Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylaaaaaaaaaa23 i pół

sen o zębie

Polecane posty

śnilo mi sie ze wypadal mi zab tzn nie pypadl caly tylko polowa podobno wrozy to śmierc?

Gość serek wiejskiooo
no jak mi się snilo ze wypadaja mi wszystkie zęby a ja je probuje złapać to mi dziadek umarł ale poźniej jeszcze raz mi się sniło i nic...

Gość mamućka
podobno tak

Gość cbcvb
przestan wierzyc z te pierdoly, sen to sen, odziwerciedlenie naszych ukrytych mysli, lekow, tez kiedys wierzylam, sprawdzalam symbolike itd ale zyciue nauczylo mnie ze to gluppota

zeby mi leciały z mordy, próbowałam je łapać ale te jak na złość uciekły na ich drobnych nóżkach do kuchni, wskoczyły do garnka z zupą i oznajmiły, iz pora na relaks :classic_cool:

Jeju, a to, że mi się dziś śniło, że Elżbieta Bathory mnie ugryzła w szyję to znaczy, że stanę się wampirem :P ? Nie, sny to całkowity wytwór naszej wyobraźni nie mający pokrycia w rzeczywistośi.

Gość kikidee
to nie żadne zabobony jak mi sie śniło że mi zęby wypadają to tego samego dnia ktoś umierał z rodziny albo ktoś kogo znałam a przecież nie myśle i nie fantazjuje z zębach

Gość Jadziaaa
mi się sniło i dzidek mi umarł ; c

Gość cbcvb
nie musisz fantazjowac o zebach wystarczy ze pojawiu sie w tobie mysl lek o ewentualnej smierci kogos by twoj umysl skojarzyl to z syjmbolem zeba o ktorym kazdy wie ze oznacza smierc . ech ludzie to jednak sa prosci