Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna panii

Na codzien atrakcyjna a dzis

Polecane posty

Gość taka jedna panii

a dzis z tlustymi wlosami,nie umytymi zebami tlusta buzia nie pomalowanymi paznokciami czerwonymi od lez oczami leze pod koldra i brak mi sil i motywacji by sie podniesc z lozka.

Gość prawdziwaowieczkabozaa
Tak słuchajcie - to jest wszystko prawda - ona musiała miec ta laska babcię nauczycielkę i poszła sobie do technikum, języka się uczyła bo dojeżdżała do technikum, a wszystko żeby mieć tę pracę w urzędzie to miała być po liceum językowym i ona nie poszła do tego liceum. Też takie bez sensu. Musiała mieć jakąs nauczycielkę bo tak czy siak nie daliby jej doktoratu skończyć. Taka mądra nie była to bym nie skończyła tego tak czy siak. I teraz - ta praca - po tym liceum językowym to pasowało jej mieć faceta i se go zrobiła a była po technikum i co? I tylko dzięki babci ma ten doktorat bo wiecie - ja tak patrzyłam - tu w Polsce, tu coś, a tu stała praca - te Angliki to zerska se pomyślałam już niezłe - ze względu, że znala 2 języki, a ona kłamała i tak kasę se zarobiła w Anglii wiecie - że się uczyła angielskiego, póżniej jak miała lepszy Anglii pojechała do Francji, dali jej skończyć doktorat - podróże , pasowało i sobie ma pracę do dziś. Na wyjeździe, ale ma. No przecież jak ten promotor mnie z nia sponiewierał to Boże święty. I patrzcie taka przyjedzie MĘDA NADĘTA i mnie okłamała i sponiewierano mnie przez nią, jedno kłamstwo i to jest dobrze, a uczciwość - nic Coś strasznego A w tym 2004 też JEDEN BŁĄD i też mam pracę w szkole do dziś, a tak? Siedzę sobie w domu i myślę jakie to jest OHYDNE środowisko. Ale OHYDNE i teraz wystarczyłoby bo wiem to - żeby była moja wychowawczyni w malutkich klasach powiedziała 1 dobre słowo o mnie - JEDNO. I co? Nie powiedziała i wiem to i przez nią nigdy nie dostanę stałej pracy w Niemczech BO NIKT NIE POWIEDZIAŁ O MNIE DOBREGO SŁOWA W POLSCE. No to wybaczcie nie, ale to samo po 1 maja 2011 bo w końcu co mam co dobrego o polskiej szkole powiedzieć - maja przyjmować po studiach? No ja nie powiem nic dobrego - niech idą do dziadków ksiązki im czytać. Tyle mogę im powiedzieć. Bo jak bym powiedziała coś na plus to by to coś znaczyło, a tak nie. No to raz szkoły średnie a o studentach też SŁOWA DOBREGo za to babsko moje z 1-3 przykro mi. No tacy jesteście - przykro mi Co mam mówić? Że lepiej kopać rowy w USA niż robić doktorat w Polsce? No cóz... takie me życie i tyle. I jeszcze WSTRĘTNA matka - co robić, nie? Istna Janina ta moja matka jedynie, że nie chodzi z rakiem i tyle Za to ja mam raka wiecie - trzustki. Sorry miałam raka bo cofnął się. Lekarze mnie uleczyli w Polsce? Jeszcze się zastanowię, ale mnie uleczyli. Że sie cofnął. Dlatego nie chcę mieć dzieci. W sensie - poród. Bo już miałam porod - tylko inny. I tyle I jak bolało - jeszcze gorzej być może...strasznie - i to...całe moje zycie słuchajcie. TEN PORÓD i tyle

Gość a co mi tam.....;)
a do kompa wstałaś,żeby nam się pochwalić jak wyglądasz ;]

Powiem wam jaka mnie niesprawiedliwość w życiu spotkała - wszyscy na mnie - same gówna warte kartoteki na policji, ale na mnie. Spokoju zero. A takie wyjechały, wszystko w porządku jest. A ja? Ja nawet pracy W SAMOCHODZIE nie dostanę w Niemczech przez zwykłe ZERSKA , które mają GÓWNA uwieszone u d**y swoje. Takie zera. BO teraz wszyscy trzymają z moja uczelnią i na mnie. I NA MNIE! Ale gówna. Ale wiem to wiecie i tyle mi zrobią. Jednak się nawróciłam i nie dadzą mi rady bo normalnie już po mnie. A wszystko przez mojego ojca, ktory poleciał na profesora. I po co? On jedyne co miał zrobić 10 lat temu to mi się z tych PIER...i tak dalej - tu nazwa miasta - WYNIEŚĆ. A co on zrobił? Przez niego nie mam pracy, opini i sam tam siedzi jak dekiel jakiś do dziś. No ale po co mu sie przenosić teraz - omal tam nie umarł, ale ich będzie wielbił do końca życia wiecie A ja głupia bo sie nie obroniła. A po co na niego leciał, nie? Podobał mu się. Ja wiem na co oni wszyscy lecą - ja wiem, na jego podróze, wielki podróżnik. No wiecie... z tymi podróżami to też trzeba uważać. I wiecie - nie wiem jakby wam to napisać - a zresztą...daruję sobie.

Gość bardzo mi sie podoba
a ja odwrotnie:od rana pilingi, pedikiry, depilacje itd:) Dopiero skończyłam, paznokcie jeszcze dosychają. Kolor świeży na włosach, bułeczka wydepilowana, pięty jak pupa niemowlaka:) Nnieczęsto chce mi sie aż tyle. Poczułam się kobietą luksusową:classic_cool:

Gość taka jedna panii
komputer lezy razem ze mna w lozku,od wczoraj... 8 lat razem a tu nagle cos peklo zostalam oskarzona o to ze od niego odeszlam,ze zostawialam go na pastwe losu a tymczasem on za moimi plecami nie pierwszy raz zdradzal mnie,znalazl sobie panne 5 lat mlodsza ktorej kupuje wszystko nawet bielizne za 300zl po miesiacu znajomosci.no coz widocznie na to zasluguje. wiem ze i bez faceta mozna zyc,ale jak sobie z tym poradzic?jak nauczyc sie zyc na nowo?jak zaufac komukolwiek kiedy najblizsze osoby tak bardzo zawodza?boje sie ze go gdzies spotkam,chcialabym wymazac go ze swojego zycia ale to chyba nie bedzie takie proste.

- Po co ona ma męza? - żeby jej robił dzieci - jej powie. To niech sobie na nie zarobią, nie? To żeby nie było, że ja nie chcę /nie chciałam mieć dzieci. I tyle. I to takie, żeby sie w cudze życie nie wtrącać BEZ SENSU jednak, nie? Bo wiecie - pouczać Cię będzie a czy te dzieci ma zdrowe np. to już nikt normalny nie wie jak ona co ciążę jest CHORA na przykład. I tyle No i koniec rozmowy. I TYLE moi drodzy. tak to nie zrobiłam ŻADNEJ kariery, nie mam stałej pracy i nie uratuję Janiny, która...czuje sie Doskonale jak znam życie jedynie, że ...musi sobie troszkę wypić bo przecież chyba ja na dole rozerwie z bólu i koniec