Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rokkk

10 rzeczy, które byś chciał/a zrobić przed śmiercią..

Polecane posty

..Tak by móc powiedzieć: "Umieram szczęśliwy/a" Jestem ciekawa Waszych odpowiedzi :). Kolejność bez znaczenia.

1. Oblecieć dookoła świata 2. To samo w drugą stronę :) 3. Kochać się z 2 kobietami ;) 4. Jeździć konno 5. Strzelać z łuku 6. Mówić prawdę 7. Zasadzić drzewo 8. Zniszczyć wrogów 9. Napisać książkę 10. To już tajemnica :)

Gość wajola
1 zostawić męża 2 zakupy 3 dobry sex z kochankiem 4 położyć się z synkiem do łóżka, przytulić go mocno i mogę umierać

1. Skoczyć na bungee. 2. Zwiedzić świat. 3. Pokochać kogoś z wzajemnością. 4-5. Założyć rodzinę i mieć zdrowe dzieci. 6. Zrobić coś co sprawi że komuś pomogę/ że ta osoba stanie się szczęśliwa. 7. W końcu zdać prawko. 8. Spełnić marzenie z przeszłości o byciu farmaceutką;) 9. Żyć tak by mama patrząc z góry była ze mnie dumna. 10. ...

Gość 873222
1.mieszkać nad morzem 2.miec fajną pracę(dobrze płatną) 3.zakochać się szczęśliwie z wzajemnością 4.zwiedzić świat 5.miec czyste sumienie 6.potrafic byc szczęsliwa 7.zrobić coś dla świata 8.założyć rodzinę 9.................... 10....................:)))

Gość lkjkljlk
1 zobaczyc brata odbierajacego g;owna nagrode w konkursie szopenowskim 2 kupic i wychowac psy moich ukochanych ras rhodesian ridgback i maltanczyka 3wyjsc za maz 4 zostac kochajaca matka 5 zostac wspaniala babcia 6 spedzic tydzien na seszelach 7 nauczyc sie greckiego, francuskiego i moze..szwedzkiego 8 zobaczyc australie o matko nie wiem co jeszcze. chyba wystarczy

Gość pendrula
1. Wychować dziecko na szczęśliwego człowieka. 2. Ruszyć tyłek daleko poza Europę. 3. Nauczyć się pływać. 4. Zaśpiewać z zespołem na wielkim koncercie. 5. Wykąpać się nago w ciepłym oceanie. 6. Dorobić się własnego domu. 7. Mieć zrobioną profesjonalną sesję zdjęciową. 8. Utrzymywać stałe kontakty z przyjaciółmi i rodziną. 9. Zawsze mieć wokół siebie bliskich. 10. Mieć blond włosy (ale to chyba dopiero wtedy, gdy osiwieję).

1. zakochać się 2. kochac się 3. zwiedzić świat 4.dokonac przełomu w nauce :D:D 5.zalozyc rodzine, urodzić i wychowac dzieci tylko tyle :)

1. Zarobić dużo kasy 2. Ulokować tą kasę na koncie mojego syna 3. Wychować syna na porządnego człowieka. 4. Przepisać naszą firmę i dom synowi 5. Pojechać do Czarnobylu, Egiptu i Chin. 6. Zrobić pokój telewizyjny na strychu 7. Poświęcić cały czas przed śmiercią mężowi i synowi 8. Spełnić ich marzenia w miarę moich możliwości 9. Pożegnać się ze wszystkim - tym których nienawidzę powiedzieć to wprost i tym których kocham również to wyznać- nie wiem co trudniejsze..... 10. Spędzić calutki czas aż do śmierci z synem i z mężem.

Gość arachia;
1.wychować dzieci na tzw."ludzi" 2.kupić gitarę 3.nauczyć sie perfekt angielskiego 4.powiedzieć wszystkim których kocham , że ich kocham 5.zmienić prace 6.kupić dom 7.poznać siebie sama do końca 8nauczyć sie piec ciasta 9pojechac na koncert Iron maiden 10i duuuuuuuuuuuuuuuuzo seksu poprosze:)

Gość jej włosy
1) nakręcic film i dostac np oskara 2) podróżowac, zwiedzic erope (zwlaszcza Portugalia, Francja, Skandynawia) - a najchetniej caly swiat 2)zrobic sobie kilka zabiegow upiększających 3)szalec do bialego rana, po wszystkich najdroższych klubach świata 4)rozkochac w sobie kilku boskich facetów 5)zakochac sie z wzajemnoscią w kimś wyjątkowym pod każdym względem 6)zrobic kilka szalonych rzeczy z ukochanym, np. skok z samolotu, skok z klifu, ogolnie wszelkie formy latania 7)nauczyc sie gry na fortepianie i zagrac jeden z utworów Jeana Tiersena ...reszta innym razem.

1. nauczyc sie egzotycznego jezyka 2. odwiedzic Brazylie z siostra 3. ukonczyc studia 4. byc zona faceta, ktorego kocham 5. zobaczyc osoby, ktorych nie widzialam kupe lat 6. wejsc na sama gore komina bo zawsze tchorzylam w polowie 7. pokierowac autem 8. spedzic weekend w luksusowym hotelu oj wymieniac by mozna bylo duzo..:)

1. Zostać zapamiętanym 2. Zbudować własną piramidę 3. Spłodzić potomka 4. Zobaczyć księżyc z tyłu 5. Pilotować samolot (może być jednosilnikowy) 6. Napisać list do ludzi, którzy mnie kochają 7. Napisać zgodę na przeszczep moich organów 8. Załatwić koncert jakiejś gwiazdy rocka na moim pogrzebie 9. Obejrzeć ulubiony film 10. Zobaczyć 10 najpiękniejszych miejsc na świecie i wybrać, gdzie mają zostać rozrzucone moje prochy.

Gość mkqsjijs
kochać i być kochanym

za leniwy jestem na 10, wystarczy mi umiejętnosć bardzo szybkiego czytania ze zrozumieniem.

Gość 22334455
1-żyć wiecznie:)

Gość aha i achhhh
1. zobaczyc, ze moje dzieci są ustawione w życiu i szczęśliwe 2. zwiedzić Peru, z naciskiem na swiatynie Inków 3.zbudowac swój własny dom 4.założyć swój wlasny ogród 5. uslyszeć "kocham cię" od takiego jednego. Tyle, 10 to za dużo.

Gość jaaaaaaaaaaaaa223
1-zwiedzic kenia i tanzanie a także etiopie i sudan 2-dorobic sie super auta ze skórzaną tapicerką 3 2 miechy siedziec sobie na saszelach popijajac drinki 4-miec wlasnego konia i pojechac w rajd konny po Mongoli STACZY:)

Gość barbekju
1. byc w szczesliwym, zdrowym zwiazku 2. zalozyc rodzine, miec zdrowe, fajne dzieciaki 3. zamieszkac w spokojnym miejscu, gdzies na obrzezach miasta 4. nagrac plyte 5. napisac ksiazke 6. nauczyc sie grac na gitarze 7. miec tyle pieniedzy by moc pomagac innym 8. sprawic by ci, ktorzy mnie zranili zalowali tego i moge spokojnie umierac

1. Mieć zajebistych przyjaciół. 2. Powiedzieć komuś kocham cię i usłyszeć to samo od tej osoby. 3. Napisać książkę. 4. Zrobić doktorat. 5. Zobaczyć kilka miejsc na świecie. 6. Fajne dziecko. 7. Ciekawa praca. 8. Błysk w oku faceta, żeby stwierdził "zajebista laska" 9. Jechać w nocy samochodem wzdłuż wybrzeża Włoch. 10. Być ważną dla ludzi.

ciekawe ,zę nikt nie napisał - pojednać sie z ludźmi i Bogiem :) nikt nawet słowa o Bogu nie napisał a przecież nasze życie a tym bardziej śmierć zależą od Niego :)

widzę ,ze wiekszość prawie wszystkie życzenia odnoszą się do czasów przed śmiercia - ale wiedząc ,zę umieracie naprawdę żadne z was nie posieciłoby myśli Bogu i temu co jest poza śmiercia ?

Ja nie wspomniałem, bo niektórzy po prostu nie wierzą... Dla mnie śmierć jest końcem. Żadnych tuneli, światełek, dziewic itp. Zwykła ciemność. Jednego mi zabrakło w sumie - pomóc komuś. Ale uznałem deklarację o organach za takową w miarę.

No i jeszcze ktoś napisał, że chciałby mieć tyle pieniędzy, by móc pomagać innym.

Gość jo_asia:)
jak już zrobicie to wszystko :O to co skok z PKiN na główkę :D

Gość kaylys
1. Byc blisko choc chwile z chlopakiem ktorego tak bardzo kocham, poczuc jego pocalunek, przytulenie, bicie serca... ale najpierw zobaczyc w jego oczach strach o to czy kiedys mu wybacze to jak bardzo mnie zranil 2. Miec duzo kasy, ktora moglabym podzielic sie z rodzina 3. Zyskac uznanie i szacunek w oczach wielu ludzi 4. Byc kobietą z klasą 5. Jezdzic mercedesem s-klasa 6. Spędzić wakacje mojego zycia w cieplych krajach z osobą która kocham 7. Byc szczesliwa zoną i matką 8. Mieć trochę bardziej szalone zycie 9. Skonczyc studia 10. Mieć zawsze przyjaciół przy sobie To na tyle ale jeszcze cos by sie znalazło...