Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __czooorna__

czy kontrolujecie swoje dzieci na kompie ??

Polecane posty

Gość __czooorna__

witam ,mam 12 letnie dziecko , założyłam mu nk i przechwyciłam hasło ,czy wy kontrolujecie co piszą wasze pociechy ??

Gość cegla1998
tak kontroluje,mozna sie duzo dowiedzieć. teraz ma blokade na kompie godzina dziennie i sam komp sie wyłącza.

wczesniej mialam oko na to na jakie strony wchodzi ale niogdy nie wlamywalam sie ni nie czytalam prywatnych wiadomosci:O teraz nie kontroluje juz

Gość __czooorna__
podejrzałam jak wpiusuje ,powiem wam że dramat co ja tam czytam , gadają o sexie ,o papierosach ,klną , dziecko 13 letnie chwali się że ma za sobą inseminację .Załamka

hahah no to niezle masz dziecko :D ale co sie dziwic w koncu to 13 lat a nie 3 ;D

Gość inseminację ma za sobą?
??

Gość __czooorna__
nie moje ( mam nadzieje ) jakas dziewczynka ma opis taki ,u znajomych mojej pociechy :( Świat mnie załamuje

Gość __czooorna__
a tfu :D:D: pisałam z koleżanką o inseminacji i odruchowo mi weszło ,chodzi oczywiście o PIERWSZY RAZ

Mam 11 letnia corkę,ktora uzywa komputera tylko w naszej obecnosci,nie zna hasła-moze uzywac intereneru godzine dziennie-takie sa zasady.Nie moze wykasowywac historii,znam jej hasła na @i nk,ale nie zaglądam tam-mam zaufanie,choc moze kiedys zajrzę jelsi cos mnie zaniepokoi. W swoim pokoju tez ma komputer,ale bez podłaczenia internetu,moze na nim garc i oglądac filmy,słuchac muzyki-nic wiecej. Jak narazie wszystko jest ok:))

Nic nie muszę przechwycać. Nie mamy przed sobą tajemnic. Wszystkie hasła są zapamiętane w kompie, każdy może wejść na konto każdego i nie ma z tego żadnej hecy. To samo z gg i mailami. Jak akurat wejdę na kompa to "przelatuję przez wszystkie konta, a chłopcy sami pytają czy mają jakieś meile, więc im czytam ;P a oni mi ;P" Synowie mają 13 i 11 lat. Córka 8, więc sama to tylko na wyspę gier wchodzi ;P

Gość ja to kicham !
hej , moja 14- sama mi mowi jakie hasla gdzie zaklada ,ja nie kontroluje , ale czesto siedze jak korzysta , to mi podczytuje co glupsze , pikantniejsze , zabawniejsze kawalki ! Takie sa juz dzis te dzieciaki , czesciej to glupie przechwalki niz prawda , ale roznie bywa , wy sie nie tylko kompami przejmujcie , jak sie dowiacie , co dzieci na wycieczkach i koloniach wyprawiaja , to wam wlosy zbieleja!!! Moja koza zdaje mi czesto relacje , jejku!!!!!

Gość njjknk
kazdy 12 latek umie korzystac z opci "Private Browsing", wiec nie liczcie na to, ze cos odkryjecie:D

nie wierze w to co tutaj czytam... jakbym miala te 12 lat i matka by mi siedziala caly czas przey kompie i wszystko czytala co z kim pisze, co robie itd lub znala hasla to bym juz wolala z niego nie korzystac!!! tylko bym siedziala u kolezanki na kompie jakbym chciala z kims popisac... maskara... jak mozna TAK kontrolowac... zero prywatnosci.