Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roki/ii

Moja dziewczyna przestała mi się podobać :/

Polecane posty

Gość roki/ii

Jestem z dziewczyną rok, na początku mi się podobała teraz coraz mniej, zmieniła swój wygląd przefarbowała blond włosy i je ściła teraz mi się w ogóle nie podoba przynajmniej ficzycznie w dodatku studiuje i tam jest tak dużo ładnych dizewczyn że aż mi głupio że prawie każda podoba mi się bardziej niż moja. Nawet z jedną z dziewczyn z uczelni niedawno się przespałem i było świetnie i wiele fajniej niż moją:/ Niestety ona mnie kocha :/ może bym z nią został gdyby zapuściła włosy i je przefarbowała ale tak to chyba nie widzę sensu. Zastanawiam się czy jej powiedzieć że albo zmieni włosy i coś może z tego będzie albo niech szuka sobie innego.

Gość roki/ii
Ale najbardziej odrzuca mnie to, że jej różowy motylek z półmetrowymi skrzydełkami zmienił się w tłustą bułeczko-larwę. :o

Gość ..Obserwator..
faktycznie masz problem, juz pewnie gorzej byc nie moze (co za debil :))

Gość o kim mowisz?
co za zjeb popierdolonyyyy!!!!!!!!!!:O Wypierdalaj idioto! Zerwij z nia i oszczędź takiego popierdoleńca! Pewnie i tak prowo.

Gość nuibnusfbvurbntugnruirsvbujirn
no to z nia zerwij jak ci nie pasuje

Gość roki/ii
wole ruchać swoją mamełe niż ją :O

Gość wyświadczysz jej przysługę
jak z nią zerwiesz......

Czasami tak właśnie jest. Preferujesz np. blondynki. Zakochujesz się w blondynce. A ona potem się przefarbowuje...albo utyje...i powstaje taka niezręczne sytuacja.

Gość roki/ii
jeb....ane palanty sie podemnie podszywają!!!

Gość fkn
tak, rzuć ją i to jak najszybciej. niech dziewczyna znajdzie sobie kogoś normalnego.

Głupio powiedzieć dziewczynie: - Zrobiłaś się gruba. Schudnij. Albo: wolałem tamten kolor włosów. Ale z drugiej strony trudno być z dziewczyną która ci się już nie podoba, i jeszcze mówić że ci się podoba.

a to jesteś z nią tylko dlatego ...że się tobie podoba?? no teraz podobała powinnam napisać

Gość kukujawiak
ty głąbie zdradziłeś swoją dziewczynę. co za szmata z ciebie z j ebie :) nie rób jej tej "łaski" i zerwij z nią, przyznaj się co zrobiłeś szmato a sama z tobą zerwie :) Master - sorry ale co to za "miłość" o której mówisz? jak sikę zakochujesz w osobie to nie w kolorze jej włosów, a poza tym szczerość zawsze mile widziana - powiedz że wolałeś tamten kolor i wyjdz z nią pobiegać, no kurwa nie? autor rozłożył mnie na łopatki - "powiem jej że albo zmieni kolor włosów albo to koniec" :D :D :D

Racja. Należy być szczerym. Wprost powiedzieć że tamten kolor był lepszy i fajny.

Gość jupiiiiii
chcesz zerwać z nią tylko dlatego że przemalowała włosy?! zerwij z nią bo tylko krzywdę jej robisz z pewnością na nią nie zasługujesz dupek z ciebie

Gość roki/ii
Łoniaki też sobie pierdolnęła na rudo a miała takie fajne blondaski

Gość bzubzu
roki jak kobieta ścina włosy na krótko to b zły znak, nie napisałeś o ile ścięła. u kobiet ścięcie na krótko oznacza zwykle "już złapałam leszcza, nie muszę o siebie dbać, zrobię z siebie chłopczycę".

Gość roki/ii
Ciekawe co byscie powiedzieli gdybyście spotykali się z najładniejszą laską w miescie a potem by się całkowiecie zmieniła, poza tym mam wiadomość dla tych oburzonych bab ! Co wy myslicie że wasi faceci są tacy święci ?? ahahaha nie rozbawiajcie mnie :D nawet nie macie pojęcia jak bzykają na boku inne. A ty co się pode mnie podszywasz i piszesz coś o rudych łoniakach odpier.....dol się !

Gość roki/ii
I wiecie co wam jeszcze powiem laski?! Jesteście popierdolone! :D Buahahahahahaha przerzucam się na kolesi!

czuję się jakbym czytała dzieciaka ...a ty się nie zmienisz z czasem???