Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

zarabiam wiecej bez studiow niz moje kolezanki po nich HE !!!

Polecane posty

zarabiam 2700zl be studiow bez zadnych znajomosci a moje 3 kolezanki po zarzadzaniu zarabiaja ok. 1300zl . nie zawsze studia wszytsko zalatwiaja :) a je cos strzela hehh

Gość emble
mam tylko jedno pytanie: w jaki sposób zarabiasz? :)

Gość dziewczyny z najstarszego
zawodu świata też zarabiają duzo... Ale czy tylko o kasę chodzi?

Gość olaolaololaoala
a gdzie pracujesz? ja wlasnie przez brak pracy w moim 50000 miescie mam depresje. Uswiadomoino mi ze bez studiów nie ma szans bez znajomosci, no i musze isc od pazdziernika. Jutro ide na rozmowe zgadniecie gdzie??? do Novum. tragedia.ale potrzebuje jakiejkolwiek pracy i jakiejkolwiek gotowki. Nie rozumiem jak majac 25 lat, zadbana, energiczna, chcąca pracować, posiadając 2 letnie doswiadczenie na stanowisku sekretarki NIE CHCĄ MI DAĆ PRACY?! Mam naprawde dosc.

Gość cvdfvbftgrbrba
Zależy gdzie pracujesz. Ja po studiach zarabiam póki co niecałe 2000zł, ale za to mam możliwości rozwoju i bardzo duże szanse na awans, a co za tym idzie i podwyżkę. Mój brat studiów nie skończył, pracuje jako operator koparki, zarabia więcej niż ja, też coś koło 2700zł, ale za to on do końca życia pewnie będzie tym operatorem i będzie zarabiał coś koło 3000zł. A to jest pensja bardzo fajna teraz, ale za 10 lat z dziećmi, kredytem, itd to już fajnie byłoby dostawać więcej.

Gość taki tam jeden___
bywa i tak, pytanie jeszcze co robisz i jakie daje Ci to mozliwosci na przyszlosc. Bo moze tez byc tak, ze w twoim zawodzie doswiadczenie sie nie liczy i za 10 lat tez bedziesz zarabiala 2,7k, a kolezanki awansuja i zarobia po 5k. Ja zaraz po studiach przez pierwszy rok zarabialem 1,5-1,8k, a teraz za twoje 2,7 by mi sie nie chcialo tylka podniesc. WIec perspektywy tez sa wazne. A lubisz chociaz ta swoja prace, wytrwasz w niej do emerytury (albo dluzej)?

pracuje w biurze jako logistyk bez zadnych szkol i znajomosci, mam gdzies co mowia zlosliwi - pieniadz teraz rzadzi swiatem. a mnie moj zarobek wystarcza a moje kumpele nie moga tego zniesc.

mam swoje mieszkanie, samochod, wiem ze czeka mnie awans, jestem zdrowy, rodzina tez i lubie swoja prace :) nie potrzebuje nic wiecej :) pozatym zawsze do wyplaty mam premie :))) jestem spelniony :)))))))))

Gość cvdfvbftgrbrba
A weekendy masz wolne? Bo zarabiasz póki ci sporo, więc może jednak zdecyduj się na studia zaoczne z tej logistyki? Bo zarobki masz w porządku, ale pewnie jesteś jeszcze młody. A wyobraź sobie siebie w wieku 40 lat zarabiającego 2700zł. Nagle robi się troszkę mało. Jak masz kasę i czas na studia to rób śmiało. Z doświadczeniem masz szansę na awans lub pracę w innej firmie za naprawdę niezłe pieniądze. A koleżanki zarabiają mało, bo zarządzanie to jeden z bardziej gównianych i bezsensownych kierunków.

Gość taki tam jeden___
no to sie chlopie ciesz. Tylko komletnie nie rozumiem postawy. Zrozumialbym gdybys napisal, tak jak w ostatnim zdaniu - ze masz prace ktora lubisz, z perspektywani itd i jestes spelniony, ale odnosze wrazenie, ze jestes spelniony nie z tego powodu, a dlatego, ze kolezanki maja gorzej. A to juz ani mile ani normalne. Jakies kompleksy z lat szkolnych podejrzewam. Moze wychodzi zazdrosc, ze kolezanki sie na studia dostaly a Ty nie? Na koniec dobra rada - jak tak dobrze Ci idzie to idz teraz na studia, zeby Cie w przyszlosci nie spotkala niespodzianka, ze sie znajdzie ktos lepiej wyksztalcony, znajacy jezyki itd. i Cie albo zastapi, albo bedzie pierwszy do awansu.

To własne mieszkanie i samochód, to chyba nie za 2700 pln miesięcznie? ;)

Gość BOCH
a moze stoisz na rogatkach. Żal.pl;

Gość Tapczan_z_daleka
a ja po studiach zarabiam 25k miesiecznie niby dobre pieniadze , niby jestem przystojny a na wakacje nie mam z kim jechac ech zenada...

Gość Przebojowa Szamponna22
Widac ze potwornie im zadzroscisz tego ze one maja skonczoe studia a ty nie. Inaczej bys nie zakladal takiego tematu

Gość karwa fak
krystian zet - masz rację ... Mój kolega po studiach w trakcie podróży nie potrafił mapy odczytać ... Studia to teraz taka ściema, a wszystko przez prywatne szkoły, które zmuszone są do przepuszczania takich debili, bo gdyby zdawali tylko najlepsi szkoła straciłaby kolejnych. Rozeszłaby się fama że tam to trzeba się uczyć, a w większości prywatnych szkół jak płacisz to zdajesz! A to Polska właśnie ... kretyni po studiach ... (bez urazy i szacun dla profesjonalistów)

Gość a ja jestem po studiach i
zarabiam 8 razy tyle co Ty. 🖐️