Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona modna

ha, ha , przeczytajcie faceci

Polecane posty

Modlitwa mężczyzny - Boże, drogi! Chodzę codziennie do pracy i wytrzymuję tam 8 godzin, podczas, gdy żona siedzi sobie w domu. Chcę, żeby wiedziała, co muszę znosić, więc proszę Cię, pozwól, by jej ciało stało się moim na jeden dzień. Amen. Bóg, w swej nieskończonej mądrości spełnił prośbę mężczyzny. Następnego ranka mężczyzna obudził się jako kobieta. Wstał, szybko przygotował śniadanie dla swej drugiej połówki i dzieci, odwiózł je autem do szkoły. Poszedł do domu, zrobił pranie, poszedł do banku. Poszedł na bazarek po zakupy, zapłacił rachunki, potem wrócił do domu. Wyczyścił kuwetę kota i wykąpał psa. Była już 13.00, więc spieszył się, by pościelić łóżka, powiesić pranie, wytrzeć kurze, zamieść i wytrzeć podłogi. Odebrał dzieci ze szkoły. Przygotował im mleko i herbatniki i dopilnował, by odrobiły lekcje. Potem prasował i oglądał telewizję. O 16.30 przygotował jedzenie. Po kolacji posprzątał w kuchni, nastawił zmywarkę, poskładał pranie, wykąpał dzieci i położył je do łóżka. O 21.00 był już zmęczony, ale jego codzienne obowiązki jeszcze się nie skończyły, gdy poszedł do łóżka, odbył stosunek, zanim zdążył zaprotestować. Następnego ranka, gdy tylko się obudził, uklęknął koło łóżka i powiedział: - Boże, nie wiem, co ja sobie wyobrażałem. Jakże się myliłem zazdroszcząc mojej żonie, że może cały dzień być w domu. Bardzo Cię proszę, czy mógłbyś to wszystko przywrócić tak jak było? Bóg w swej nieskończonej mądrości odpowiedział: - Mój synu, widzę, że czegoś się nauczyłeś i bardzo chętnie bym to wszystko zamienił, tak jak było, ale musisz poczekać dziewięć miesięcy. Wczoraj w nocy zaszedłeś w ciążę

Gość asdgadsfasfa
No mi tak samo laska jest nie zbędna tylko do seksu,a z resztą dam sobie radę sam.No może po za tym że nie urodzę sobie syna,ale można przecież wynająć surykatkę(czy jakoś tak) i będzie dobrze. A tak w ogóle to nie czytałem tego bo mi się nie chce :P

Gość ueriesame
haha bardzo mądry tekst :) pokazujący jak trudno nam w życiu

Gość ueriesame
mam na myśli my w sensie że kobiety oczywiście :)

"No może po za tym że nie urodzę sobie syna,ale można przecież wynająć surykatkę" O K U R W A :D Ty się lepiej nie rozmnażaj :D

Gość upławy
Staszek________>>>>>>zasmucasz mnie:(

Gość upławy
W intencji Staszka i jego zdrowotności:) "Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash - nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać, kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chcę nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co niemiara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara"

Gość asdgadsfasfa
BAD SEED "No może po za tym że nie urodzę sobie syna,ale można przecież wynająć surykatkę" O K U R W A Ty się lepiej nie rozmnażaj Dla czego?????

Gość upławy
nie wierzę Stanisławie,że z takim podejsciem jakowąś niewiastę posiadasz.Noooo chyba,że na wylotówce czasami się zabawisz z jakąś pod drzewem. Zatem pamiętaj :"Najlepsza baba to własna graba" .Ona Cię chłopcze nigdy nie zawiedzie:))))

Gość upławy
Człowiek to zwierzę stadne Kiedy człowiek był chory, zawsze ktoś z grupy (tudzież rodziny) wspomagał go, „zdobywał za niego pożywienie. Opiekował się nim. Kiedy zbliżało się niebezpieczeństwo zawsze w grupie łatwiej było pokonać wroga, czy odbudować schronienie po klęsce żywiołowej. To nam zostało do dzisiaj. Wiadomo, że trochę samotności też jest od czasu do czasu potrzebne, jednak nie można zupełnie żyć poza społeczeństwem. Zawsze będziesz członkiem jakiejś rodziny. Masz rację-samemu da sie żyć,nawet całkiem ,całkiem

człowiek mniej zależny od innych jest silniejszy, a po drugie- nie żyjemy już jako dzikusy ganiające z kijem. mamy XXI wiek, płacimy podatki i mamy zapewnioną stałą opiekę przez lekarzy itp a poza tym, czy życie bez żony, oznacza że będę samotny? przecież mogę mieć wielu znajomych

"Dla czego?????" Dlaczego piszemy łącznie, to już pierwszy powód, byś nie przekazywał swoich genów dalej. No a jeśli ty chcesz wynająć SURYKATKĘ do rodzenia ci dziecka (polecam google, jeśli nie masz na nie bana), to powodzenia :D

Gość asdgadsfasfa
BAD SEED Moje geny są bardziej szlachetne niż twoje i to że robię błędy to mam to głęboko w dupie tak jak i ciebie(to akurat celowo napisałem z małej :P ). I to co będę robił to jest moja osobista sprawa i na pewno takie małe coś jak ty mi w tym nie przeszkodzi,ale popisać sobie możesz.Może sobie jakoś ulżysz czy coś hehe Miłego dnia :) A z tymi surygatką i to mi się nie śpieszy bo jak na razie nie potrzebny mi potomek :P

Gość asdgadsfasfa
BAD SEED Widzę że nie za uwarzyłaś poprawy :P 2"A z tymi surygatką i to mi się nie śpieszy bo jak na razie nie potrzebny mi potomek" 1"ale można przecież wynająć surykatkę(czy jakoś tak)" I było w nawiasie że czy jakoś tak,więc co się czepiasz zoofilko :P

Próbuj dalej z tymi poprawami :D surykatka - surygatka - ...... może w końcu uda ci się poprawnie, dysmózgu :P

Gość asdgadsfasfa
BAD SEED Napisałem czy jakoś tak bo z nazwy jest to bardzo podobne do surykatki,ale jakoś wszyscy zrozumieli o co chodzi i tylko ty(wiesz czemu z małej :P ) się czepiasz bo ci chyba dzisiaj nikt nie wsadził tama gdzie byś chciała :P To ci powiem tak: Ssij a wiem że lubisz!!!!

Gość do bad seed
surykatkę???? http://www.google.com/images?hl=pl&q=surykatk%C4%99&as_epq=&as_eq=&lr=&as_qdr=all&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=jWGGTbeNFc26hAf49fnJBA&ved=0CDAQsAQ&biw=1440&bih=735 na własnie na poziomie malpy zostana male jak u mamy

Ja tam wiem, o co chodzi, ale chciałam cię nauczyć, że łapska służą czasem do czegoś innego, niż międlenie ogóreczka w majtasach :P Można przewertować nimi słownik, albo zajrzeć do wikipedii :P No pewnie, że lubię :classic_cool:

Gość oj dana dana
rzeczywiscie straszne... codziennie robicie pranie, wycieracie kurze? to jestescie chyba na leb chore.. a kto zabroni wam zamowic 3 razy w tygodniu obiad z knajpy? same sobie na to pozwalacie to macie ten "niby" zapierdol, facetowi jest to niepotrzebne a wy sobie wmawiacie ze im kawałek nieba przychyliłyście :D i zeby nie bylo jestem kobieta

Gość asdgadsfasfa
BAD SEED Co jak co ale polszczyzny mi się nie chce uczyć bo to nudne i mi w cale nie potrzebne.Tu jestem anonimowy i mogę sobie pozwolić na twoje bluzgi bo mnie to nawet nie rusza :P.Wiec sobie oszczędź klawiaturę i mnie nie poprawiaj bo to bez sensu.I jeszcze raz napiszę że napisałem w nawiasie "czy jakoś tak",wiec byłem tego świadomy że to nie jest na pewno to określenie,ale nie ty czepialskie babsko musisz się czepić bo nie masz co robić?? To napiszę ci bardziej wulgarnie: Chuj ci w plecy-nie w dupę bo w dupę na pewno lubisz ;P

Gość oj dana dana
asdga... jak sie nie ma argumentów to idiota czepi się i słownictwa żeby tylko z błotem zmieszac, olej to coś :)