Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgryziona

apel do nieśmiałych facetów

Polecane posty

Gość rozgryziona

Jeśli czujecie coś do dziewczyny, nie kryjcie się z tym aż tak bardzo :) Jeśli nie umiecie wprost wyrazić, co czujecie, to chociaż dawajcie jakieś sygnały! A piszę o tym dlatego, że dowiedziałam się właśnie, że chłopak, w którym byłam kiedyś zakochana, zakochał się we mnie również, tylko nie miał odwagi do mnie startować. Ja nie jestem przesadnie nieśmiała, ale nie lubię się narzucać. Gdybym widziała z jego strony chociaż trochę zainteresowania, pociągnęłabym to jakoś :) A o nic, tak się krył ze swoimi uczuciami, wręcz mnie ignorował! Było to kilka lat temu, teraz już pozostał głównie sentyment do tamtych czasów, ale jakaś część mnie myśli sobie teraz "co by było, gdyby...". Tak więc, ODWAGI! :))

Gość IMO13702
O! Takiej rady jeszcze nie było! Niesmiali - bądźcie bardziej śmiali! Głodni - zacznijcie jeść!

Gość rozgryziona
Nie wzniecaj się tak od razu :) Ja tylko przytaczam przykład, który może przekonać nieśmiałego faceta, żeby w końcu ruszył szanowne cztery litery :) Może to nie jest proste, ale nie niemożliwe :)

Gość rozgryziona
A proszę bardzo, Staszek, wzruszaj się dalej, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce.

Gość rozgryziona
No wiecie, ostatnio oglądałam taką sytuację w jakimś filmie i też pomyślałam, że to cuda, które normalnemu człowiekowi się nie trafiają. Aż do wczoraj :P

takie sytuacje się zdarzają, tylko Ci nieśmiali potrzebują kopa w dupę a nie dobrych rad i szczęsliwych opowieści ;)

Gość IMO13702
Bo paniusia, jak się pierwsza ruszy, to pizda jej odpadnie.

Gość IMO13702
Fiku miku, za tydzien rozprawa.

Gość rozgryziona
Skoro to niepotrzebne, to ok, dyskretnie usuwam się w cień :P Chciałam tylko, żeby chociaż ktoś wyciągnął naukę z moich i kolegi błędów :)

Gość rozgryziona
Ja jestem księżniczką i trzeba mnie zdobywać, trudno Ale potrafię pokazać, że jestem zainteresowana facetem, temu też pokazywałam, ale on miał mnie w tyłku :) Przynajmniej tak myślałam... Sama bezpośrednio nie zaproponuję np. randki, o nie, tak dobrze nie ma :D

Gość IMO13702
Padam na kolana w objęciach wszechogarniającej mnie wdzięczności. Pokazałaś mi sens życia, jestem Ci dozgonnie wdzięczny, gdyż w jednej chwili moje życie zmieniło się o 180 stopni. Teraz jestem szczęśliwy, wyciszony - osiągnąłem stan ZEN godny osiemdziesięcio letniego Tybetańskiego mnicha.

Gość IMO13702
"Ale potrafię pokazać, że jestem zainteresowana facetem" Tak, przelotne łypnięcie gałami, inny zapach z podpiździa i każdy facet wie, że jesteś zainteresowana. A jeśli nie zauważy Twoich jakże czytelnych znaków - TO GBUR I CIOTA!

Gość rozgryziona
A układaj sobie te swoje wycinanki, skoro tak Cię rajcują. Chciałam wysłać w świat coś pozytywnego, a co Wy z tym zrobicie, to już od Was zależy i o Was samych świadczy.

Gość IMO13702
Jesteśmy niezmiernie wdzięczni. Wykonałaś swoją misję - szkoda tylko, że nie zginełaś w chwale jak na bohaterke przystało.

Gość balax
Moze jako jedyny napisze cos bez chamskiego sarkazmu: nastepnym razem, jak zobacze fajna dziewczyne, przypomne sobie, co napisalas :)

Gość rozgryziona
Balax, powodzenia ;)

Gość IMO13702
Chuja zrobisz, jedynie ZAROBISZ - kopa w dupę.