Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sub of the day

Zakochałem się w cholerze

Polecane posty

Żona też cycka. Obu zależy tylko na Twojej kasie a nie na Tobie. Dosyć żałosne ale jakże typowe. I to Twoje myślenie, że Ty sobie życie możesz ułożyć a żona nie. Bezcenna naiwność:) Taka niezaradność w każdej dziedzinie to najlepszy sposób na wyciśnięcie z faceta wszystkiego co się chce

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
Boratka, ale uznajmy,że żona ma prawo;) pewnie go opiera, obiad gotuje i poddaje panu pod nos.

Gość (ania).
współczuje to jest żałosne, jesli nie jesteś szczęśliwy z żoną to się rozejdzcie, jak można być takim egoistą, wiesz gardzę takimi ludzmi co ty, ale co mnie tam, kiedys się role odwrócą :) każdy ma to na co zasługuje pozdrawiam

Gość (ania).
Boratka masz rację, kobiety są bystre i sama znam takie, ktore tylko udają bezradne, bo po co mają sie wysilać jak ktoś za nie zrobi wszystko

"Nie liczę pomocy w pracy, że czegoś lub kogoś potrzebowała, to wtedy dzwoniłem do wszelkich znajomych byle jej pomóc. " jasne i na pewnie nie masz zadnego uczynnego znajomego ktory nie powiedział Twojej zonie jak to stajesz na głowie zeby pomóc jakiejs gówniarze.. bo uwierze :O