Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoldnnnnnnnnn3

jak mozna byc tak bezczelnym?chciałem pozyczyc pieniadzę

Polecane posty

Gość izoldnnnnnnnnn3

od kolezanki a wlasciwie przyjaciolki 1000zł mam chwilowe problemy..A ona zaproponowała mi skorzystanie z pozyczki w banku w ktorym pracuje i wciska kredyty 0%prowizji:O Mimo ze ma na koncie 30tysiecy:O

Gość zabiłam pajonka
zycie

Gość izoldnnnnnnnnn3
ale to byla dziewczyna ktorej pomagalem na studiach naprawde byla fajną laską

Gość esteeeeeee
hahahaha ! dobrze Ci poradzila :P

Gość kot.13
nie rozumiem za bardzo problemu autorze/autorko - masz pretensje , że nie pożyczyła Ci kasy koleżanka?

Gość cv vbbbbbbbbbbbbbbbb
jak sie ceni przyjazn to sie NIGDY nie pozycza od przyjaciol kasy.

Gość kot.13
chcesz stracić przyjaciela- pożycz mu pieniądze tak mówi stare przysłowie. To nie był dobry pomysł autorze a i kwota pożyczki niemała.

Gość izoldnnnnnnnnn3
chodzi o to ze jeszcze chciala na mne zarobic wciskajac kredyt ktory jest bardzo wysoko oprocentowany a na ktory maja parcie ze strony centrali na sprzedaz

Gość hjuhjuhju
Dobry zwyczaj nie pozyczaj.

Gość kot.13
może nie miała innego pomysłu na rozwiązanie Twoich problemów? poszukaj innego banku po prostu

Gość kot.13
wiem , o co Ci chodzi- że próbowano Cię wykorzystać- Ty jednak prosząc o pożyczkę też nie postawiłeś jej w łatwej styuacji. A skąd wiesz, że ona ma takie oszczędności na koncie?

Gość umpa lumpa
A skad wiesz, ze kolezanka ma akurat az 1000zl do pozyczenia? Mowisz o stanie konta, a moze to tylko bajka? Poza tym jesli chodzi o tak duze kwoty, to dobrze zrobila, ze pokierowala cie do banku; nawet lepiej dla ciebie, bo w razie braku pieniedzy na oddanie nie stracisz kolezanki.

Gość to ze ma 30...
....tysiecy na koncie, nie znaczy ze ma je przeznaczone na pozyczanie znajomym. Tak jak inni wspomnieli, nie pozycza sie pieniedzy przyjaciolom i od przyjacoil. Sa jednak wyjatki, kiedy te dwie osoby maja do siebie bezwzgledne zaufanie i wzajemny szacunek, zbudowane w oparciu w wczesniejsze wspolne doswiadczenia w podobnych kwestiach. Jesli ta dziewczyna nie mialaby ciebia watpliwosci ze zwrocisz pozyczke na czas i bez upominania sie, pewnie by ci pozyczyla. Skoro tak jednak nie jest, to pewnie ma ku temu jakies powody......Niestety, ale wiele osob pozyczajac pieniadze od przyjaciela, wychodzi z zalozenia, ze przez wzglad na laczaca je zazylosc, bedzie sobie mozna pozyczke splacac w nieskonczonosc, bo przyjacielowi niezrecznie sie bedzie upomniec o zwrot.......

Gość IMO13705
Bo nie jesteś, nie byłeś i nigdy nie będziesz jej przyjacielem. Kobiety tylko się przyjaźnia jak czegoś chcą.

Gość santander
może kolo myślał, że skoro ją bzyka w imię przyjaźni to jeszcze laska mu kasę za to da- a tu się przejechał:-)

Gość santander
Wiem,że to nie na temat, ale ostatnio podczas załatwiania się sączy mi się z odbytu żółtawo-zielony płyn o konsystencji jakby budyniu, ma on zapach przypominający surowe mięso na kotlety. Podczas parcia na stolec ten płyn najpierw tryska potem się sączy.Jego smak jest trochę gorzki, podobny do przejrzałego grejpfruta. Co to może być? Mieliście podobnie? :(

Gość Adam28
Jakim trzeba być totalnym bezrobotnym żeby chcieć pożyczyć 1000zł :( Ja wszystko rozumiem, ale bez jaj, tyle to ja w portfelu czasami noszę a bogaty nie jestem. Jesli ktoś chciałby ode mnie pożyczyć 1000zł to znaczy że jest kompletnym bankrutem i wolałbym wpłacić kasę na biedne dzieci niż oddać takiemu głupkowi. Koleżanka odpowiedziała ci prawidłowo i aż ją polubiłem. Szkoda że ja nie mogę znaleźć w życiu tak mądrej dziewczyny. Daj mi jej namiar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość spac :O:
santander ja nie mialam, ale babcia miala, podobno pomaga moczenie pupy tzw. nasiadowka w wywarze z burakow

wyglada na rozsadna, nie lubie takiego pozyczania

te 0% prowizji, to taka kiepska oferta?

Gość kudaccc
Na dniach załatwiałem pożyczkę i pozytywną decyzję dostałem w przeciągu 12 godzin. Takie podejście do sprawy to ja lubię. Pieniądze były mi potrzebne, bo synowi się wyjazd na obóz sportowy zbliża, a to niestety kosztuje ekstra. Co do pożyczki to znalazłem dopasowaną, rozsądną ofertę na stronie odpowiedniapozyczka.pl. Mają tu chyba z kilkanaście ofert od różnych firm, w tym wiele to kojarzę z reklam telewizyjnych.