Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataa26.,.,

Ciągła obserwacja :/

Polecane posty

Gość agataa26.,.,

Nie chcę żeby ta wiadomośc odebrano jako przechwałki ale ja nie mogę juz znieśc ciągłej obserwacji przez inne osoby. Jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną i gdziekolwiek jestem wszyscy się na mnie gapią, jezuuu jak mnie to denerwuję :( Np. dziś byłam na kolacji u przyjaciółki, zaprosiła ponad 10 osób 3 z nich znałam ale reszty nie i jak usiadłam przy stole każdy nie mógł oderwac ode mnie oczu nawet po nosie było mi się głupio podrapać. Proszę nie bierzcie tej wiadomości za przechwałki, tylko poradźcie co mam zrobić żeby to zmienić, dziś miałam ochotę powiedzieć wszystkich żeby przestali się gapić ale stwierdziłam że to nie wypada. Ps. nie noszę dekoltów do pępka nie mam wyzywającego makijaż, unikam wszystkiego mogłaby zwracać na mnie większą uwage ludzi a mimo to się nie udaje :(

Gość agataa26.,.,
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość agataa26.,.,
hmm ok widzę że tu nie ma sensu niczego pisac bo każdy się pod każdego podszywa :/

Gość no_ale_nie_tak_male
daj nam tu swoja fotke obiektywnie Cie ocenimy

Gość agataa26.,.,
no chyba oszalałeś nie dam tu swoich zdjęc, musisz uwierzyć mi na słowo

Gość ..Obserwator..
agataa pokaz fotke powiemy CI dlaczego

Gość jupiiiiii
powinnaś się cieszyć że jesteś atrakcyjna no i że faceci na ciebie spoglądają coś w tym złego?

Gość agataa26.,.,
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość agataa26.,.,
wiem gdzie jest nemo :classic_cool:

Gość agataa26.,.,
jupiii tu nie chodzi o facetów co o kobiety, patrza na mnie tak jakby chciały mnie zabić i od razu wiem że się w życiu z nimi nie dogadam, może dlatego mam pełno kolegów a koleżanek zaledwie kilka. Głupio narzekać na to że jest się zbyt atrakcyjnym, bo to nie o to chodzi, ale te spojrzenia, myslałam że tylko mi sie wydaje, ale przed chwilą zadzwoniła do mnie przyajciółka i tylko potwierdziła to co się dzis działo na kolacji. I niech nikt nie myśli że to jest coś fajnego, dla mnie jest to BARDZO !!! Uciążliwe !!!

Gość asdgadsfasfa
agataa26.,., Wydaje mi się że przesadzasz z tym.Ja też miałem taką małą fobię że każdy się na mnie patrzy gdy tylko gdzieś wyjdę,kogoś minę na chodniku itd. może i racja że często tak się działo że dużo osób zwracało na mnie uwagę i nadal zwraca,ale na tak dużo jak mi się wydawało.A wydawało mi się tak właśnie przez to że za bardzo zwracałem na to uwagę i teraz gdy że tak powiem mam na to "wyjebane" już tego tak nie postrzegam. Więc radzę podejść do tego z dystansem i nie przejmować się tym że ktoś się patrzy i coś komutuje.Uśmiechaj się i nie przejmuj :) Powodzenia :)

Gość vghvh
o jeja jaka jestes biedna, cala kafeteria ci wspolczuje🖐️

Gość jupiiiiii
zazdroszczą ci no i czym się przejmujesz

Gość jupiiiiii
asdgadsfasfa miałam podobnie ale to już minęło

Gość asdgadsfasfa
jupiiiiii Czyli co-też taka fajna jak autorka jesteś?? :P

Gość agataa26.,.,
asdgadsfasfa cały czas się staram to olewać ale już taki mam charakter że na wszystko zwracam uwagę i wszystkim sie przejmuje, poza tym jestem dość nieśmiała i cholernie mnie wkurza ta obserwacja, obczajenia, lustrowanie wzrokiem i ten zawzięty wyraz twarzy u kobieta a im bardzie jestem dla nich miła tym bardziej one na dystans

Gość kiok
a ja zazdroszcze kobietom takiego wysokiego mniemania o sobie i poczucia, ze sa zajebiscie atrakcyjne, mimo iz w wiekszosci przypadkow takie nie sa:D

Gość kiok
popierdolona, Jola rutowicz tez jest przekonana, ze jest pieknosci i pewnie wszyscy krytykanci to wredni zazdrosnicy:D

Gość jupiiiiii
nie wiem jaka jest autorka ale też myślałam że wszyscy się na mnie gapią nie lubiałam tego

Gość asdgadsfasfa
agataa26.,., Ja też jestem strasznie nie śmiały i też bardzo tym faktem patrzenia na mnie się przejmowałem,ale jakoś mi się udało o tym tak nie myśleć,chociaż tak do końca to mi się nie udało,ale jednak nie jest już tak źle jak było kiedyś.Więc tobie na pewno też to się uda-innego wyjścia nie masz,bo niby co innego mogłabyś zrobić??Zaniedbać się tylko po to aby nie patrzyli na Ciebie-to byłoby chore :P

Gość agataa26.,.,
kiok a dlaczego mam pisac że jestem brzydka jak nie jestem, pisze obiektywnie nie kłamie nie zmyslam po prostu mam lusterko i widzę jak wyglądam to nie przechwałki ale obiektywizm

Gość kiok
jupiii, zaraz dowiesz sie niesamowitej rzeczy, ktora odmieni twoje zycie: pisze sie LUBIŁAM

Gość asdgadsfasfa
agataa26.,., Sama o sobie nie możesz napisać obiektywnie hehe to nie realne :P

Gość ..Obserwator..
agata pokaz fotke

Gość jupiiiiii
oj tam nie zobaczyłam dobrze

Gość kiok
kiok a dlaczego mam pisac że jestem brzydka jak nie jestem, pisze obiektywnie Problem w tym, ze nie jestes w stanie byc obiektywna w stosunku do siebie. TY mozesz sie uwazac za zajebista laske, ale inni wcale nie musza podzielac tego zdania. Tak samo jak jest wiele kobiet z kompleksami, ktore mysla, ze sa brzydkie, tak istnieja kobiety, ktore mimo swojej przecietnosci uwazaja sie za pieknosci.

Gość agataa26.,.,
asdgadsfasfa ale ja juz praktycznie przestałam się malowac i nawet włosy zmieniłam na ciemny kolor żeby nie rzucać sie bardziej w oczy, ale już nie jojcze bo faktycznie głupio sie to czyta jak ktos narzeka że inni za bardzo na niego patrzą przez jego arakcyjność:/

Gość agataa26.,.,
kiok ok to niech będzie że jestem brzydka, dzieki za komentarze, uciekam pa :)