Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dania33

Jedzenie ze słoiczka

Polecane posty

Gość Dania33

mam taką wątpliwość, moja znajoma podaje dziecku pokarmy ze słoiczka. dziecko ma skończone trzy miesiące, samo nie siedzi. czy nie zaszkodzi mu takim postępowaniem? na słoiczkach piszą żeby dawać po 4 miesiącu.

Gość misia1111111111111111111111
ja podawałam jak skończyła 3,5m ,zaczełam od marchewki i deserków

Gość Dania33
nie odmawiało ci potem dziecko mleka ?

Gość misia1111111111111111111111
nie piła normalnie ale ja długo nie podawałam ze słoiczków,pózniej ok 5m zaczełam sama gotować

Ja córce też dawałam zupy jak miała 3 miesiące. Nie była karmiona piersią ( tylko niecały miesiąc) więc nie było przeszkód, żeby wprowadzać nowe produkty. Tyle, że ja akurat nie dawałam słoiczków a sama gotowałam- ale to raczej nie ma znaczenia Pierwsze zupy ( do póki dziecko nie siedziało) dawałam zazwyczaj w butelce, także siedzenie nie było tutaj konieczne

Gość Dania33
A nie miały wasze dzieci jakiś kłopotów z brzuszkiem? widze ze to nic nowego wiec moze i ja zaczne dawac swojej córci już tez takie zupki :) dzieki za odpowiedzi :) miałam watpliwości...

Z brzuszkiem moje dziecko nie miało problemów ( raz przez mleko nan ale to na początku- przestawiliśmy się wtedy na bebiko). Jeśli chodzi o zupy czy nowo wprowadzane produkty to ani razu, ale dzieci są różne

Gość Dania33
Bellik ta rozpiska pod twoją odpowiedzią wygląda imponująco, rozumiem że się odchudzasz? ja też próbuję, ale nie mam takich rewelacyjnych wyników, zazdroszczę ci :) powodzenia

Gość zapaśnica
podawala od ok. 3-4 miesiaca, napierw rozwodnione(marchewki, jabluszko, potem miesko i stopniowo inne, jak miala 4 miesuace dostala brokuła(z zalecenia , miala anemie) brala zelazo, jadla brokulki i watróbke drobiowa:) ma teraz 4 lata i jest zdrowa dziewczynka:)

Gość Dania33
up

Dania ja na dukanie jestem ;) 1000kcal i inne mż mogłam sobie w buty wsadzić... dopiero ta dieta podziałała jak trzeba :D

Gość Dania33
Dukan??? zaraz poszukam w necie, może i ja spróbuję :)

Gość Dania33
poczytałam i ...Kurcze brzmi nieźle, wygląda mi to na dietę z głową :)

No z głową to za dużo powiedziane... trzeba naprawdę przestrzgać wszystkich zaleceń żeby nie mieć problemów ze zdrowiem. najważniejsze jest picie ( wg mnie 3l) wody no i w dni warzywne jedzenie olbrzymich ilości warzyw. No i codziennie otręby ;) Jak tego się człowiek trzyma to problemów być nie powinno. Jestem już na tej diecie dobrze ponad 2 miesiące i fizycznie czuję się dobrze, także luzik

Gość klyn
durnoto a jak ma aisedzie cjak ma dopiero 3 miesiace?masz mozg???? a jak zacznie siadac dopiero w 7 miesiacu to tez slika jesc nie moze? skoro sloiki sa od 4 to od 4!!! i co tu ma do tego siedzenie?? kurwa myslenie nie boli

Gość dukan zdorwy?haha dobre
powodzenia zycze zatem a za 3 lata szpital was czeka poczytajcie troche

Gość Dania33
do klyn: widzę, że masz poważne problemy, zapewne jakieś kompleksy. Leczysz się za pomocą wyzywania na kafeterii. Nie zapominaj o tym, że internet nie jest anonimowy, a dla chcącego nic trudnego, IP nie jest takie trudne do zdobycia jak ci się wydaje. Zatem polecam więcej kultury osobistej i uważaj, bo trafi kiedyś kosa na kamień.

Gość Dania33
bez przesady, nikt nie jest na diecie przez trzy lata! i tak wydaje się być zdrowsza od tego co je codziennie przeciętny Polak :):)

Ja zaczełam podawać od 6 miesiąca, ale to już bardziej zależy od Ciebie kiedy chcesz zacząć karmić tak swojego niemowlaka :P

hmmm akurat mi wyniki chociażby krwii sie poprawiły. Zacznijmy od tego, że żadnej diety nie należy stosować jak chce się schudnąć jedynie 5 kg. Diety faktycznie w takim przypadku mogą wręcz zaszkodzić. Ale każdy otyły bez względu na dietę jaką stosuje ma lepsze wyniki jak schudnie...

Gość Fisher Price są zaskakująco
Im później się przechodzi na stałe tym lepiej. Dzieci na modyfikowanym - 4 m. Dzieci na cycku - 6 m.