Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duszowszczyzna

Czy to duch?

Polecane posty

Gość Duszowszczyzna

Byłyśmy z koleżanką na spacerze i cykałyśmy fotki.Jak już wróciłam do domu i przejrzałam je na kompie natknęłam się na coś takiego.Nigdy wcześniej nie miałam takiej dziwnej rysy na zdjęciach.Inne foty są w porządku.C to może być??? http://pokazywarka.pl/ifq89m-2/#zdjecie1320732

Gość sdfgadgawdf
Prędzej UFO. Duch to miałby przynajmniej zarysy ludzkie, twarz, kształt.

Gość kilkaminut
pi*zda

Gość GUPIO_MONDRA
chyba kija od szczotki :P:P:P

Gość jacieniemoge
O co ci chodzi? Nie widzę na tym zdjęciu niczego dziwnego.

Gość Duszowszczyzna
Czyli gdyby miał ręce , twarz i najlepiej białe prześcieradło na sobiew to duch? :o Ech.

Gość dasdsads
moim zdaniem twoja głupota odbiła sie w kadrze

Gość Duszowszczyzna
A moim zdaniem jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej zamknij ryja na kłódkę i wyrzuć kluczyk.

Gość bez kitu!!!!!!!!!!!!
wlos,wlos,

Gość tak jasne że tak
to jest duszek Kacper, jaki śliczny ti ti ti :D

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
to twoja schizofrenia dala sie sfotografować

Gość prawdziwaowieczkabozaa
I widzicie - warto tam wrócić! Ale tam sie nie wraca dla ksiązek. Oto chodzi. Że tam się nie wraca dla książek w takiej pracy. Tam się wraca DLA ZAŁOGI. I tak powinno być w każdej księgarni. I tyle. Że się lazi tam do pracy DLA ZALOGI. Więc kto tam był dla książek, nie miał racji - tam są normy, trzeba je wykonac, nie ma gadu gadu - tu taka ksiązka tu siaka. To w Polsce tak jest - tam nie. I wiecie - chciwość i głupota ludzka w Polsce jest STARSZNA. Te książki nie powinny być z Niemiec, nie teraz, nie tak. A Niemcy obgadają całą Polskę przez was w USA i przegracie - że takie coś zrobili AMERYKAŃSKIEJ FIRMIE, że ich nie chcieli. Bo oni tego nie rozumieją czy co? Ale żeby aż tak głupi ludzie byli w Polsce, żeby takich rzeczy nie rozumieć to mi sie wierzyć nie chce. Choc kichac to tam dawno powiem wam i tyle. Jedno jest pewne - ja tu pracy nie mam i koniec Da swidania Ale jak tej firmy w Polsce nie będzie to macie minusa w USA wielkiego i jak będą chcieli to po was bo ksiązki i koniec - moje zdanie. I dobrze! I tyle umiecie zrobić wy dla Polski. A ja mam z siebie robić męczennika dosłownie. Wy byście chcieli. Dla Boga to mogę, ale nie dla jakichś zer - senator Kowalski. I na szczęście nie może się do mnie przystaiac na starość choćby go cała Polska poparła bo NIE I JUŻ. Bo by było po mnie, a tak mi znowu Pan Bóg pomógł. Ja sie za Polskę mogę POMODLIĆ i tyle mogę zrobić dla Polski, reszta to tylko benzyna i od razu piszę - nie obchodzi mnie to. Nie jeżdże nie wiem ile - moje auto to złom, teraz znowu bez auta. NIE INtERESUJĘ SIĘ. I tyle. Bo benzyna skoczy w górę jak znam życie za chwilę - i tyle mogą dla was zrobić Niemcy Ale jak ich kochacie to se z nimi śpijcie - w sumie tacy sami jesteście, ale wiecie no niech będzie , że lepsi. I tyle Zalezy kto bo też nie chcę wszystkich POMAWIAĆ. Np. Pasterz Owiec - to jeszcze się okaze jaki on jest.

Gość Duszowszczyzna
myślicie ze da rade abym to obciągnęła?

Wiecie - zwłaszcza Pasterzu - wiem, że wielu ludziom będzie go teraz żal - mnie nikomu choć co to tam - miałam iść na studia drugie od razu i niczym się nie łudzić. A ja poszłam na ten doktorat jak ciołek. Jeszcze oczywiście musiałabym wiele rzeczy powiedzieć/napisać ale nie powiem BO NIE. Bo mnie ze szkoły wyrzucą jak to napiszę a tak? Może mi sie jeszcze coś uda i tyle... kto wie co dalej? I tyle. No co jeszcze... wiecie - no w tym USA też tacy mądrzy a zamiast go dać leczyć umysłowo nie? Nie bo miał żonę, malutkie dzieci - co on wyprawiał, zwariował i koniec. Doszli do wniosku, że za dużo mu dali i tyle. I patrzcie - brakuje tej Europy. Od razu żałowałam, że tam pojechałam. BO NIC PRZEZ EUROPĘ - ja to czułam - od razu mnie ciągnęło dalej ale do Europy najpierw. Wszystko źle - tak myślałam. Może nie do końca. Nie wiem Wiecie - USA to ja już od studiów i tyle. No i koniec. Co jeszcze niby, nie? No to mieli go leczyć na głowkę i koniec. Ale mu zawiścili rodziny - fajna żona, dzieci - wszyscy mówili po angielsku, do czegoś dojdą. Ta żona chyba z dobrej rodziny przez to tam sie on znalazł. I ona chyba ma rodzinę w USA wiecie. Bo co to sierota i doktorat by mu dali. A ona miała rodzinę i wyjechali bo władza? Nie bo kościół. Ta żona religijna, ale mąż narozrabiał i wyjechał - znaczy nie narozrabiał - nie miał rodziców. Myślała, że starczy jej rodzina - nie starczyła, musieli wyjechać. Bo to wygląda jakby on wszystko sam osiągnął, tak to przedstawiał - nie. To wszystko dzięki żonie. Przez to mnie tam nie pasowało NIC powiem wam. NIC I tyle I do dziś enigma - a ta synowa tej żony z jakiej rodziny? Na pewno ma brata po szkole oficerskiej, że się córce nie dała. Ona po informatyce kto wie - może też w szkole wojskowej. Myślała, że się wybije - dzieci. I NIKT NiE ROZUMIAŁ CZEMU. Do dziś. No bo wiecie - informatyka w jakiejś Wyższej Szkole Oficerskiej a te jego dzieci - jedynie , że miał ojciec kasę i koniec. JAK ZNAM ŻYCIE - jedno i drugie. No co - nie? Nie wiem. I mnie to nie obchodzi. I uwazaj Dostojny bo w łeb dostaniesz w minutę a będziesz się leczył 10 lat. Tyle Ci napiszę. Jakie on ma zdrowie to ja pojęcia nie mam i tyle. Teraz powinna się liczyć rodzina tej żony - zaś nic, zaś Niemcy. Bo co? Bo są moralni? Tak? Ja nic o tym nie wiem. PODOBNO - no to tak pasuje, ale PODOBNO to jeden umarł i tyle

Wiecie - ja go miałam w zadku, a tyłek obrobiłam go bo widziałam , że mnie zaczyna niszczyć. Ale nie rozumiałam czemu. jakie to było niesprawidliwe. Za co on mnie zaczynał niszczyć? Za bilet? To miał mi powiedzieć. Co to za metody, nie? A ja wiem za co. ZA OJCA mnie zaczął niszczyć. No wiecie co - ja się tylko broniłam bo wiecie - narobił mi syfu po prostu i tyle. I zacząl mnie niszczyć - no wiecie - bilet i koniec. Czy on w ogóle miał studia? Nie wiem. I wiecie - teraz - no może to jeszcze napiszę bo to wygląda tak jakby go nie było w tej średniej żeby STUDIA MÓGŁ SKOŃCZYĆ. Jego nazwisko - zawsze nieobecny i ON SiĘ DOSTAŁ NA STUDIA. To nikt uwierzyć nie mógł. Dzięki partii? Ja wiem jakie on ma studia. To sie łatwo domyślić - studia miał takie żeby mu się ze szkołą średnią łączyły. Wiem jaką miał szkołę średnią - wszystko mi pasuje. No wiecie taki gość sam się na główkę miał iść leczyć - jeszcze w USA. Może mu nie zawiścili - no miał się iść sam leczyć. Za daleko to zaszło. I wiecie - aaa... już wiem - oni BYlE JAKA UCZELNIA - dostali go po prostu - CO Z NIM ROBIĆ? Niech robi doktorat. Najpierw OK - rodzina , to rozumieli. Ale dalej? Nie rozumieli nic. No to takie uczciwe było, on pracowity. I on miał FAKTYCZNIE coś robić z tymi studiami swoimi - czemu nie? Bardzo prestiżowe mimo wszysko. Przez to go do tego USA wpuścili. Bo to jeden układ ta Polska i ta rodzina nie doceniła tego co on docenił i wiecie - on ma IDEALNY układ w życiu dzięki temu, że jest sierotą - ja nie mam takiego układu bo nie mogłam robić w życiu tego co chciałam BO MIAŁAM RODZICÓW. I on może dla mnie się Zastrzelić jutro - nic mnie to nie obchodzi. Wszystko przez niego i koniec. To, że mam złą opinię, siedzę w domu - wszystko. Że nie mam dzieci, rodziny - wszystko. Może się zabić - nie obchodzi mnie to I tyle w sumie. Takie zero widzicie - wszystko dzięki temu, że był sierotą. I wiecie - on chyba od podstawówki się obnażał i chyba wtedy mieli go leczyć. Że też go Kościół wyrzucił. Hmmmm ...dziwaczne. On się w ogóle wiarą nie interesował. Zwalili na kościół. ZA CO? ZA TO. Za to, że sie obnażał publicznie. Dosłownie. Nic więcej nie pasuje. Wierzcie to wierzcie - nie to nie. Ten człowiek to poniżej wszelkiej krytyki jak dla mnie Wiecie ja tego nie powiedziałam bo to było takie dziwne, a poza tym ja wiem, że to trzeba nawrzeszczeć i koniec. A ja się już wydarłam wcześniej - no to co zabić? Nie wiem Olałam. Ale takie coś też było i koniec i się nie dam. 18:56 [zgłoś do usunięcia] prawdziwaowieczkaboza

Gość o nie ta nawiedzona owieczka
znowu nie ma co robić! kurffa ide stąd

I wiecie - powiem wam - cała ta historia jest STRASzNA - ta córka skonczyła tę szkołe tylko dzięki temu, że ją matka nazwała jak nazwała a ojciec nauczył się języka dlatego, że córka nazywała sie jak nazywała i się o nia marwił. Dlatego wyjechał gdzie wyjechał. Bo byli pewni, że wyjedzie do Europy, DO AUSTRALII z tym doktoratem - wszyscy po angieslku - i wiecie ON DO PRACY FIZYCZNEJ POSZEDŁ - z doktoratem w USA w 3 lata zrobionym. No ale znał język. Miał kasę. Wyglądało, że nieźle harował - kto się tam zna na pracy fizycznej do góry. I tyle. Za imię - od matki - skończyła szkołe - jedynie, że nie Hiszpanka - tak sie nie dała tam - byli z niej dumni, a ona? Jakieś małzeństwo i koniec. I tyle. Bo się bała bo myślała, że to przez to, że jest z Polski i tyle. Ale historia. Ale własnie Europy mi zabrakło. No i że ten doktorat im tak zmarnował to sie do niego nie odezwę. Przecież mógł sobie wyjechać, nie? I tyle. Do Niemiec. Bo muszę stać o firmę. I tyle. I też mu pokażę d**ę - tyle już umiem. Z tym doktoratem w USA pokażę mu d**ę i na niego pierdnę - tyle już umiem. Bo to trzeba leczyć się jak ktoś się obnaża - bo wiecie - on znał język BO LUBIŁ MUZYKĘ - piosenki i tak dalej. Z żoną tańczył ta muzyka i angielski - ale co z piosenek - on się przy niej nauczył wiecie - bo cała rodzina po angielsku i to płynnie - nie takie dukanie jak w szkole. Pani ledwo, uczniowie wcale - płynnie wszyscy mówią w tej rodzinie. I tylko to go tam interesowało. Taki debil. I wiecie - on zdrowia nie ma, ale miał wrócić do Polski i robić tu karierę , ale jak? co? Tu komuna. Też to takie wszystko. Teraz będzie kręcił, ale on ma wszystko tak przypadkowo że to sie opisać nie da. I wiem - ON NIE MIAŁ POJĘCIA czemu oni go dali w te rośliny bo był pewien że go dadzą zgodznie ze studiami - nie oni go dali tak a nie inaczej. Ja pierdzielę , ale historia. I wiecie - wszystko dzięki rodzinie żony, ale życie to miał tak ciężkie, tak ciężkie , że po prostu NIE WYOBRAŻACIE SOBIE. I wiecie co on mówił - bo zamiast piłką nożną to wolał taniec - on ciągle mówił, że jego marzeniem jest... tym kolesiom takim on - żeby.... i tu nie napiszę co - i ta osoba dziś może powiedzieć GRZESZĄC - tak, on to zrobił. I tyle. Bo to było jgo marzenie. I je spełnił. Jakie? Nie powiem. Ale czemu on tak myślał? On tak myślał bo on uważał, że w Polsce Kościół jest biedny. a w świecie jest bogaty. Skąd on miał takie myślenie to nie wiem ale tylko z tego tak marzył. Że zrobić to a to i to dlatego, że będzie BOGATY. Bo biedny. No i to tak go uznali na tych studiach, że biedny - doszedł do wniosku, że wzbogacić sie to musi zmienić profil. A skąd on miał pieniądze na te studia? O tam mówili - znajomości , partia - guzik prawda. Nakradł w bankach. Nie - on robił interesy wam powie. Kradł w średniej i wcześniej też, a na studiach robił interesy w bankach. I przez to go w tym USA strawili bo to wszystko dzieki żonie - niech ma ten doktorat, w końcu za tę Polskę walczyli. Bo on będzie bogatszy niż xyz. A czemu? No i jest. Jest. Ale czemu on tak myślał? Myślicie , że z czegoś normalnego? Nie - z głupot. Bo ta osoba jest brzydka - i ma takie... coś tam coś tam jak inna osoba i tyle. A on był piękny - i tyle. I przez to książek w Polsce nie macie niemieckich. Bo ktoś jest brzydki, a ktoś nie - on wcale nie jest brzydki - on jest brzydki JAK NOC. JAK NOC Jak dla mnie

Gość a co mi tam.....;)
To raczej promyk słońca niż duch;)