Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
rebelle_fleur

Dieta Dukana

Polecane posty

Witam serdecznie, chciałabym się dowiedzieć co robię źle, że nie mogę schudnąć nawet (!) 1kg. Po pierwsze należę do osób szczupłych (ale mam tłuszczyk gdzieniegdzie) najbardziej denerwują mnie moje ogromne uda, pupa i piersi. Rok temu odchudzałam się dukanem, przez tydzień schudłam ok. 4kg i ta waga utrzymywała sie ok. 3-4 miesięcy. Później się zaniedbałam, popadłam w lekką depresję i albo jadłam wszystko ok.1500 kal dziennie albo praktycznie nic ok. 300 kal dziennie. Przez to wszystko zanikł mi okres i od pierwszej miesiączki (ok. 3 lata temu) jeszcze nie mam. Żadna dieta na mnie nie działa (wypróbowałam prawie wszystkiego) i tylko zostaje dukan. Mam jeszcze powód dla którego muszę schudnąć, jest to agencja modelek do której należę. Moja agentka kazała mi ćwiczyć, tak też robię jeżdżę codziennie ok. 30 min na rowerku, zdrowo się odżywiam....i od 6 miesięcy nie mogę schudnąć nawet 1 kg. Przez to wszystko często mam depresję.. ;/ Proszę o pomoc, czy któraś z was jest w podobnej sytuacji? Czy może mi podać przykładowy jadłospis co je na diecie dukana i chudnie? dodam, że nie lubię owoców morza.. ograniczam się do jajek, serków wiejskich, jogurtów naturalnych, otrębów, mleka, kawy, zielonej/czarnej herbaty i kurczaka.. Bardzo proszę o pomoc, będę Wam bardzo wdzięczna!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować