Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona jestem

jestescie podli wiecie? wlasnie czytam i nie wiem jak tak mozna

Polecane posty

Gość zniesmaczona jestem

wlasnie czytalam wątek o staszku spod monopoloewgo ktory przyznaje sie do swojej choroby i wyjasnia dlaczego udawal kogos kim nie jest jestescie po prostu podli pojeżdzacie go mimo wszystko i nie potraficie docenic ze ktos przyznaje sie do prawdy. jak mozecie go szykanowac??? znalezliscie sobie kozla ofiarnego ŻAL!!!

Gość zniesmaczona jestem
on juz tu nie wroci powiedzial i nie wroci napewno juz nie ciagnal rozmowy po prostu odszedl w sumie nie dziwie sie bo sie otworzyl chcial sie przyznac a wy go szykanujecie jak tak mozna ????

Gość LURWA
ktos mi powie do chuja o jaki temat chodzi?????????

Gość chwalisz się czy żalisz?
A na co jest niby chory?? :o

Gość mayyeranek
właśnie, dajcie linka.

Też chciałam wiedzieć ,który to topik.Taka ciekawa jestem....

Gość LURWA
ciagle pierdola o tym a tematu podac nie chca, zdradzieckie szmaty

Gość zniesmaczona jestem
staszek sam jestes chamski i dobrze o tym wiesz mam ci podusnąć linki do twoich wypowiedzi gdzie wyzywasz jakas dziewczyne a jennifer pytasz ile lodow musiala zrobic zeby sobie ciuchy kupic? jak nie jestes swiety to sie stul a staszka potraktowaliscie jak smiecia

Gość LURWA
korwa przeciez to temat zalozny przez podszywa kurwa jego mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz się wystraszyłam ,ze coś ze Staszkiem nie tak:( a to podszyw jakiś perfidny taki:(

Gość zniesmaczona jestem
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4777805 np tutaj staszek wyznaje prawde, jest jeszcze kilka innych gdzie np bloww i inni wyciagaja tą wypowiedz i smieja sie z niego facet sie otworzyl zostal wysmiany na pewno tu nie wroci bo mu wstyd czy tak sie postepuje z czlowiekiem ktory ma uczucia i tak nie wiele oczekuje?

Gość zniesmaczona jestem
no dobra staszek byl dziwny i czasami potrafil rzucic miesem ale sa watki gdzie widac jego intelignecje, swietnie znal sie na ludziach i ogolnie ma spora wiedze o zyciu, czytaliscie jak doradzal kobietom z rozterkach? moim zdaniem byl lepszy niz ten oryginał bo ty orginalny staszku masz tez na sumieniu same bluzgi, raz moze zdarzylo sie ze przeczytalam cos sensownego od ciebie wiec nie potepiaj go. acha i zeby bylo jasne jestem tu z czarnym nikiem ale nie bede sie upubliczniac bo zaczne byc wysmiewana

nic z teo nie wiuem i nie wiem nawet o którego staszka chodzi , bo mniemam że jest ich dwóch orginał i tajwan ?

Gość margaritka86
przynanie sie do tej choroby duzo tlumaczy. tez nie rozumiem czy to powod do wysmiewania?

ja pierdole ! tak pojechałam go i co z tego?Mam go teraz wielbić?Nie jestem taką hipokrytką jak niektórzy z Was. Prędzej każdy sie dobrze bawił i go wyzywał. On też wyzywał problemu nie było - teraz każdy sie rozczula.

na drugiej stronie tego tematu w linku który podałem, mówi coś o nerkach, a co do jego mądrości, nie prosiłem żeby pisał to pod moim nickiem, ale pewnie ma zaburzenie własnego ego skoro chciał uzyskać rozgłos, podszywajac się pode mnie

Gość oj dana dana
ale z was banda frajerów, wierzycie we wszystko co ktoś napisze :D pewnie tak samo łykacie telewizyjną propagande

Gość margaritka86
blow nikt tu nie mówi, ze masz go wielbić, ale jak już wyznał prawdę to nie musialas na innych wątkach go pojezdzać. mi zrobilo sie go szkoda bo faktycznie koles ma jakis problem i chcial sie oderwac od przykrej rzeczywistosci

Gość alalaaa
żesz kurwa mać!