Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelsssss

kto mial przykurcz kolana ? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość pudelsssss

przeszlam 2 operacje uda i 2 razy zrobil mi sie przykurcz kolana , lekarze mowia ze to blokada psychiczna cwiczenia za 1 razem dopiero po 8 miesiacach przyniosly skutki i moglam normlanie zgiac kolano, szukam osob o poodobnych problemach by moc poznac podloze , spodob leczenia i wszytsko inne o przykurczach.. jestem zalamana...

"...moglam normlanie zgiac kolano..." - zgiąć czy wyprostować?? A ta operacja czego dotyczyła?

Gość pudelsss
???????????

Gość pudelsss
mialam pelny wyprost zero zgiecia na poczatku , po kilku miesiacach cwiczenia moglam normalnie zgiac kolano do max 90 stopni

Gość pudelsss
1 raz gdy robil mi sie przykurcz walczylam z nim 8 miesiecy , i tak jak pisalam zginalam juz pozniej do 90-100 stopni, teraz wyjeli mi sruby z uda i niestety ale znowu zrobil sie przykurcz :( to samo od poczatku... max wyprostu 0 zgiecia :( lekarze mowia ze to blokada psychiczna inni lekarze z kolei mowia ze to wina i blad lekarzy operujacych bo cos mi uszkodzili, dlatego szukam osob z podobnymi przypadkami , moze ktos wie dlaczego tak sie robi? :(

Gość pudelsss
operacja 1. czerwiec 2010 zlamany trzon uda operacyjne nastawianie z zastosowaniem srub : 2 proksymalnie 1 dystalnie zakonczylo sie przykurczem po operacji walcztlam z nim 8 miesiecy. teraz w marcu mialam operacyjnie wyjmowane sruby z nogi naciecia nad kolanem i cale udo przy pachwinie , zakonczylo sie znowy przykurczem :(

A blizne po operacji, w którym miejscu masz?? I opisz, jak wyglądały ćwiczenia po poprzedniej operacji, przez te 8 miesięcy..

Gość pudelsss
760409 to moj nr gg odezwij sie jak mozesz bedzie lepiej pisac:)