Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9885

kobiety kochaja drani

Polecane posty

Gość 9885

"Tak zastanawiałem się dlaczego kobiety kochają drani? Większość osób powie "Bo dają jej emocje", których nie otrzyma od miłego faceta". W pewnym sensie jest to prawdą. Jednakże, często zapominamy o innej kwestii, a mianowicie: *Kobiety kochają drani, ponieważ są egoistami i dbają wyłącznie o siebie. *Drań nigdy nie stawia kobiety na piedestale. On nie potrzebuje jej akceptacji, ani dowartościowania." JEŚLI COŚ ROBIĄ, TO NA WŁASNYCH WARUNKACH. Nie spełniajączyich zachcianek. Ale to nie oznacza, że nie powinni komuśrobić przyjemności. Potrafią robić mile gesty, ale na własnych warunkach - nie dlatego, że ktośtego od nich oczekuje również... "Trzeba Mieć Zasady. Kobiety kochają mężczyzn z zasadami. Takim można zaufać i można czuć się przy nim bezpiecznie. Posiadanie zasad jest tak samo ważne jak bronienie jej opinii przed społeczeństwem." Jakie sa wasze opinie, pytanie do całego grona. Pozdrawiam

Gość jo_asia:)
za długie nie chce mi się czytać:O

Gość abukkakakkaa
było 🖐️

Gość 9885
Poprostu zastanawiam sie jak to jst... mialem juz kilka kobiet, bylem dla nich dobry, szanowalem je spelnialem zachcianki, by tylko czuly sie lepiej a one chcialy tylko przyjazni. Natomiast moj znajomy ktory jest chamskim dresem ma panienek na peczki... Sam nie wiem juz co robc... Dziewczyny mowia mi, ze chca faceta milego, dobrego ktory zawsze bedzie przy nich gdy go potrzebuja... A gdy im to daj, one sie wycofuja i ida do typow, ktorzy je wykorzystuja... :(

Gość jo_asia:)
kluchy ;)

Gość 9885
Juz nie wiem co zrobic... Zawsze gdy mnie dziewczyna o cos prosi, staram sie to robic by bylo jej przyjemnie... Przewaznie oddaje decyzje jej, by wiedziala, ze nia nie rzadze... Po czym odchodzi do chama i buca, ktory nia rzadzi i poniewiera ;(

Gość barbekju
sama bym chciala znac odpowiedz na to pytanie. reszta jestem ciekawa - dlaczego tylko dranie sie mna interesuja?

Gość takise55555
gowno prawda , widocznie jak dotad wybierales panienki ktore mialy inne priorytety w zyciu chodzi mi tu o typ blachar , panienek rozrywkowych na ktorych wrazenie robila kasa i cwaniactwo. Jezeli spotyklaes dobre kobiety to zaczynales je traktowac wlasnie w ten sposob ktory opisales, nie licz na to ze dlugo to beda tolerowaly, nikt nie lubi byc traktowany jak smiec. Problem u ciebie polega na tym ,ze złe kobiety traktowales dobrze , a te dobre zle. Nie potrafisz rozrozniac prawdziwych kobiet z sercem na dloni od tych wyrafinowanych suczek. Ciagle bedziesz nieszczesliwy

Gość racuszek72
nie zaslugujesz na dobra kobiete bo ciagnie cie do zołz

Gość 9885
Wlasnie w tym problem ze nie byly to blachary tylko porzadne dziewczyny, studentki, z rozmowy wynikalo ze powaznie mysla o zyciu, bardzo mile i nie "sukowate", znam je dosc dobrze i wiem, ze to porzadne dziewczyny, spokojne, ciche, niesmiale i poukladane. Ucza sie dosc dobrze, nawet stronia od zbyt wielu imprez, poprostu widac ze sa rozsadne. Az mi zal, gdy daja sie nabierac tym kapturom spod sklepu ktorym w glowie nic tylko seks alkohol i imprezki.

Gość eryczka *
Moj chlopak jest taki jak ty , wprowadzil do naszego zwiazku taka praktyke jaka ty wyznajesz i co? I sie pieprzy u nas w zwiazku. Bo jest dla mnie nieznosnym chamem ,kiedys taki nie byl ;( Nie byl takim cwaniakiem jakich pelno na ulicach i jacy zawsze sie kolo mnie krecili. Cieszylam sie ze znalazlam normalnego chlopaka. A teraz placze bo ten "normalny " zamienil sie w tyrana ktory mnie gnebi i poniza.

Kocham faceta, który jest jak najbardziej opiekuńczym typem. Niestety ma pewne cechy, które mogłyby wskazywać na bycie draniem - dlatego właśnie kobiety ustawiają się za nim sznureczkiem. Nie znają jego prawdziwej natury, widzą jedynie, że jest dobrze zbudowany, pewny siebie, zabawny i przekorny (i to wcale nie w stosunku do nich). Zbywa je, bo ma mnie, ale to jeszcze bardziej je pewnie nakręca. Dzisiaj ma urodziny, a już wczoraj o 22 jakaś laska mu napisała na facebooku, że chce być pierwszą osobą, która złoży mu życzenia :/ Inna wprost zaproponowała mu seks :/ Na szczęście to on zdobył mnie, a nie ja jego i liczę na to, że nie imponują mu kobiety, które robią pierwszy krok albo same wskakują do łóżka. Zostawcie mojego faceta :(

Gość 9885
To co ja mam robic??:( Nie chce byc do konca zycia sam :(:(:(

Gość eryczka *
i nie mysl sobie ze kocham takie typy , wprost przeciwnie powoli mnie zabija dlatego tez postanowilam odejsc zeby do konca mnie nie zniszczyl. Nie jestem masochistka. Przy nim tylko taka kobieta mialaby szanse wytrwac.

Gość eryczka *
"Kobiety kochaja drani" - jak widać nie wszystkie

Gość 9885
ja jestem przecfiwienstwem twojego chlopaka, a jak jakas poznam to ona i tak odchodzi do takiego, jak twoj facet ;(Jaki ja nieszczesliwy, a mialyby ze mna tak dobrze... Zero staran z ich strony, zero niepewnosci, bo tak bym je kochal:(

Po prostu nie trafiłeś na naprawdę porządną kobietę. Mój brat ma ten sam problem co Ty, trafia na dziewczyny, któe wolałyby być bite niż kochane. A może opiekuńczość jest w Tobie jak najbardziej ok, ale brakuje Ci niezależności, ambicji. Trochę to okrutnie zabrzmi, ale kobietom imponują mężczyźni, którzy mają cechy przywódcy stada, np. są szczególnie szanowani przez innych facetów, są zdeterminowani i osiągają jakieś cele życiowe. Taki typ: just do it ;)

Gość eryczka *
nie zgadzam sie z toba .Moj chlopak jest taki sam jak ty tyle tylko ze zmienil sie na gorsze bo stwierdzil ze wtedy kobiety beda go bardziej szanowaly. To co napisales w pierwszym poscie

"ja jestem przecfiwienstwem twojego chlopaka, a jak jakas poznam to ona i tak odchodzi do takiego, jak twoj facet ;(Jaki ja nieszczesliwy, a mialyby ze mna tak dobrze... Zero staran z ich strony, zero niepewnosci, bo tak bym je kochal" - To może chodzi o to, że Ty nie kochasz tej kobiety, z którą jesteś, tylko kochałbyć byle jaką, która by Cię nie zostawiła.

Gość Blady Stefan
cześć dziewczyny:) Jestem draniem. Porozmawiamy?:)