Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlemigle

kto ma dzisiaj kaca?

Polecane posty

Gość figlemigle

okropnie sie czuje:( zjadlabym rosolu ale nie jestem w stanie go sobie ugotowac:( nachlalam sie jak durna wczoraj i jeszcze przed domem wywinelam orla:( mam dziure w lokciu i obdarty nos:( kuzwa na choooj mi to bylo.Ech i glowa mi peka.Jakie macie sposoby na kaca?

Gość figlemigle
jestem kretynką

wczoraj sie leczylam:P rosol,duuuzo wit C i magnez najczesciej jak wiem,ze bede cos przyjmowala to juz przed biore ze 4 wit C i jak wroce z imprezki to tez kilka szt,dopiero klade sie spac jak wstaje to juz tak zle nie jest;)

Ja podobnie jak wiem, że będę pić to się do tego przygotowuję:) przed piciem dużo wody z cytryną i zaopatruję się w 2kc, kt biorę podczas picia. Rano łykam jeszcze 1 tabletkę i jest w porządku, żadnego bólu głowy, niestrawności i innych objawów kaca:)

Gość AUTOMENU
Jaki powód takiej balangi ?

echh... biedactwo:) jeśli chcesz uniknąć kaca bierz 2kc podczas picia-jako tabletki albo w puszce. to pownno pomóc w zapobiegnięciu tego okropnego bólu głowy na następny dzień. a z tym, że kaca najlepiej leczyć znowu alkoholem się nie sprawdza...;/

dokładnie, nie ma co cierpieć kiedy może pomóc 2kc. w weekend trochę popiłam z koleżanką i ona pierwszy raz wzięła, nie wierzyła że jej pomoże;) ale się zdziwiła rano, jak ani nie bolała ja głowa, ani nie czuła zmęczenia. :)

Gość hjvfhjhvgjvghj
Po dobrym alkoholu nie ma się kaca.

Gość Alkomat
To zależy od organizmu. Ja piję 0.7l i to dla mnie wystarczająca dawka.

Gość Alkomat
Tak sam i to tak sączę ze 3 godzinki przed komputerem. Jak już nie jestem wstanie odczytać co napisałem to daję sobie spokój.

hmmm... w sumie to szkoda, że sam:P zdecydowanie wolę towarzystwo do picia:) i raczej realne, nie wirtualne;P ogólnie to przykre...

właśnie, takie picie samotnie jest chyba trochę ... dziwne :0 przecież to jasne, że jakby miało się chociażby jedną osobę towarzyszącą byłoby weselej :]

Gość fadarde
ja, najgorsze, że trwa to już drugi dzień :O strasznie się upodliłem z soboty na niedziele :O

ooo no to rzeczywiście niezłe chlańsko miałeś... żeby aż do dziaisiaj :p pij dużo dużo wody :) albo najlepiej wody z cytryną :]

no to rzeczywiście, dwa dni nie mieć dnia:) ale dobrym sposobem na kaca jest rzeczywiście dużo wody, szczególnie z cytrynką:)

oj tam oj tam ja uważam żeby uniknąć silny kac należy brać poprostu 2kc podczas picia :]

No tak ale silny kac, tak jak napisałaś jednak czasem dopada :P szczególnie jak się zapomni 2kc;) wtedy skuteczne kac sposoby to: jogurt z zieloną herbatą, lody śmietankowe - sprawdzone i działa:)

a z tymi lodami to aż sama się zdziwiłam. ja mam na kac sposoby, ale za to moja koleżanka nie miała ostatnio i też na ten okropny ból głowy podziałała lodami i trochę jej przeszło... jednak to nie to samo co po 2kc.

bo jak się bierze kac tabletki:) to w ogóle się on nie pojawia, chociaż muszę powiedzieć że te lody to przyjemne tak z rana po imprezie, orzeźwiające:)

bo jak się bierze kac tabletki:) to w ogóle się on nie pojawia, chociaż muszę powiedzieć że te lody to przyjemne tak z rana po imprezie, orzeźwiające:)

no też myslę, że przyjemne, a najbardziej w lato , w gorący dzień :p ale na lettnie imprezki lepiej się zaopatrzyc w kac tabletki, by uniknąć kaca, tylko jeszcze trzeba uważać wtedy na kaca moralnego :]

moralniaki tez bywają ciężkie d przeżycia:) ale na letni kac alkoholowy może oprócz lodów też 2kc drink:) w taki ciepły letni dzień...aż się rozmarzyłam...ale już niedługo mam nadzieję będzie w końcu ciepło i słonecznie i będzie można myśleć o plenerowych imprezkach:)

oj takkk :) taki na letnią imprezkę na świeżym powietrzu schłodzone 2kc ... :) i jeszcze ta świadomość, że możesz pić i nie bać się o następny dzień:] a ciepłe dni miejmy nadzieję przyjdą jak najszybciej!żeby tak chociaż z 20 stopni.. :)

podobno dopiero od długiego majowego weekendu ma być cieplej... trochę słabo, żeby chociaż deszcz nie padał byłoby dobrze... jakiś sezon grillowy by się rozpoczęło:) takie piwko do grillowanej kiełbaski...echh...

ja też już bardzo tęsknię do tego zapachu grilla.. i do tego piwko ! trzeba będzie się porządnie zaopatrzyć w 2k :) majówka przyjdzie w mgnieniu oka, miejmy nadzieję, że pogoda nas nie zawiedzie! :>

no ja w ogóle innej opcji nie przyjmuję do wiadomości!! mam taką ochotę na zimne piwko w gorący dzień że aż głowa mała:P:P

achhh :) no to tylko czekać słońca i ciepłych dni :] wtedy myślę że każda okazja do napicia się piwka będzie bardzo dobra :>