Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataa26.,.,

Ciągła obserwacja :/

Polecane posty

Gość wqdqdwq
nie czytam całej reszty watku tej przygłupiej autorki WIEM GDZIE JEST NEMO :D:D:D:D jebłam ze śmiechu hehehehhehehhe

Gość kiok
oj kobito, radze wybrac sie do psychologa, bo mozliwe, ze masz jakas manie przesladowcza, skoro uwazasz sie za taka pieknosc, ze nawet bez makijazu i w worku na ziemniaki ludzie nie moga oderwac od ciebie wzroku.

Gość asdgadsfasfa
agataa26.,., Ale Ty nie zmieniaj wyglądu skoro lubisz sama siebie,tylko na bież dystansu do tych spojrzeń,wyluzuj bardziej i się tym tak nie przejmuj :) A zmiana włosów mogła nawet zmienić Cie na korzyść bo ja np wolę czarnulę :P

Gość ..Obserwator..
agata POKAZ FOTKE

Gość umpa lumpa
ot, jestes ladna i ludzie lubia patrzec na ladne rzeczy/ladnych ludzi. Sama sie lapie na tym, ze jesli widze osobe, ktora wyglada inaczej, np. ciekawa uroda, niebanalny stroj, czy piekna twarz, to nie moge oderwac oczu. Mozliwe, ze masz wyrazista urode, moze przypominasz jakas aktorke, ludzie patrza i zastanawiaja sie. Nic z tym nie zrobisz; raczej nie rob z siebie brzydszej, niz jestes, bo to dzialas na twoja psychike. Badz tym, kim chcesz byc, patrz w oczy ludziom, moze wtedy odwroca wzrok.

Gość femme fatale xxx
agata Skoro masz urode, nie chowaj jej, staraj sie jeszcze bardziej podkreslac :) po porostu pogódź się z tym, ze ludzie będą się patrzyli. Od uwagi nie uciekniesz, chyba że naprawdę się postarasz i ukryjesz swoje piękno. Nie warto. Rozumiem Cie w jakimś stopniu, bo sama jestem atrakcyjna. Tylko mi nigdy nie przeszkadzały wzroki i obserwacje. Jedynym problemem było to, że np coś co osiągnęłam sama, np. jakieś wyniki w nauce, fajna praca itd, zawsze znajdowali się ludzie , którzy za wszelką cenę chcieli zepsuć mi reputację, a uwierz to jest gorsze d spojrzeń.

Gość ja też mam wątpliwości
co do twojej urody, ale to dlatego, że na słowo nie ma co wierzyć daj fotkę wtedy ci powiemy czy masz problem czy nie, a tak przy okazji wielu ludziom się wydaje, że inni ich obserwują oceniają nie lubią itd, w 99% są to tylko i wyłącznie ich wyobraźnia. Może rzeczywiście jesteś bardzo ładna i ludzie się na ciebie patrzą, ale w większości przypadków prawdopodobnie nic sobie nie myślą (twoja wyobraźnia za bardzo działa)

Gość agataa26.,.,
femme fatale xxx o tym nawet nie wspominam ile razy byłam posądzana że wszystko sobie załatwiłam przez łóżko ale nie przeszkadza mi to na tyle aby utrudniało zycie bo ja sama doskonale wiem że wszystko zawdzięczam mojej nauce i pracy a nie protekcjom i załatwianiom wszystkiego na ładne oczy albo przez lóżko.

Gość ..Obserwator..
agata dasz w koncu ta fote czy nie

Gość agataa26.,.,
tak obserwator damm yhy na forum gdzie siedzi pełno swirów i zboczenców będe dawać swoje zdjęcie.

Gość ..Obserwator..
dawaj co ci szkodzi

Gość asdgadsfasfa
agataa26.,., Jakiej rady oczekiwałaś po napisaniu tu na forum?? Bo przecież po za akceptacją tego nie możesz nic zrobić(jak sam sobie nie możesz z tym poradzić to może idź do specjalisty)bo niby co innego??Zamkniesz się w domu i nie będziesz wychodziła,albo przestaniesz dbać o sobie i zrobisz się szkaradna??

Gość femme fatale xxx
No własnie, atrakcyje kobiety są ofiarą stereotypu, który posądza je o głupotę, materializm i oczywiscie pewnego rodzaju prostutucję. Ale mniej to głeboko gdzieś, sama znasz prawdę i powinnaś znać swoją wartość. Na przekór innym tryskaj pewnością siebie i dąż do celów. Idioci zawsze sie znajdą. Plotki i inne posądzenia trzeba ignorować.

Gość ..Obserwator..
dwaj fote przeciez nikt cie tu nie zgwalci

Gość agataa26.,.,
femme fatale xxx wiem że ludzie mają alergię na pewnych siebie ładnych ludzi i jakby mogli to by zabili samym wzrokiem, oczywiście nie wszyscy ale z moich doświadczeń wynika że większość. Niestety z tym tryskaniem pewnością siebie nie zawsze wychodzi bo kilku ludzi w moim zyciu skutecznie odbierało mi energię do takiego podejścia.

Gość femme fatale xxx
Wiem to jest strasznie ciężkie, gdy jeszcze byłam nastolatką, pewna grupa ludzi rozpowszechniała o mnie historie z palca wzięte, a że ludzie lubią tanią sensacje, byłam bez szans. Przeszłam małe załamanie, ale pewnego dnia stwierdziłam, ze nie warto się przejmować. Może to niedorzeczne, ale to wzmocniło mnie o 100%. Masz 26 lat?

Gość agataa26.,.,
Mnie niestety takie "zawody" życiowe nie umacniają a wręcz przeciwnie bardzo dobijają, im więcej doświadczam takich sytuacji tym mniej ufam ludziom. Niewiarygodne jak wiele kłamliwych i wyssanych z palca bzdur potrafią ludzie wymyślać. Mogę tylko napisać że po tylu latach doświadczeń żadna plotka nie jest już mnie w stanie zaskoczyć, ale mimo wszystko ciągle, za każdym razem kiedy jej doświadczam tylko się utwierdzam w przekonaniu że jedynej osobie której mogę ufac jestem ja sama. Kiedyś byłam bardzo miłą osoba w stosunku do innych ale jakże sie myliłam myśląc że ludzie odwzajemniają się tym samy, teraz wiem że w powiedzeniu "jak masz miękkie serce musić miec twardy tyłek" jest dużo prawdy i przykre jest to że często łapie sie na tym aby nie byc dla kogoś zbyt miły, bo to z reguły się źle kończy. Ps.Tak mam 26 lat.

Gość pips ewakuacja
"ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D KOCHAM PODSZYWACZY :D

Gość femme fatale xxx
Szkoda. Ja tez oduczyłam się ufać ludziom. Jakie to śmieszne, że ludzie potrafią zniszczyć drugiego człowieka, przez zazdrość, przez swoje pieprzone kompleksy. Przykro mi, że Ci, którzy się wyróżniają są ofiarami. Po tamtym razie kiedy już moja reputacja, bez żadnych powodów była zła, powiedziałam stop, później każda inna plotka była mi obojętna i wiesz, moje podejście dużo zmieniało. Musisz postarać się być bardziej obojętna, wiem że ludzie Twoj problem uważają za głupią błahostkę. Doskonale wiem jak to jest być dyskryminowaną w społeczeństwie przez urodę... To śmieszne, wiem. Ale ludzie to ludzie. Już ten etap niepewności mam za sobą. Zyczę Ci więcej pewnosci siebie ;)

Gość agataa26.,.,
femme fatale xxx dzięki i pozdrawiam :)

rozumiem cie i wiem o co chodzi na szczescie ja nie spotykalam sie z potepieniem od strony kobiet a raczej z uznaniem, ale raczej wiesz tu nie chodzi o to ze jestes ladna, bo na ladna dziewczyne mozna milo popatrzec czy nawet jej to powiedziec chodzi o to czy: a)jak oceniam kogos-ale pasztet, to wiem ze ona to odczuwa i mnie ie lubi b)ma fajnego chlopaka c)jej fajny chlopak sie na mnie gapi d)same stare dziady ktore sie na mnie gapia nie raz mi mowily obce kobity w dyskotekach(takie starsze) albo calkiem mlode- i zyje i nic mi sie nie stalo nigdy nie spotkalam sie z wrogoscia, raczej z pochwalami,ale ja raczej staram sie nie dowierzac, udawac zawstydzona, wtedy one doceniaja, ze nie jestem zbyt pewna siebie a teraz powiem ze mam jedna byla znajoma-gdy jej mowili ze ladna, to leb do gory itd...:( moj byly raz jej bardzo gleboko w oczy spojrzal, tak mi powiedziala, mimo ze ladniejsza nie jest, to zrobilo mi sie przykro uroda ago jest wazna, ale prosze cie stan przed lustrem i pocwicz skromny usmiech i skromne spojrzenia pozdrawiam

Gość szatyneczka5645335677654457376
autorko, mam ten sam problem... z tym ze ja nie jestem ladna jak laleczka tylko mam bardzo oryginalna urode, na ktora nawet inne dziewczyny w towarzystwie nie moga nie zwrocic uwagi nie wspominajac o facetach ;/ mam przez to wielki problem ze znalezieniem nowych kolezanek, tak jak sama wspomnialas, mozna sie starac, byc mila a one i tak chca cie zabic za to ze lepiej wygladasz ... ja to juz olalam i nie wchodze nikomu w dupe, jak ktos do mnie sra zarem (sorki za okreslenie) to ja z wzajemnoscia. olac to i isc przed siebie :)

Gość femme fatale xxx
Agata nie ma za co, to tylko prawda, nie chowaj swojego piękna, taka zostałaś stworzona :) Bądź sobą pod względem charakteru jak i urody ;) Powodzenia ;)

Gość agataa26.,.,
in-flagranti dlaczego uważasz że nie jestem skromna, gdy ktoś mi mówi komplement zawsze jestem zawstydzona i dziękuje i to nie jest wyuczona reakcja a jak najbardziej naturalna, to że się uważam za atrakcyjna nie znaczy że nie może mnie bardzo miło zaskoczyć komplement od obcej osoby. Nigdy nie chodziłam z zadartym nosem, to że na tym forum napisałam że uważam się za ładną to nie znaczy że chodzę po mieście z transparentami o swojej wyjątkowości, po prostu na tym forum pozwoliłam sobie nazwać rzeczy po imieniu no i pewnie znowu nieskromnie to zabrzmiało :/ Wiem że gdybym napisałam że jestem paskudna to każdy bym mi pisał że na pewno nie jest tak źle mimo że mnie nie widział ale jak napisze ktos że uważa się za ładną to każdy próbuje przekonać że może wcale ładna nie jestem i to nie tak że ja za wszelką cenę chcę udowodnić swoją atrakcyjność po prostu chciałam zwrócić uwage na mój problem który z tym się wiąże, Szatyneczko bardzo Cię rozumiem na palcach jednej ręki mogę policzyć swoje koleżanki, czuję sie jak dziwak mając praktycznie samych kolegów, ale przynajmniej nie czuję od nich żadnej negatywnej energii ;) femme fatale xxx :*

Gość agataa26.,.,
Każdego dnia gdy Polskie Radio nada już sygnał o Krajowej Częstotliwości Wzorcowej, podchodzę do zaparowanego lustra w łazience i rysuję na nim palcem misterne schematy, udając że jestem Jackiem Gmochem, komentującym ustawienia i zagrania drużyn w przerwie meczu Juventus Turyn-Real Madryt

Gość szatyneczka5645335677654457376
Agatko :) ja mam 3 kolezanki, nie wiem czy smiac sie czy plakac. Z kolegami juz nie rozmawiam duzo, bo mam kochajacego i ZAZDROSNEGO chlopaka, heh :) tak jak pisala poprzedniczka wczesniej, nie ukrywaj sie, ja wiem ze to jest irytujace, ze marzysz zapewne o tym by byc neutralna w towarzystwie, a sie nie da :) pogodz sie z tym ze wywolujesz silne emocje u innych ludzi, staraj sie byc naturalna, nie badz mila na sile, wiem ze nie dziala, wrecz przeciwnie, ludzie mysla sobie (pisze z wlasnego doswiadczenia) " o uwaza sie za taka piekna i probuje mi tu slodzic a pewnie ma mnie za gowno" itp ... nie wiem czemu ludzie tak mysla. Cos jeszcze jako ciekawostke napisze, jedna z moich terazniejszych kolezanek, kiedy mnie poznala rowniez mnie znienawidzila za wyglad, jak sie jakims cudem zaprzyjaznilysmy |(pomimo jej stereotypow i zazdrosci do mnie) wszystko mi opowiedziala. Widac wielkie znaczenie maja wlasnie stereotypy, skoro ladna to pewnie zadufana w sobie, przeciez zawsze jest w centrum zainteresowania, idzie na rozm kw to od razu ma posade asystentki prezesa, zarabia duzo bo daje dupy itp itd... Kompleksy innych ludzi potrafia bardzo szkodzic innym, czesto jest tak ze osoba atrakcyjna musi sie bronic przed przecirtnym za to ze ma w zyciu "łatwiej" ... nie chce mi sie wiecej pisac, moze kogos to zainteresuje :)

Gość femme fatale xxx
Jeszcze raz wypowiem się, Agata, a czemu masz się nie afiszować ze swoją urodą? Nie piszę, że masz zadzierać nosa, ale znać wartość swojego wyglądu i samej siebie. Wygląd/uroda/piękno to tylko dodatek, zrobimy z nim co tylko chcemy, ale jeśli Twoje piękno jest ograniczane przez poglądy innych, to jest cos nie tak. Nie musisz wykorzystywać swojej urody do żadnych celów i ja wierzę, że nie wykorzystujesz. Ale skoro jesteś śliczna, pokaż to :) Wiesz, wiem że Twoje piękno nie ogranicza się do wyglądu, charakter też masz pozytywny, jesteś wrażliwa, za bardzo nawet. Ale jesteś wartościową kobietą ;) Naprawdę :)

Gość agataa26.,.,
femme fatale xxx to jest tak że ja nie chce być w centrum uwagi, chce wtopić sie w tłum, tak prosto mi przychodzi pisanie o tym że uważam się za atrakcyjną bo dla mnie naprawde to nie jest szczególny atut a tylko coś co w życiu w relacjach z ludzmi częściej mi szkodziło niz pomagało. Za często byłam krzywdzona przez wyimaginowane poglądy i z góry utarte założenia o mojej osobie bez jakiejkolwiek próby i chęci poznania mnie bliżej. Po prostu nienawidzę już większości tych spojrzeń i ocen w oczach ludzi bo wiem że nie sa niczym pozytywnym w stosunku do mnie. Z drugiej strony nie mam ochoty zakładac worka pokutnego i biczować się za to że nie jestem brzydka ale nie mam, przynajmniej na razie chęci prowokowania swoim wyglądem innych do budowania nieprawdziwych opinii na mój temat, tym bardziej że teraz weszłam w nowe środowisko pracy i już widze jak reagują na mnie kobiety w biurze. Femme dziękuje za miłe słowa :)

kobieto, zrozum, że problem byłby wtedy jakby nikt na ciebie nie zwracał uwagi, możesz manipulować facetami okręcać sobie ich wokół palca wykorzystaj to!!