Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktośsssssssssssss

Problem z kobietą

Polecane posty

Gość Ktośsssssssssssss

Witam wszystkie Panie. Mimo iż nie jestem kobietą postanowiłem zwrócić się po poradę do kobiet gdyż jak sądzę jest ich tutaj wiele i niektóre rady mogą być dla mnie cenne. Do rzeczy: Mama znajomą która od zawsze mi się podobała jest to znajoma mojej siostry, przypadek sprawił iż jakiś czas temu siostra mnie odwiedziła z tą znajomą i wyklarowała się sytuacja w której obudziłem się rano przy znajomej nie muszę mówić co się działo. Od tej pory utrzymuje z nią kontakt smsowy jednak ja widzę w tej kobiecie coś więcej..... powiedzcie mi co powinienem zrobić, czego oczekujecie w takiej sytuacji ???

zaproś ją na kolację-zadzwoń i ..działaj:D powodzenia...tylko tak z boku patrząc..trochę mi ciebie żal---skoro w łóżku wylądowała z toba tak od razu to źle o niej swiadczy ale wybór Twój

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
To wcale zle o niej nie swiadczy :) Miala na to ochote i tyle :) A Ty zaproponuj spotkanie, niekoniecznie na kolacje, moze byc kino, cokolwiek ;)

Gość Ktośsssssssssssss
To nie tak że od razu do łóżka ja ją znam odkąd potrafię sięgnąć pamięcią ale ona zawsze była zarezerwowana jako koleżanka siostry nigdy bym nie startował do niej a tu taki strzał w pysk :) zaprosiłem ją do kina ale problem polega na tym iż obawiam się że ona chce sobie ze mnie zrobić kochanka i nic więcej jako facet mogę powiedzieć że niby ok ale mimo wszystko chciałbym czegoś więcej

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Jeżeli faktycznie tak jest to jest jeszcze taka opcja, że ona po jakimś czasie jak większość kobiet zaangażuje się uczuciowo ;) W każdym razie powodzenia :)

Gość Ktośsssssssssssss
Dobra to dzięki za pomoc uderzam będzie co ma być