Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenkazewsi

Pytanie do kochanek

Polecane posty

Gość Tristan123
jeśli mężatka szuka singla to na bank będzie miec kłopotów- żaden facet nie chce zbyt długo być w roli kochanka. Żonaty facet może trzymac singielkę latami- mężatce ten numer się nie uda tak więc nie radźcie moi drodzy poszukiwan wśród singli bo rozwalenie małżenstwa( oczywiście bez żadnych gwarancji na nowy związek) gwarantowane.

Stelciu!nie jest dla mnie abstakcją uczucie i wyższe wartości.A może mocno się na nic zawiodłam!może doszlam że teraz musze zrobić to czego nigdy dotąd nie robiłam.Miłość do męża nie ulotniła się bez przyczyny na pewno nie mojej

Gość czasem jest tak, że po kilku,
Nie szukałam, tak po prostu wyszło, ale prawda jest taka, że stronie od singli. Nie szukam związku, nie szukam miłości.

Gość jestem kochanką
no ja troszkę mniej bo 16

Ja zaczęlam siędusić w swoim związku,mamnadzieje że to się zmieni gdy zacznę się zkimś spottykać bez zobowiązan

Gość tutek-srutek
a co ma do rzeczy jego rodzina, skoro wysyla sygnaly, ze jest zainteresowany? Jesli ja tez jestem mezatka, to taki uklad ma wiekszy sens- nie ma zagrozenia, ze nasze malzenstwa sie rozsypia. Jest bezpieczniej. A uklad kochanka-kochanek daje wiecej satysfakcji, zaspokaja potrzeby niezaspokojone przez malzenstwo, wypelnia zycie do 100%. Bez innych zobowiazan, bez obarczania sie zobowiazaniami. Jest cudownie, bezpiecznie, odlotowo, poniewaz wiadomo, ze do zmian nie dojdzie/

Gość Tristan123
nie ma związków bez zobowiązan dla kobiet.. są ciąże niezapowiedziane, przywiązanie się, jazdy psychiczne. Faceci tego nie mają,prestrzegam przed chęcią dorównywania im w seksualności.

Gość jestem kochanką
ale powiem Ci że do końca to nie jest także tylko sam seks i nic z czasem rodzi się uczucie hmmm.... to nie ja pierwsza powiedziałam że kocham, myślę,tęsknie,że mi zależy itp... ale wiemy jaką mamy sytuację uwielbiam sms od niego lubię znim rozmawiać i czasami mam zwrażenie że on jest ode mnie bardziej dojrzały

Oj jakże mylisz sie Tristan :o

Gość tutek-srutek
alez wlasnie na tym polega atrakcja takiego ukladu! Adrenalina, podniecienie, jakiego brakuej w stalym zwiazku. Cos sie dzieje! Cos odmiennego od szarzyzny prozaicznego zycia

mam zamiar potkać się zmłodszym odemnie żonatym facetem!nie sądz żebymiało dojść do jakiś uczuć za stara na to jestem.

Gość jestem kochanką
masz może gg

Gość tutek-srutek
oj, basilla, nie mow hop dopoki nie przeskoczysz Nawet mlodszy facet moze bardzo pozytywnie Cie zaskoczyc i skonczysz zakochana w nim po uszy... Niewazne, ile ma lat, wazne, co ma pod kopula

Gość Tristan123
tylko że te jazdy dają dużą szansę na rozwalenie stabilnej sytuacji od wewnątrz. To jest takie robienie czegokolwiek po cokolwiek. byle się działo. Ja nie rzucam kamieniami żeby nie było nieporozumień ale takie zabawy są nie tylko niskie( ale wstyd przychodzi dopiero jakiś czas po zakonczeniu romansu) ale i niebezpieczne.

Gość jestem kochanką
tak

Tristan123 nie ma związków bez zobowiązan dla kobiet.. są ciąże niezapowiedziane, przywiązanie się, jazdy psychiczne. Faceci tego nie mają,prestrzegam przed chęcią dorównywania im w seksualności. Nie zgadzam się co do tego, że faceci nie mają jazd. Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że zachowują się często gorzej jak rozkapryszone kobiety. Wiem co mówię:o Wtedy trzeba zwiewać gdzie pieprz rośnie!

Gość Tristan123
basil - a to, że faceci więcej korzystają z umysłu niż kobiety które są bardziej uczuciowe , faceci nie zachodzą w ciążę więc nie warunkują ich hormony przywiązywania się( np oksytocyna) dlatego równie łatwo im rozpocząc związek co go zakonczyć. Będziesz cierpiała basil , myślisz , że da Ci satysfakcję czysty seks? nie jestes facetem - jest wysoce prawdopodobne że zapragniesz, by myślał o Tobie i tęsknił do następnego razu, kobiety potrzebują romansu, mężczyźni dymania. Złapiesz się w pułapkę tęsknoty własnie Ty- nie on.

Gość jestem kochanką
Tristan123 oj mylisz się to ja robię tak aby on za mną tęsknił myślał to on się stara nie ja

Gość Tristan123
pożyjesz, zobaczysz poprzedniczko kto będzie bardziej przeżywał rozstanie.

Gość jestem kochanką
bassila nie mam tlenu :(

Stanowczo nie!!!!w ciąże nie zajde napewno.Uczucia się wypaliły chyba bezpowrotnie.Marze żeby znów pokochać męża i do niego zatęsknić.Ale generalnie maszz racje co do facetów.Nie na darmo śpiwał BIG CYC,że FACET TO ŚWINIA.Oczywiście żartuje mam na myśli uczuciowosc

Gość jestem kochanką
no zobaczę ale z tego co wiem że on bardziej będzie

Gość jestem kochanką
ok mail podaj mi to się odezwę