Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dontwannagoshooltoday

rock,metal to moje życie, są tu jakieś dziewczyny z tego świata?

Polecane posty

Wintersun i Equilibrium sa super :) Eluveitie tez. Ja kocham Petri, i moim celem jest wkopanie mu sie do wyra :D :D :D Emmi jest slodka ale jednak meiju enho byla lepsza... przespalabym sie z nia :D

Gość
Levviatan ja na woodstocku nigdy nie byłem :< nie stać mnie :< wes nie pierdol bejbe namiot darmo pociag tanio am jak poprosisz patrolowca to od kryszny masz za freee. ja takm zawsze niezle stadko zycie ;) i jechana Sacrifical ja tam na jaro bylam 3 lata temu i bylo slabo, to nie to co kiedys juz... wood tez widze na rpzestrzeni 7 lat jak sie zmienia. teraz to nie klimat tylko de bigest in europe ołpen er festiwal wild child co kto lubi. do mnie bardziej przemawia melodyjnosc niz darcie ja[py typu behemot gdzie nawet slowa odroznic ciezko.... i nie szczam po gaciach jak gowniary, 7 lat w patrolu, 2 lata konwentow rpg to sie czlowiek poocieral o gwazdy i pogadal albo pochlal jak z normalnymi ludzmi ;)

Pracuje w weekendy. A wszystko co zarobie idzie na koncerty, i transport na owe koncerty :D

W ciagu ostatnich 13tu miesiecy widzialam 191 róznych wykonawców, niektórych np. Finntroll czy Sabaton, wiecej niz jeden raz. xD

Gość
no na JAROCIN to ja za mloda niestety... i za bardzo konserwatywnych rodzicow mialam... stary sluchal dicho polo i piesni biesiadnych, blah

a tak do tematu jeśli ktoś chce posłuchać zwykłego lekkiego rocka to polecam Koniec świata i Blade Loki

Gość
sabaton gral 2 lata temu w gda za darmo, dostali klucz do mmiasta i ksiadz przyszedl, niezla szopka swoja droga co sie z tymi ludzmi wyprawia, ostatnio bylam na koncercie, standardowe pogo pod scena a laska to mnie- uwazaj bo mi piwo wylejesz o.O

Ja uwielbiam Sabaton. Nie dalam rady pojechac na Hammerfest w Walii gdzie wczoraj gral wlasnie Sabaton... no ale cóz, odbije sobie nastepnym razem. :D teraz szykuje sie na Manowar.

Gość kikidee
ja słucham starej metaliki guns n roses irom maidein acdc i innych staroci

Gość
ehhhzebym ja jeszcze miala kase na samoloty i nienormowany czas pracy...

Gość
Levviatan bazienka -> wolałbym jechać swoim środkiem lokomocji a nie pkp marudzisz ;0 jechanie na tych polkach bagazowych jhest fajne ;)

Ja samolotem tylko na Wacken do niemiec, ogólnie mieszkam w UK wiec na festiwale jezdze pociagiem, albo samochodem. mam juz prawo jazdy, wiec praktycznie co weekend jestem na koncercie. :D

bazienka -> może i fajne ale pewnie tylko jak się jedzie w wagonie z dziewczynami a nie facetami :P

Ja np. nie lubie jezdzic z laskami :D Ekipa wyglada tak ze jest okolo 12tu metalowych facetów i ja jedna dziewczyna, haha :D I tak sobie jezdzimy, na koncerty czy festiwale...

Gość
po odpoiedniej ilosci turbokoli, zwlaszcza cudzej, wszystko staje sie bardziej znosne;)

Gość
aleze rozcienczac shit cole czy tanie wino? ;p

tez lubie rock mam jednak teraz takie wrazenie ze wszystko co najlepsze zostalo juz stworzone sluchajac mlodych rockowych zespolow grajacych obecnie uwazam ze wszystko to brzmi podobnie dawniej to byla dobra muza

Gość
no teraz to dno bieber chociazby a najgorsze jest to, ze mlode pokolenie na to leci :/ zal nooo... na koncert albo rockoteke na spontana... pamieram ze po pierwszym wood z kostrzyna do leborka przez lublin wracalam ;)

Gość
nic nowego;p daj linka to sie chociaz posmieje

Gość
wlasnie mi wspollokator zapuscil whiskey in the jar ;)