tajkuna 0 Napisano Marzec 20, 2011 Czy biorąc tabletki antykoncepcyjne jeśli zajdzię się w ciążę to krwawienie również ustanie, a jęsli by nie zanikło to były to raczej plamienia, niż zwykłe krwawienia ze skrzepami, ile by ewentualnie miesięcy mogły być plamienia, jeśli by było się w ciąży przy tabletkach anty, na ulotkach tabletek anty pisze żeby je odstawić jak się jest w ciąży, czy może w ogóle plamienia by zanikły gdyby była ciąża tak pytam bo bardzo mnie to ciekawi słyszałam różne dziwne wypowiedzi i mnie ten temat zainteresował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pudelssss Napisano Marzec 20, 2011 wlasnie wlasnie moze ktos sie wypowie bo i mnie bardzo interesuje ta sprawa, jak to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajkuna 0 Napisano Marzec 21, 2011 czemu nikt się nie wypowie piszcie jakie macie doświadczenia z tym związane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czuczucu Napisano Marzec 21, 2011 hej hej podłaczam się mnie to również interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach