Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joga dla niemowlat

zdegustowana

Polecane posty

Gość bebiii
o matko!!!

Gość o karolajna
tez jestem w szoku, nie widzialam wczesniej... ta baba sie z psychiatryka urwała, czy co? niepojęte

Gość kombinatorka
kurwa mac!!!!!!!!!! nie wierze

To jest niby bezpieczne jeśli wiesz jak dziecko złapać-ja myślałam,że cuda odczyniam ze swoim ale to przechodzi ludzkie pojęcie, maluch się pewnie boi;(

Gość joga dla niemowlat
ale najlepsze jest to ze ta baba ma bardzo duzo klientow.cieszy sie ogromnym powodzeniem wsrod rodzicow niemowlakow.mi wlosy staja deba jak to ogladam

Gdyby tak dorosłym porzucano i pomachano to sądzę, że miałby serdecznie dość a co tu mówić o dziecku...

Gość 2132109876545679
ja pierdole, jebnieta baba, matko swieta nie da sie tu innych slow uzyc, obejrzalam kawalek i tak mi nerw szarpnelo, ze szok! no jednak bezmozgowcow na tym swiecie nia brakuje! co za biedne dziecko!!!:(

Gość fafarafatuturutu
ale wy jesteście głupie, jak czegoś nie rozumiecie, to się nie wypowiadać, kretynki:-O zauważcie, że ona nie wywija lalką, tylko żywym dzieckiem, które wygląda na raczej zadowolone, gdyby coś mu było to by się darł, nie przyszło wam to do głowy? tępe krowy, zobaczą coś innego niż na swoim podwórku i już larum

Gość 2132109876545679
no napewno jest super zadowolone ciagane za rece jak jakas szmata! Ty widac bylas tak traktowana w dziecinstwie i we lbie cos CI sie poprzestawialo!

Gość joga dla niemowlat
usuniecie spacje po slowie "nerwach" bo inaczej filmik sie nie wyswietli

Gość upppppppppppp
up

Gość gwtgwg
Cóż, jakby to Boczek powiedział, "Panie, są rzeczy na tym świecie, o których się nawet fizjologom nie śniło."

Gość gwtgwg
"zauważcie, że ona nie wywija lalką, tylko żywym dzieckiem, które wygląda na raczej zadowolone, gdyby coś mu było to by się darł, nie przyszło wam to do głowy?" Gówno prawda. Niemowlę gdy się boi, nie zawsze płacze. W sytuacjach skrajnego zagrożenia czasem spina się i po prostu czeka, wyrzuca rączki, odwraca spojrzenie. Tutaj dziecko nawet nie ma szansy na reakcję ciała i niby jak ma płakać jeśli nie może sobie pozwolić na swobodny oddech. Znawcy przedmiotu uważają za nienaturalne i szkodliwe nawet noszenie dziecka przodem do świata w nosidle a co dopiero coś takiego.

Gość banka mydlana
ja kiedys o tym czytalam.i rzeczywiscie ta joga cieszy sie duzym powodzeniem wsrod mam w rosji.dla mnie....TRAGEDIA.ale ruscy zawsze byli pojebani

Gość wy jestescie baby z wiochy
Moje dziecko chodzi na takie zajecia. No może nie tak brutalne. I nic mu nie jest. Wrecz przeciwnie. Nawet nie wiecie ile takie zajecia kosztują. Moje dziecko od 2 miesiąca życia uczeszcza na joge dla najmłodszych. Ale nie w Polsce. Bo Polska nie rozwija sie jakinne kraje europejskie za godzine zajeć płace 60 euro! Niestety wiekrzosci z was na to nie stać! a jak nie stac to od razu beee! to nie dobre itd.