Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona jestem

jestescie podli wiecie? wlasnie czytam i nie wiem jak tak mozna

Polecane posty

oh faktycznie,koleś miał problem,taaak ,straszne! To jest po prostu czysta hipokryzja,wiesz? W doopie to mam czy miał problem czy nie..tutaj jest wiele więcej takich ludzi,którzy przeszli bez większego echa. Skąd jestes taka pewna,że to prawda?Nie jest mi szkoda kogoś kto wyzywa innych i jest debilem . Tyle w temacie.

tak czytam i czytam i w sumie to nie wiem o co to cale haloo, ktos sie podszyl pod staszka napisal ze jest chory ktos mu naublizal i o co teraz chodzi bo nie bardzo kapuje :)

Gość no coz....
a ja mysle nieco inaczej. to juz nie chodzi o to ze ten typ sie podszywa czy co on tam robil ale sam fakt traktowania kogos kto sie przyznaje. szczerze mowiac uwierzylem w to nie sądze by to byly brednie, a faktycznie zostal potraktowany po tym jak smiec, juz lepszym rozwiazaniem byloby przemilczenie sprawy

Jak to nie sądzisz, żeby to były brednie ? Prawdziwy Staszek chory nie jest, przynajmniej sam nic takiego nie napisał, natomiast jego podszyw napisał, że jest chory dobrze wiedząc, że zostanie to przypisane prawdziwemu Staszkowi, bo nikt się nie skapnie, że pisze to nieprawdziwy. Wobec czego cała historia jest wymyślona.

no ale na tym linku nic takiego nie jest napisane co ktos teraz podal... napisal tylko ze jest chory i ze mial tutaj odskocznie wiec gdzie ktos mu pojechal ??

Gość odeonnn
pozwole sobie zabrac głos. Otóż w watku wyraznie ów Stach napisał, że wybranie a raczej skopiowanie pseudonimu było przypadkowe. Ja myślę jednak, że on czuł się bardzo słaby psychicznie i wybrał sobie Staszka spod monopolowego (ewgo) bo nasz Staszek uchodzi za silnego twardziela, być może kogoś, kim chciałby być ten podszywający się bo może wydawało mu się,że wtedy będzie mu łątwiej walczyć z rzeczywistością, z chorobą? może myślał, że gdyby był takim staszkiem po prostu byłoby mu łatwiej? smutne to wszystko, przeczuwałam coś z tą choroba. pamiętam wątek, którego teraz nie mogę znaleźć, jak jakaś dziewczyna opowiadała o tym, że nie chce jej się żyć bo bezustannie czeka na przeszczep. staszek miał wówczas szeroką wiedzę na ten temat i widać było jak rozumiał ę sytuację. dodam, że także mam tutaj swój czarny nick, ale pozostanę w tej sytuacji pomarańczowa bo realia jak widać sa przykre. ktos probuje wyjawic prawde jest szykanowany, ja probuje kogos bronic moge byc szykanowana.

masz racje tutaj chore to jest to, ze zawsze sie znajdzie taki ktos kto narobi balaganu i tylko dokuczac potrafi

Gość GUPIO_MONDRA
ja na przeszczep od chwili wpisania na liste czekałam pół roku więc podszywie staszka:) głowa do góry i wymyśl se swojego ordzinalnego nicka bo podszywać się jest nie ładnie! nu,nu!!!!

Gość zniesmaczona jestem
pseudo-staszek wyraznie zaznaczyl, ze sie podszyl pod prawdziwego staszka i dlaczego to zrobil. odeon dosc dobrze przedstawia to byc moze tak wlasnie jest. a ja tez czytalam ten watek o tej dziewczynie i o tym jej przeszczepie i pseudo staszek wszystko wiedzial i rozumial wiec to jest podstawa do tego by mu wierzyc. acha i byl wysmiewany bo byly zakladane watki np.szok staszek zna angielski albo szok staszek przyznal sie do uczuc -cos w tym stylu. i bylo tez wczoraj cos szok staszek przyznaje sie do choroby czy jakos tak. poza tym w innych istniejacych watkach ktos podawal jego przyklad z ironia nawet widzialam jak blow pisala wypominajac to ze sie przyznal i robila z tego komedie. ja sie nie godze na takie traktowania i dla mnie to przykre jest bo niby sa tu dorosli a tak naprawde zachowaliscie gorzej niz sam pseudo staszek

Gość zniesmaczona jestem
ktos pameta ten watek tej dziewczyny? on tam cos pisal ale kurcze nie wczytywalam sie. pamietam ze u niego byly jakies proby nieudane i nie wiem czy dobrze mowie ale chyba mial raka. kto pamieta ten watek? ta dziewczyna pisala ze chce ze soba skonczyc tytul byl cos podobnego pamieta ktos?

Gość odeonnn
niestety nie pamietam, ale tak jak mówisz nie chciało jej się żyć. to było 2 czy 3 miesiace temu bo staszek zniknął na jakiś czas i wrócił ponownie kilka dni temu. możliwe, że był w szpitalu bo pamiętam jak się odgrażał, że załatwi swoje sprawy i wróci się tu porachować ze wszystkimi - to akurat był cały on ;)

Gość slowa staszka
tutaj tez trzeba to napisac: on nie udawal staszka tylko mial jego nick a byl sobą

Gość kocham staszka
nic z tego nie rozumiem,do cholery jasnej.Weź Staszku napisz jak to jest:(

Gość Juliaaaaaaa123
ja tam lubie staszka tego oryginalnego . serio czasem sypnie jakims chamkim tesktem ,ale generalnie to jest inteligentny

Gość zniesmaczona jestem
szkoda gadac jak napisal o smierci swojego przyjaciela to 10 watkow powstawalo smiali sie z niego szmaciarze

Gość bóg cierpi za nasze grzechy
i chce wynagrodzenia za te grzechy sa takie osoby które to grzechy wynagradzają np Julia kim w naju http://www.youtube.com/watch?v=E-I2zT2Thv4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=io1EpN_54bs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=A_vfXZ3pf-M&feature=related byli jeszcze inni ludzie wanda Broniszewska , TERESA NEUMANN http://gloria.tv/?media=136153 ojciec pio , catalina rivas Marta Robin kobieta która też cierpiała za grzechy ludzkości nie jadła nie piła przez 50 lat była niewidoma i spędziła 50 lat w jednej pozycji http://gloria.tv/?media=126314 http://www.tvp.pl/religia/programy-katolickie/my-wy-oni/wideo/stygmatyczka-marta-robin Agnieszka Sasagawa z japoni też cierpiała nawet dzieci w Fatimie wynagradzały bogu nasze grzechy