Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapkazogórkiem

Chłopak z czatu - 5 godzin rozmowy. WEJDZ!

Polecane posty

Gość kanapkazogórkiem

To są jego zasady dotyczące seksu : 1 żadnego przypadkowego sexu 2 nie płacę za seks (to robią frajerzy) 3 nie uprawiam seksu pierwszej nocy z kobietą w łóżku nawet jeżeli śpimy nago 4 wszystko jest dla ludzi i wszystkiego można spróbować 5 nie chce mieć już dziewicy 6 nigdy nie pójde do łóżka z dwoma kobietami 7 nic na siłe (kobieta wznacza miejsce i czas) Jego charakter : miły, sympatyczny, szczry do bólu, czasmi uparty (zodiakalny baran) bałaganiarz ze mnie ale za to robie pyszne nalesniki i barszcz biały z torebki uczciwy, wierny, troskliwy (może czasami za bardzo) pracoholik, seksoholik, niepoprawny marzyciel oddany bliskim i znajomym, strasznie uczuciowy jestem i łatwo mnie skrzywdzić. Dodam, że mam 18 lat on 22. Przystojny i na prawdę fajnie się z nim rozmawia. Zaprasza mnie na kawę i kino :) A którąś sobote jesli bede miec czas. Jedyny problem to mój eks... spotykam się z nim i nie mogę o nim zapomnieć. Myślicie ze powinnam spotkać się z nieznajomym by w końcu zapomnieć o byłym?

Gość bo ten nick to prowo
już w tym wieku tak się puszczasz? ładnie ;)

Gość kanapkazogórkiem
chyba nie wiesz sam co piszesz... puszczać się a poznawać ludzi to dwie rózne odlegle sprawy. kretyn

Gość kanapkazogórkiem
up..

Gość ergeger
uwazaj, ja poznałam na czacie jak mi sie wydawało fantastycznego faceta, inteligentnego, własnie z podobnymi zasadami jak piszesz, a okazał sie byc chamem i jeszcze lekko skrzywiona psychike miał...

jezeli Tobie odpowiada to sie umow u mnie skresla go seksoholizm:Oi to,ze latwo jego skrzywdzic pewnie do tego ma problem z emocjami

Gość teettretrt
"chyba nie wiesz sam co piszesz... puszczać się a poznawać ludzi to dwie rózne odlegle sprawy. kretyn" Hahaha a myślisz, że po co wciska ci te kity i zaprasza do kina? :D

Gość incviorgvnr
szuka naiwnej idiotko, chce cie złapac w swoje sidła, wierzysz psycholom z czatu?

Gość Ciziunia 6969696
Idiotko skoro twoja ronmowa toczyla sie wokol seksu to "wcale" nie jestes latwa, a on "wcale" nie chce cie wydymac po tym kinie. Ha ha