Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiarygodna/

Boję się świata!!!! :(

Polecane posty

Gość niewiarygodna/

Jestem w stanie totalnego niepokoju, przeczuwam że coś się stanie, wszytsko runie nim zdążymy się obudzić. Taka jest prawda, to koniec, koniec naszego życia.

Gość warszawski policjanttt
twardym trzeba byc

Gość ej sorry moze nie jestem w
tez tak czuje...

Gość niewiarygodna/
chodzi o to, ze ja mam poklady ropy w krostach na twarzy i boje sie, ze mnie dkryja i beda sie o mnie bic :(

Gość niewiarygodna/
kurwa wasza mać podszywy, to już nie jest śmieszne, że się podszywacie. I jeszcze te banalne teksty w chuja sobie wsadźcie. KOniec nastąpi :(

Gość niewiarygodna/
jestem w szoku i totalnym amoku, zbieram rope z twarzy i chowam je do sejfu jakiego tylko kurwa skad go wytrzasnac :(

Gość niewiarygodna/
nie żartuję, jestem sama w pokoju, czuje niepokój, lęk..boję się zasnąć

Gość parszywe czasy
Ja też sie boje :( ale trudno, jak bedzie wojna to nas wybiją i przynajmniej nie trzeba się będzie męczyc dluzej na tym strasznym swiecie

Gość tytytytytyt
spij spokojnie,dzisiaj przeciez nie wybuchnie bomba atomowa,a do 2012 jeszcze kilkaset dni :)

Gość niewiarygodna/
bomba atomowa wybuchla mi przed chwila po grochowce :(

Gość warszawski policjanttt
ja tam sie nie boje co ma byc to bedzie

Gość niewiarygodna/
a ja się boję tez tego co będzie po śmierci...boję się jak cholera

Gość tytytytytyt
no to tym bardziej spij spokojnie,bylo mineło :D ten swiat nie jest wcale straszny,tylko ludzie tak go zastraszają,ze az swiat sie boi ludzi

ja tam bym chciała żeby pierdolnęło,po chooj sie tutaj męczyć .

Gość niewiarygodna/
boję się umrzeć, ale jednocześnie boję się świata :( jestem tak cholernie rozdarta wewnętrznie.

Gość tytytytytyt
czemu sie tego boicie?? przeciez jesli nic nie bedzie,to bedzie fajnie,bo nie bedziemy sie niczym przejmoiwac,to na pewno lepsze niz czuc cierpienie......jesli bedzie niebo to wiadomo,ze bedzie zajebiscie,jesli bedzie reinkarnacja,to to bedzie nowe zycie.....ja jedyne czego sie boje,to samego umierania..

Gość niewiarygodna/
reinkarnacja mowisz... i co? bede jakimś zwierzeciem ktore będzie żle staktowane przez czlowieka, albo rośliną? nie chcę tak :(

Gość niewiarygodna/
traktowane*

Gość tytytytytyt
swiata sie boisz?? dlaczego?? czego wy sie tak boicie?? czego??? korzystajcie z chwili i miejcie wyjebane!!! mówie wam!! wtedy nie bedziecie w chwili smierci czuc przerazenia,ze nie wykorzystaliscie zycia...dla mnie to dopiero bylaby tragedia.Po co dostrzegac tylko ciemną strone,skoro istnieje ta jasna>jesli ludzie w japonii cierpią to my musimy sie radowac,zeby zredukowac cierpienie na swiecie :) nic cierpiacym ludziom nie da nasz bol,za to nam samym moze cos dac radosc.Mamy szanse byc szczesliwi..jesli nawet zostal rok zycia..to lepiej go wykorzystac zamiast siedziec i plakac,ze bedzie koniec..i tak kiedys bedzie,pogodzcie sie z tym

Gość tytytytytyt
nie bedziesz zwierzeciem,skoro teraz jestes czlowiekiem to wierz mi,zwierzecy etap masz juz dawno za sobą :) idziemy do przodu a nie cofamy sie w rozwoju :P

Gość niewiarygodna/
a jeśli powiedzmy trafię do nieba, to co mi to da skoro będę bez ciała..przeciez cialo zostaje w ziemi a dusza idzie do nieba. a jak wygląda dusza? przeciez duszy nie mozna zobaczyc!!!

no to sobie żyj zjebie dalej. Marny z Ciebie podszyw,coś Ci nie wychodzi kreowanie się na staszka popierdoleńcu 🖐️

Gość tytytytytyt
no ale przeciez wtedy bedziesz wlasnie w niebie,to cialo nie bedzie juz mialo znaczenia,zostanie gdzies tam na dole...nie wiem,duszy nie mozemy teraz przeciez zobaczyc,ale moze to nasza jaźń właśnie to dowod na dusze??? ale prawdopodobnie i tak nie ma nieba,bo wtedy musialoby byc piekło,a to absurd..obstawiam reinkarnacje albo ewentualnie upojną nicość :)