Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayseri_19

Próbujecie schudnąc?? Zapraszam

Polecane posty

celcia nie przejmuj się. Korzystnie się wygląda z wcięciem w talii. Myślę że dobrze byś wyglądała w dżinsach i tunice,ja się tak dobrze czuję. A chodzicie dziewczyny w leginsach??

Od czegoś trzeba zacząć a jakbys przeczytał cały topik wiedziałbyś czemu tak mało ale w sumie co cię to obchodzi... nudzisz mnie człowieczku... nie chce mi się już marnować na ciebie czasu

Zapomniałam dodać że na obiad będzie dalej potrawka z marchewki z cycem kurczaka :) dziewczyny a co można zrobić z mięsa mielonego tak żeby nie tłusto? kurczę muszę coś wymyślić ;p a i wkurza mnie że po czerwonej herbacie ciągle latam sikać ;p

Gość celcia89
UWIELBIAM chodzić w leginsach i tunikach nawet teraz mam ubrane;-D . Jezeli chodzi o spodnie bądż dzinsy to wysoki stan musi być. A wy dziewczyny macie jakies urządzonko w domu na którym ćwiczycie sory ale nie których znaków nie moge stawiać bo coś z klawiaturą

celcia89 ja też lubię dżinsy z wyższym stanem, bo troche mi sadełko gubią. W leginsy nie mam odwagi się ubrać, chociaż kupiłam sobie ostatnio, mam jakąś blokadę, nie wiem czemu przecież w leginsach wygląda się korzystniej niż w dżinsach;]

Gość celcia89
jakas ona123 nie jesteś przyzwyczajona i to dlatego;-D No nic ide śmigaĆ na zwykłym rowerze teraz bo piękna pogoda DO USŁYSZENIA

Heeeej laski 🌼 Chyba nie pójdę dziś na siłownię.. Zrobię ze 100 brzuszków w domu, w piątek się wybiorę.. Zrezygnowałam jednak z jajek i wszamałam bułkę i paluszka :P DziewczynaZeSzczecina, taaa.. wiem, że to za mało.. Ale mój try życia nie jest zbytnio aktywny, siedzę przeważnie z nosem w książkach, bo matura już niebawem :o :P Więc chyba to póki co jedyny sposób i najbardziej skuteczny.. Kurcze, razem z chłopakiem planujemy spędzić razem w weekend, a on już planuje gdzie i co na kolację wszamamy :o Wymyślił rybę, frytki i surówkę :o ughhh :o To będzie ciężki weekend :o Dobrze, że chociaż Wy tu jesteście.. Bo on traktuje to chyba jako mój wymysł i zabawę :o co demotywuje mnie jeszcze bardziej :o

ja rowniez lubie leaginsy ale zazwyczaj zakladam do nich jakas dluzsza bluzke bo nie lubie tak swiecic tylkiem ;] wlasnie ugotowalam kisiel,to moj ostatni posilek dzisiaj;) bylam na półgodzinnym spacerku ;) No ja tez Kamila mam mature w tym roku ;/ jak tam Twoje przygotowania? bo mi to sie tak nie chce...

hej dziewczynki :) tak się cieszę, że jesteście, bo dzięki Wam naprawdę zaczęłam się lepij odżywiac (jak na mnie ). Dziś po raz pierwszy jadłam otręby z jogurtem naturalnym, nie bardzo mi to smakowało :/ ale przynajmniej brzuszek trochę zapchałó. Dziewczynki pomózcie mi, bo ja straszny słodyczoholik jestem i odkąd tu jestem to praktycznie w ogóle nie jadłam, ale tak baaaaardzo mi już zaczyna brakować. Może macie jakieś pomysły, co by tu można było zjeść, żeby jakoś tą potrzebę zaspokoic? i jeszcze jedno pytanko, mozna jeść chrzan do jajeczka? To chyba nie jest zbyt złe, jak majonez

Gość celcia89
Hej a więc 12km zaliczone;-D Tylko na zwykłym jeżdziłam wiec troche trudniej. Zakoncze ten dzien jabłuszkiem;-p LINUSIA może nie jestem ekspertem, ale wiem ze chrzan nie dość, że zdrowy to jeszcze o wiele mniej kaloryczny od majonezu. Ja jak mam ochote na słodkie to kupuje sobie suszoną żurawine, daktyle, figi, morele i niedość że poprawiaja przemiane materi to jeszcze do tego sama słodycz;-p no i nie są zbyt kaloryczne więc polecam;-ppp

celcia89- dobry pomysł spróbuje :) a co sądzicie o kisielku? :)

Gość celcia89
Ja najbardziej uwielbiam daktyle mniaaaam;-p Kisiel nie zbyt słodki teżb by mógł być ja raczej nie przepadam;-p

kisielek chyba nie jest zly ;) tylko zeby go moze za duzo nie slodzic . Ja to samo..te slodycze mnie wykoncza ;/

widze że nie próżnowałyście:) ja też trochę poćwiczyłam. Dzisiejszy mój wynik nie jest zły, zjadłam 2 talerze zupy i 2 kromki chleba. Wrazie głodu mam w lodówce suróweczke.

Gość paullla
HEJ laseczki a powiedzcie mi czy przy waszej dietce pozwalacie sobie na kieliszek wina lub piwko jak kto woli, znajomi do mnie przyjada więc sama niewiem czy taki mały grzeszyk nie zaszkodzi.. jak myslicie

Gość paullla
ZNACZY SIE LAMPKA;-P

Gość paullla
NO TO CHYBA się skusze;-DDDDPP

Kayseri, u mnie przygotowania idą baaardzo powoli.. :P Nie czuję nawet stresu póki co :P :classic_cool: A jak prezentacja z polaka? :D Jaki wybrałaś temat? ;)

A co do diety, skusiłam się na kolację, po 17, kromką chleba i gotowanym paluszkiem :P .. musiałam :P w brzuchu tak burczało, że prawie mi koszulkę ciągnęło :P Reasumując.. Myślę, że jakieś 1000 kalorii dziś wciągnęłam :P

Gość celcia89
a co to jest ten gotowany paluszek, że się tak wtrące;-p

Na kolacje, którą i tak chciałam sobie kompletnie odpuścić, to chyba wystarczająco :P

u mnie tez powoolii...heh. A wiesz co mam temat o szalencach . Przyczyny szalenstwa . prace na szczescie juz mam napisana;) a Ty?

Ja mam dopiero wstęp.. :D Tzn mam już całą kartę prezentacji, którą mi moja polonistka sprawdziła :P Także argumenty i wnioski są już gotowe :P Mam akurat 5 liryk, także nie będzie źle :P Ja wybrałam temat " Świat jest teatrem aktorami ludzie? " , odwołując się do wybranych przykładów :P .. czyli same świrowanie :D

DziewczynaZeSzczecina, ehh, Ci faceci, zamiast pomagać tylko demotywują.. :P