Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnioseee71

powiedzcie jak ludzie moga tyle płacic za takie SZMATY

Polecane posty

Gość lamijkacjgh
na 1000 procent ustawiona aukcja...szmaty ze az zal patrzec..pewnie wszystkie lumpy obleciala w miescie:O

Gość saywhat???!!!!
sama jestes szmata...

Gość lamijkacjgh
saywhat???!!!!.......morda klapku:D

Gość też uważam że ustwiona
zrobiłam kiedyś bardzo podobna aukcję, rzeczy miałam w lepszym stanie, a wylicytowali mi uczciwie 1/4 tego co tutaj :P po czym dałam sobie spokój z allegro, lepiej dać znajomym, niż 2 dni fotki obrabiać i uczciwie grosze zarobić :P

Ciuchy są całkiem fajne.Skoro ktoś licytuje, to o co chodzi???

Gość __czooorna__
ustawiona aukcja ,26 ciuszków używanych za ponad 400 zł ? nie ma mowy ,ale fakt bardzo dobrze zrobiona aukcja ,profesjonalnie

Gość litosci!!!!
o kurcze,faktycznie szmaty jak z najgorszego lumpeksu:O

Gość __czooorna__
a soryy :) 50 szt ,no to zwracam honor , w takim razie nie ustawka

Gość oj dana dana
podniose... taaa ty pewnie kupujesz jedne buty w adidasie za 400 zł z których dziecko wyrosnie w ciagu tygodnia, jak zycie da ci po dupie to nie dosc ze bedziesz kupowala uzywane rzeczy, o ile w ogole bedziesz sobie mogla pozwolic na ubranie a nie worek na ziemniaki, to jeszcze bedziesz do gara wrzucałą to co wyzebrzesz pod kosciolem pusta kretynko :D

Pare rzeczy z tej aukcji faktycznie mi się nawet spodobało, ale większość to rzeczywiście szmaty... za całość dałabym jakieś... 70zł- bo jak rozumiem są to rzeczy używane

Gość do oj dana dana
zamknij juz ten niewyparzony pysk patologio spod budki z piwem!!! dałas juz wczoraj popis swojego slownictwa i kultury na zerowym poziomie !!!!! teraz zamknij morde i spadaj!!!!

Gość oj dana dana
jak widac nie wiele mi ustepujesz w swoim słownictwie i zachowaniu wiec nie rozumiem o co chodzi :D reprezentujesz ten sam poziom

Gość do oj dana dana
żałosna babo,przypomnij sobie wczorajsze swoje wyzwiska..takich tekstow nie powstydzilaby sie najgorsza szumowina:O

Gość hahahaaaahaha
ciuszki super--------niewazne z ilu lumpeksów,zestaw zrobiony swietnie,aukcja równiez------widac ciezka prace---- a osoba zakładajca topik to pewnie konkurencja------------proste!!!!!!!!!!!!!

Gość oj dana dana
no i jestem szumowiną :) i co z tego? a ty potrafisz sie podpasowac tylko pod odgornie narzucone schematy grzecznej i delikatnej dziewczynki bo nie masz własnego mózgu, nie daj boze - co ludzie powiedza jak przeklne?! olaboga :o

Gość oj dana dana
o boze i jeszcze namietnie sledzisz i zapisujesz wszystko - proponowalabym wizyte u psychologa albo od razu u psychiatry, masz jakas obsesje

Gość oj dana dana
ja doskonale wiem jaka jestem i co napisalam nie musisz sie popisywac :D

Gość oj dana dana
czekoladowa sama wyjazd

Gość do oj dana dana
nie siedze tłuczku i nie zapisuje, ale taki rynsztok jak twoj to trudno zapomniec:O

Gość oj dana dana
jem psie gowna z trawnika

Gość do oj dana dana
a ja pijam siki mojego psa

Gość oj dana dana
ojej jaka ty wrazliwa jestes :) pewnie typ baby z kolka wzajemnej adoracji nic tylko słodzenie i wzajemne wchodzenie sobie w dupsko

mnie również sie aukcja podoba , bardzo ładnie zrobiona ,przejrzysta same ubranka trochę mniej mnie się podobaja ,ale ktos się napracował ,naobrabiał zdjęć i w ogóle ,wiec niech sobie zarobi !

Gość podnioseee71
no i po raz drugi jestem w szoku -ZE WAM SIE TA AUKCJA PODOBA ze niby jest przejrzysta itp chyba zarty sobie stroicie prawdfe mówiac nic nie widac w jakim stanie są te szmaty -ubrania nie cierpie takich aukcji i w zyciu bym nic nie kupiła na tak zrobionej aukcji

Gość hahahaaaahaha
rolusiakrak----pozdrawiam---jedna z rozsądniejszych wypowiedzi na tym poście:) kazdy musi jakos zarabiać i nie powinno sie czyjejs pracy krytykowac:) nie podoba sie to wyjazd tyle w temacie