Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poinyala

Czy są tu życzliwi ludzie?

Polecane posty

wdepnęłam teraz na kulturę ,tzn na forum i tak ubolewam ,tam najmniej watków na całej kafeteri ,pomijając redakcje , niezle zubożała kafe społecznośc :(

robiłaś pewno to 2 letnie studium ,kolega teraz robi ,siedzi chłop z nosem w ksiązkach ,w pizdet tam nauki

Gość poinyala
podpowiem wszystko przez topik Dari która założyła post -''przeżyłam szok- czy to zjawa'' . nie chodzi o to że sie boje przez przeczytanie, nie... nie o to chodzi :O

Gość poinyala
miło by mi było gdybyście podtrzymali mnie jakoś na duchu bo cholernie sie boje :(

mialam taka opcje ale udalo mi sie na Akademi medycznej:) ratownicy po studiummaja takie same uprawnienia.nie roznimy sie niczym.robimy to samo i tak samo:)) i na pieczatkach pisze nam tak samo: ratownik medyczny.

poinyala, zaczełaś to skończ jestem strasznie ciekawa, czego się boisz. Ja dosyć często nie moge spać po nocach dlatego naprawde mnie zaciekawiłaś. Wystraszyłaś się tej babki na zdjęciu?

poinyla..ze mnie tez strachliwa dupa:P zwlaszcza jak sama siedze to najmniejszy puk puk i juz mam cykora.serio. a co do tej foty..nie znam sie na fotografii wiec nie powiem ze jest falszywa.byc moze jest moze nie. ale nie musi byc na niej od razu zjawa

Gość poinyala
Pułkownik Poziomka- dobrze dokończe, nikt mi nie wierzy i tu też pewnie zostane wyśmiana :( ale od dziecka spotykały mnie różne paranormalne zjawiska. Od dawna wszystko sie uspokoiło, żyłam sobie spokojnie i odkąd zobaczyłam to zdjęcie znów to wróciło :( jestem na etapie wyprowadzki z domu, nikt z rodziny mi nie wierzy! a ja przysięgam że to prawda!! podobno w domu kilku osób z kafe też zaczeły dziać sie dziwne rzeczy po obejrzeniu zdjęcia :O jak ja tego żałuje...

Gość poinyala
chce mi sie spać ale nie usne bo jestem sama w domu, zostawili mnie samą wiedząc że sie boje :(

rozumiem Cię w 100%, sama się boje. Śpie od listopada przy małej lampce, z psem pod kołdrą (mały jamniczek), i czasem tez sie boje, teraz tez nie bardzo wiem czy usne :(

Gość poinyala
dzisiaj rano była chyba godz. 5 spałam sobie w łóżku jak zawsze o tej porze a tu nagle obudziły mnie hałasu klawiatury mojego komputera, podniosłam sie lekko z łóżka, patrze a tu klawiatura sama zaczeła klikać :O a potem słyszałam huki, takie jakby ktoś szurał i skakał po dywanie. ale te huki były takie dziwne ... :O nie ludzkie. wstałam szybko z łóżka i zapaliłam światło, wszystko ucichło... zapaliłam to światło bo kiedyś jak zobaczyłam duchy jak byłam dzieckiem to po zapaleniu światła znikneły. ale to inna historia :O potem szybko wybiegłam z pokoju do drugiego pokoju rodziców.