Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska z rudy

ile razy dziennie w czasie okresu

Polecane posty

Gość kaska z rudy

podmywacie sie? bo jak jestem w domu to przy kazdej zmianie wkladki a jak pracuje to tylko rano i wieczor-za rzadko jak dla mnie;/

Gość kaska z rudy
upppp

Gość kaska z rudy
ejjj co jest? zadna sie nie podmywa? brudaski :D

Gość no to teraz sobieeee
podnosze

Gość gdy jestem poza domem
uzywam chusteczek do higieny intymnej. I tony papieru :)

Gość kremooooweczka
Jak się używa tamponów, to wystarczą chusteczki do higieny intymnej. Ja mogłam się podmywać i 20 razy dziennie, a i tak z podpaską czułam się cały czas "brudna":/

ja uzywam tamponow, przy podpaskach ciagle mi sie wydaje, ze jestem brudna. a przy tamponach wystarczy papier toaletowy albo nawilzona husteczka do higieny intymnej

pierwsze dni okresu mam baaaaardzo obfite :( bedac w pracy zabezpieczam sie i tamponem, i podpaska dodatkowo, a oprocz tego co chwile biegam do lazieni... W domu moge sie spokojnie podmyc, w pracy niestety...chusteczki musza wystarczyc. W domu jednak sie nie "zakorkowuje", bo mam wrazenie, ze dluzej wtedy krwawie.

najlepiej jest mi podczas lykania pigulek antykoncepcyjnych, krwawienie jest jak...wieksze plamienie :) ale teraz jestem sama to i przed ciaza nie ma co sie zabezpieczac;) choc czasem mysle, ze chocby i ze wzgledu na samo ulatwienie czasu menstruacji bylabym sklonna brac hormony caly czas ;)

Gość kremooooweczka
gdy jestem... Ja zaczęłam brać pigułki z powodu bolesnych i obfitych miesiączek. Miałam też problem z PMSem - tzn. bardzo zmienne nastroje, zatrzymywanie wody w organiźmie. Tabletki zmieniły to totalnie mój komfort życia. Nosiłam sie z tą decyzją prawie rok. I nie żałuję. Tabletki biorę już 2 lata. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Oczywiście dbam o to, żeby regularnie się badać.