Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna wyjatkowego

Mam naprawde WYJATKOWEGO faceta:)

Polecane posty

eh chce sie pochwalic, bo sie tak bardzo ciesz, ze mam tak cudownego narzeczonego:) moze jeszcze ktos jest tez zadowolony? Tyle tu smutnych tematow, moze niech ten bedzie taki bardziej radosny.

Gość Doti:)
ja tez mam wyjatkowego:)

Gość i love love
ja też mam nie możemy żyć bez siebie i już niedługo mam nadzięje będziemy wreszcie razem.Jestem szczęśliwa jak nigdy czuję że to jest na prawdę to :)

no to troche nas jest:*

Gość Tak szczerze to ten temat
przynajmniej w swojej obecnej formie nie jest radosny, przynajmniej dla tych, ktorzy polowki nie maja. Nie chodzi tu o sam fakt Twego szczescia, ale o forme, w jakiej to wypowiedzialas. To czyste samochwalstwo. Ja akurat mam partnera, ale pamietam czasy, gdy czulam sie zle i samotnie i mysle, ze wiele osob czuje sie podobnie czytajac Twoj temat. Co innego przeczytac cos w rodzaju "mialam ciezkie zycie i wiele milosnych niepowodzen, ale nauczylam sie w koncu cieszyc zyciem i znalazlam moja druga polowke, wiec wierzcie, ze trzeba miec nadzieje, a i wam moze sie poszczesci", niz "jest mi cudownie, mam fantastycznego faceta". Wiesz, to cos jak pisanie na forum gdzie wypowiada sie wiele ofiar tsunami w Japonii "jak sie ciesze, ze mieszkam w Polsce, nic mi nie zagraza i zarabiam duzo kasy". :o Bueeeee, fuj

to zart:O? wiem, ze sa osoby samotne, ale bez przesady. Tylko samotne osoby moga pisac? Przeciez tyle osob jest tez szczesliwych to niech tez o tym pisza. I nie porownuj ofiar tsunami do samotnych osob- wiekszosc samotna jest na wlasne zyczenie

dziewczyna wyjatkowego -swieta racja kochana

nikt juz nie jest zadowolony ze swojego zwiazku?

dziewczyna wyjatkowego -opowiedz cos o swoim zwiazku??:)

Gość faceciakomplementy
czy czesto slyszycie od tych wyjatkowych komplementy?

Gość pappapap
ale wam zazdroszcze :( ja ciagle sama, tak smutno jak nikt nie pisze, nie ma sie do kogo rpytulic.. :(

a czesto slyszmy... a co?? zazdrosc?? kochana nie martw sie znajdziesz ta swoja połówke

moj facet jest wyjatkowy juz przez to, ze ze mna tyle wytrzymuje:P a ja naprawde nie mam latwego charakteru. Jest wyjatkowy, bo uwielbia mnie, jest we mnie wpatrzony, chce robic wszystko zebym tylko byla zadowolona, daje mi czesto fajne prezenty:P I tak mowi mi komplementy, ogolnie uwaza, ze jestem najpiekniesza i, ze wyglad rekompensuje mu moj wredny charakterek:P

Gość faceciakomplementy
Doti ahaahahah

Gość pappapap
mam juz ponad 28, do tej pory tak naprawde spotykalam sie z 1 z netu, bylismy razem z 4miesiace, ale chyba caly czas mnie oszukiwal, najgorsze, ze sie zakochalam wtedy i naprawde byl "normalny", widac czego innego chcial :(

dziewczyna wyjatkowego -dlugo razem jestecie??:)

pappapap--musisz wychodzic do ludzi a napewno wszytsko bedzie inaczej:)

Gość pappapap
wlasnie nie mam z kim

razem prawie 3 lata:) papap nie przejuj sie, ja wiem jakie to okropne byc samej, szczegolnie jak lata leca:( wiesz, przede wszystkim nie powinnas szukac w sieci faceta. Lepiej wyjdz wlasnie gdzies ze znajomymi, pojedz sama na wakacje na przykladaj a zobaczysz ze szybko kogos poznasz:)

Gość pappapap
heh. wiem, ze moglabym miec fajnego faceta, ale tak... studia baby, praca baby... zycia towarzyskiego brak, jestem sama sobie winna, zylam innym zyciem, meilam problemy w domu, teraz jak sie troche ogranelam obudzilam sie z reka w nocniku

autroko a po ile macie lat?

Gość vbg f
a cow nim takiego wyjatkowego?