Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuibnusfbvurbntugnruirsvbujirn

emoch=jonalna detoksykacja

Polecane posty

jak to zrobic? tyle we mnie splatanych, zlych emocji i jakiejs nieciekawej energii, chcialabym sie oczyscic... chyba nawet mam jakies "zlogi" od tego calego emocjonalnego syfu... :) poradzcie jakis szczegolny sposob zycia, jakies praktyki pomagaja?

Gość dobry temat.............
a jak się oczyścić z toksycznych ludzi? jak wyrzucić ich ze swojego życia?? ma ktoś sposób?

unikac w miare mozliwosci

hmm no tak, ale jeśli to nie takie proste? jeśli mimo wszystko traktuje się tą druga osobę jako przyjaciela? daje się kolejne szanse? chyba pora dorosnąć i rzeczywiście zrobić tak jak mówisz - unikać za wszelką cenę :)

up ludzie, piszcie, czekamy na madre rady ja z toksykami sobie nie radze, staram sie nie wchodzic w droge sama jestem toksyczna nieco i o tym temat help

a Ty, by się oczyścić ze złych emocji, może powinnaś zrobić sobie jakiś dłuższy urlop na łonie natury, z dala od ludzi cywilizacji fajnie byłoby popracować w jakimś gospodarstwie, ze zwierzętami. to uspokaja i resetuje

dobry temat- napisz cos wiecej, postaram sie pomoc

za bardzo się angażuję w pewne sprawy. ta osoba widzi to i wykorzystuje, że zawsze będę na zawołanie, gdy potrzeba się wygadać, poradzić. i całą resztę ma w dupie, że ja później tym żyję, myślę o problemach tej osoby itp. a nie dostaję nic w zamian, prócz paru minut zainteresowania mną, kiedy nie ma nikogo fajniejszego

Gość autortematuuu
(to ja) wbij sie w dume dlaczego masz ciagkle dawac, nic nie otrzymujac w zamian? to, ze robisz cos dobrego nie znaczy w tym przypadku, ze masz to robic sobie a muzom. nie jest to pomaganie powidzianom, glodujacym dziciom w afryce itp. tylko normalne stosunki miedzyludzkie, w ktorych liczy sie symetria nie poswiecaj mu/jej uwagi, zbywaj, mow o sobie lub o tematach neutralnych i ogranicz kontakt

Gość autortematuuu
dluszy rlop jest ok, ale co robic na co dzien? albo czego nie robic? jestem emocjonalna, melancholiko-choleryk

Gość autortematuuu
podnosze

dobra, dzięki za radę. mam zamiar tak zrobić a Ty w jakich sytuacjach najbardziej się denerwujesz?? jak to u Ciebie wygląda?

Gość autortematuuu
brakuje mi emocji, zycie codzienne mnie meczy i doluje, wszystko jest nudne chodzze nabuzowana, nie wiem, co robic z energia to sie kumuluje mam sklonnosci 'awanturnicze', teraz sie emu prawie nie poddaje, ale kiedys byla jazda chyba zyje niezgodnie ze swoja osobowoscia agresja, nerwy non stop

Gość autortematuuu
up

może powinnaś tę energię jakimś sportem spalić? aerobik, rower? 2, 3 razy w tygodniu? nie tylko się zmęczysz ale naprodukujesz sobie hormonów szczęścia i jakoś może ta złość rozejdzie się po kościach :)

Gość oj dana dana
dobry temat - jeżeli złego człowieka mimo jego toksycznego zachowania, które na Ciebie negatywnie oddziaływuje, uważasz za swojego przyjaciela to nie sądzisz ze to już jest emocjonalne uzależnienie? normalnie rozsądny człowiek oceniłby realnie sytuacje i uciekł gdzie pieprz rośnie. Według mnie nie ma innej rady na takie relacje niż odcięcie się od takiego człowieka. Jeżeli chcecie wyrzucić z siebie negatywne emocje to proponuje iśc do lasu pobiegać tam gdzie nikogo nie ma i wydrzeć morde tak żeby wszystkie wiewiórki pouciekały w promieniu 10 kilometrów.

Gość jazzzzzzzzzzzzz
up1