Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenkazewsi

Pytanie do kochanek

Polecane posty

Gość Tristan123
basilo-i pamiętaj- od pewnych spraw odwrotu nie ma , jeśli zrobisz ten krok, będziesz musiała z tym żyć i nie sądzę, by to były miłe wspomnienia staruszki w fotelu o swych erotycznych przygodach a zwyczajny żal i wstyd , że nie żyło się tak, jak się chciało by było najlepiej. Oczywiście można się żywić namiastkami i adrenaliną kochankowania ale to złudne chwile szczęścia moim zdaniem a i cena może przekraczać Twoje możliwości. DObrej nocy.

a dobrze jest żyć w poczuciu że niczego się nigdy nie użyło?

Gość Tristan123
a rozstanie bardziej przeżyjesz bo bardziej od mężczyzn czujesz a oni bardziej rozumują dlatego ich rozstania oblatują- mogą pić tydzien a potem żyją nowym życiem. To tylko jedno szkiełko w ich witrażu się zbiło. U ciebie będzie pęknięcie na całej szybie.

Gość Tristan123
basillo- a dlaczego chcesz tak koniecznie użyć bólu zamiast radości?

Gość jestem kochanką
bassila nie mogę wysłać maila

Gość jestem kochanką
rozstanie... to zależy jak bardzo komu zależało nie wszyscy faceci tacy są jak piszesz

O jakiej radości ty piszesz?monotonii,ciąglych niedomówień....mogłabym wymieniać do rara

Gość Tristan123
niektórzy kochanko są kobietami po operacji zmiany płci. Co do reszty- mniej lub bardziej kulturalni więc mniej lub bardziej okazują znudzenie po pewnym czasie ale to sa f a c e c i. Króluje u nich rozum a nie serce.

Gość Tristan, pieprzysz głupoty,
ale sądząc po stylu jakiego używasz, jesteś młodym pelikanem i gówno wiesz o życiu. Tyle w tym temacie! A tak a propos- kiedyś sama pani psycholog zaleciła mi "oderwanie się od rzeczywistości". Nikomu to nie zaszkodziło, a myslę, że wręcz przeciwnie, także skończ te swoje niczym nie poparte wywody.

Gość Tristan123
basillo- rozczarowujesz z mnie- KOCHANKIEM CHCESZ ZAŁATWIĆ SWOJE PROBLEMY? brawo.... Kochanek smakuje dobrze na początku, jednak jest bardzo niestrawny.Ale widzę, że podjęłaś już decyzję- powodzenia:-)

Nie bardzo się zgodze!kobiety są uczuciowe to prawda ale nie zawsze kierują się uczuciami

Gość jestem kochanką
Tristan123 he he dobre tylko co to ma być jesteś przeciw czy jak ????????? byłeś/byłaś kochanką ktoś Cię zranił ????? zmieniłeś/aś płeć

Gość Tristan123
przede wszystkim wberw pozorom nie jestem męzczyzną, o kochankach ( również wbrew pozorom) wiem całkiem sporo więc nie jestem młodym pelikanem ale dziękuję za komplement co do młodości

Gość Panii XXX
Coz to za psycholog radzil komus tu "oderwanie sie od rzeczywistosci".Przypuszczam ze nie sugerowal konkretnie romansu .Rozwiazywanie problemu w malzenstwie romansem ,jak dla mnie dziwny sposob i raczej zamiast go rozwiazac poglebiamy go.

Gość Mysle tak ::::
Czytajac forum i tematy kochanek mysle tak-zakladajac ze facet jest zonaty i zbajerowal pania: 1.Wolna panna bez zobowiazan-ta sie zakochuje i potrafi czekac latami...na koncu najczesciej(nie zawsze-wiekszosc)zostaje sama i cirpi bo Mis jest tchorzem . 2.Mezatka-nie zakochuje sie ,nie przywiazuje-szuka seksu,innego ,lepszego,odskoczni od problemow domowych.Nie czeka na rozwod Misia bo nie chce nic zmeniac. 3.Mezatka -maz jakis nie tegas ,pije albo bije -ta liczy na lepsze zycie ,na lepszy seks i zakochuje sie.Ta czeka na rozwod -sama ma wiecej odwagi odejsc od meza,ale potrafi tez stawiac ultimatum Misiowi (czego nr.1 nie robi) bo nie chce byc kochanka tylko kims wiecej.Ale nie czeka w nieskonczonosc co w przypadku nr.1 jest czeste.

Gość aha i achhhh
Dodaję: 4.Mezatka -maz jakis nie tegas ,pije albo bije -ta liczy na lepsze zycie ,na lepszy seks i zakoch*je sie. Nie czeka na rozwód, nie przelicza, wie, ze moze byc dalej różnie, bierze zycie jak leci, bo tego ja to zycie nauczyło :p

Gość jo_asia:)
szczęście uzależnia:D

Gość teska44
tez jestem kochanką ja mężatka On żonaty no i sex ojojoj

Gość teska44
i nic mnie nie obchodzi Jego żona i dzieci

Gość dallilla
ten temat załozyła chyba zdradzana żona co?

Gość a mnie...
kochankowanie uratowało życie :) nie żałuje niczego wszystko zależy od tego jak sie ludzie dogadają

Gość xxxxxxxkleopatra
uppp