Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dontwannagoshooltoday

rock,metal to moje życie, są tu jakieś dziewczyny z tego świata?

Polecane posty

@Bazienka , kredki lubię też słuchać ale soad nie lubię choć mają parę dobrych kawałków :) btw cała scena skandynavska jest wykurwista, tam wiedzą jak się gra.. zapomniałem o Imperanon (juz nie grają),Naildown,Omnium Gatherum,Dreamshade,Children of Bodom eehhehe

2 Kwiecien- ide na Ugly World Tour (Children of bodom, Amon Amarth, Ensiferum) :D Scena skandynawska wymiata ale maja tez niestety niechlubne Within Temptation i ohydny nightwish :/ *rzyg*

O nie, Sacryfical Suicide, znowu bedziesz mnie albo sprzedawac, albo dokarmiac mna psy?! :D

Gość Brit Pinkey
ja słucham przeważnie rocka ( Good Charlotte, Linkin Park, Pretty Reckless). Gitarowe dźwięki napędzają mnie do działania. Może kiedyś na uczę się grac na gitarze...

Dokładnie, Within Temptation działa mi na nerwy, Nightwish ( Oceanborn był zajebisty) reszta mi nie siadała. Korpiklaani też w pytę :)

Oooo... Korpiklaani... nowy album Ukon Wacka jest niesamowicie dobry. Szczególnie Leuhen Yhdeksas poika, Tequila, i Tuoppi Oltta... i te starsze kawalki... kocham korpiklaani.

Korpiklaani: -Metsamies -Tapporauta -Suden Joiku -Kipumylly -Vodka -Happy little boozer -Wooden pints -Runamoine KOCHAM. Nightwish SUCKS.

Gość Malamalaja
Wiesz co nie kazdego zyciowa pasja jest muzyka. "Lubilam" metal i rocka jako nastolatka, bo starszy brat zabieral mnie na koncerty Iron Maiden, Metalicki, Megadeth, Apokaliptica itd. Podobal mi sie tez Cobain i bylam smutka gdy popelnil samobujstwo, a juz najprzystojniejszy byl kiedys Dave Mustaine. Ale jak doroslam to mi po prostu przeszlo, wiec nie obrazaj dziewczyn, ze sie nie znaja. Nie musze sie znac, zeby mi sie cos podobalo, i fajnie wspominam tamte czasy, chociaz juz z tego wyroslam, bo troche niepowaznie wydlada 30stka biegajaca w glanach na koncerty metalowe. Teraz mam inne ciekawsze rzeczy do robienia, ktore za jakies 10 lat pewnie tez sie zmienia, bo czlowiek ciagle sie zmienia.

Gość
oj tam midian soad nawet dawalo rade a soad to troche punk tylko w wersji metalowej. wiem dziwnie brzmi, ale taka prawda... punkowe teksty ( posluchaj sobie boom, sience) tylo bardziej melodyjne niz true punk. mi osobiscie nie przeszkadza, chociaz swego czasu bylo modne... ehhh 2 lata temu bylam na blind guardian, troche sie chlopcy postarzeli ale tez sie odrealnilam na koncercie ;)

ja mam tylko jeden ich album ;] ale za to In Flames, Halloween mam wszystkie :P a ci co chcą posłuchać połączenia klasyki i metalu to polecam Michała Jelonka i Ankh ;)

ja bez rock'a czy metalu nie istnieje ;) nie przezylabym bez Metallicy, Iron Maiden'u, SOADu (czy samego Serj'a

In Flames jest super. Np. Delights and angers. Bardzo lubie. Helloween tez, oraz oczywiscie RUNNING WILD!

Gość
levv korpiklaani to ja 2 lata temu pod scena sluchalam na woodstocku. i mialam gdzies, ze padalo ;) po dysku mi sie rozne rzeczy placza, bo moj gust muzyczny jest szeroki ;)

Korpiklaani widzialam 3 razy :D Raz udalo mi sie dostac autografy na cyckach :D A teraz latam po koncertach jak z piórkiem w tylku. Niedawno widzialam BLS i Watain. Niedlugo Manowar. Kurde. Ja chce manowar. TERAZ! Do tego w tym roku 3 festiwale. (Sonisphere w UK, Bloodstock, i Wacken).

Gość Madziula_200
Witam i ja :) Zakochana szczególnie w symfonicznym metalu :) i death metalu ;) A byliście kiedyś na Wacken Festival ?:)

Gość
halloween, hammerfall. nightwish nawet ujdzie. melodyjne taki, mi sie osobiscie podobaja, chociaz czasem zajezdza tandeta. dream theater, evanescence... ehh muzyka mlodosci;p no jasne, ze teraz muzyka to nie 100% zycia, kiedys trzeba spac i pracowac, ale mam music fona bo nie wyobrazam sobie tak bez muzyczki na uszkach funkcjonowac poza domem.. w domu tez zwykle cos z winampa leci...

Bazienko, popieram HammerFall :D I Helloween. Wspaniala muzyka. Ale Nightwish i evanescence, to niestety dla 13letnich 'metaloffych' dziewczynek jest... urgh

Gość
wild child do gdanskowa? w sumie nie wiem jak sie nazywa ta impreza w gda, ale ja to tam bede ale ze wzgledu na godsmacka ;)

Gość onmojaniol
Hej Ja lubię skandynawskie klimaty ogólne;) Mogę napiać?

Niestety ja mieszkam w UK a w polsce, to na drugim koncu pod krakowem :D :D :D jeszcze chce jechac na Hole in The Sky w norwegii.. ale to w przyszlym roku jak bede miala 18 lat. W tym roku zadowole sie Wacken :D

jak ktoś chce coś z rodzaju doom metal to niech posłucha Avrigus niestety o ile dobrze mi wiadomo to wydali tylko jedną płytę i jeden singiel ;]

Gość Madziula_200
:) A ja poznałam Necrobutchera :) Osobiście... wracałam po koncercie(Mayhem był w maju w Krk) i akurat przechodziłam koło ich autobusie... ;) hmmm .. :)

Gość Ensuferum
no no - niezle ... dzieki w imieniu Petri ,Marcusa i Emmi... a co powiecie o Wintersun lub o niemieckim Equilibrum ?? Pozdrawiam:-)