Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeevvvvvbbbbbbb

To wina mleka i IGF-1 ze mamy takie przerosniete kobiety na ulicach

Polecane posty

Gość eeeeeeeeevvvvvbbbbbbb

takie 180 i wiecej. Tak ja mam "tylko" 175 i jestem facetem i uwazam ze to jest zajebisty wzrost. Bhehe tylko mi nie czarujcie ze mam kompleksy bo bylem juz w 14 zwiazkach z ladnymi dziewczynami ale zadna z nich nie miala wiecej niz 165 bo takie skreslalem na wstepie. teoria o mleku zainspirowala mnie po jednym z wykladow na mojej uczelni medycznej, prof uzasadnia to w bardzo rzeczowy sposob. Po przestudiowaniu faktow przyznaje mu racje

Gość hghjghghjghj
kolejny przerosniety mutant. na dodatek asfalt..

Gdybyś na prawdę miał jakiekolwiek pojęcie o tym, to wiedziałbyś, że to nie mleko, a ewolucja i ludzie rosną coraz wyżsi i za 100 lat takick knypków jak autor nawet nie będzie.

Gość Amiroff
Sprawdza sie zasada, uderz w stol a nozycie sie odezwa ;) A autorowi przyznaje sporo racji

Gość zielona torebka
knypek, ale widocznie przystojny skoro dziewczyny cos w nim widza.. Tez zauwazylam ze duzo dzis tych ekhm ekhm "modelek" :D

bede sie powtarzal, ale kolejny raz napisze-wzrost do powodzenia nic nie ma. Moze jak twoim targetem sa wlasnie takie wysokie kobiety to i owszem ale z tego co widze najwazniejsza jest twarz i budowa ciala. Mam 184 a powodzenia nigdy nie mialem, to samo moi znajomi, po 185-188 cm. W grupie mam kumpli siegajacych mi do nosa i az czasem zazdroszcze jak dziewczyny na nich spogladaja i probuja wejsc w ich "łaski"

Gość kot.13
14 związków..hmm... zdefiniujmy slowo" związek" bo wg mnie po 14 związkach musisz mieć ze 100 lat chyba:-)

Gość kot.13
chyba że przebiegały równolegle;-) a wtedy to inna sprawa;)

Gość sd;sm;a
ja jestem dziewczyną raczej średniego wzrostu (167 cm), ale generalnie dla mnie facet 175 cm to jest niski - nie prezentuje się jak facet i nie sposób przy nim czuć się bezpiecznie- to za malo jak na faceta. Tak 178 i więcej jest już ok

Gość Auuuugaaaaaa i co :D:D:D
eeee 175 , 178 czy 180 glupoty. Dajmy na to masz faceta o mocnej budowie ladnie zbudowanego ale takiej atletycznej postury , ma 175 i wazy z 90 kg i ma zero tluszczu i masz faceta , gnojka sprzed komputera, baldego zapadnietego z dlonmi jak kobieta , wazy 60 kg ale ma 180 cm, przy ktorym bedziesz sie czuc bezpiecznie? takie rozpatrywania 175 180 itp maja sens tylko w necie bo w zyciu nieraz spotykam facetow takich 175, ktorzy jak mi sie czasem wydaje fizycznie daliby rade kazdemu, nawet mezczyznie 2 metry