Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poinyala

Czy są tu życzliwi ludzie?

Polecane posty

Gość poinyala
dziękuje wszystkim normalnym ludziom którzy tu są i sie udzielają na moim topiku :) oprócz Jennifer, życzliwie prosze by stąd sie wyeksmitowała :)

dobra ale moze coś bardziej treściwego ? np pospekulujmy jakie będą ceny paliwa po ataku na libie?

Gość jap........
stwierdzam że niema tu życzliwych osób jennifer8787*** nie idź nigdzie albo ja nie umiem czytać i mam tą blizne

Dobra nie zwracamy uwagi na posty jennifer8787*** ok?. Rozmawiamy normalnie bez niej. Jak tam wieczór wam mija łóżeczka pościelone?, kiedy spać idziecie? ;)

Gość jap........
kadafiemu wszyscy dupę lizali a teraz co?

Gość poinyala
fajnie było by o czymś ciekawym pogadać ale jak widać nic ciekawego nie umiem wymyśleć o tej porze :O może ktoś z was ma jakiś pomysł na ciekawy temat?

Gość KaroIek
jenni chetnie wylizałbym twoje male stopy :)

jennifer..twoja decyzja..chcesz idz..chcesz zostan.wlasnie doszlam do wniosku ze mi jzu wszystko jedno.rozmowa z fajnymi ludzmi w obecnosci twojej osoby czy tez bez...co za roznica..

jenifer dlaczego jej dokuczasz ? to że ktoś siedzi na kafe nie znaczy że jest samotny ,można lubieć być samemu w domu,ja np wolę bo moi znajomi za dużo piją chcą chodzić do ch... knajp i stwarzać wydarzenia na fejsie pt "kto się uchlał w sobote-foto "

Gość poinyala
ja raczej dzisiaj w nocy w ogóle nie zasne z pewnych przyczyn :(

a więc ja mam kołdre zielono białą, na białym tle fioletowe kwiatuszki :) poduszka niebieska w żółte maki ;), a prześcieradło białe w kratke (seledynową) ;) a wy jak?

Gość poinyala
ja jestem niska a am np stope 39 :O ciekawe nie? :D nie no, może jeszcze troche urosne...