Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka z płotka

czy dzisiejsze farby np. schwartzkopf, blond, mogą spalić wlosy?

Polecane posty

Gość kotka z płotka

trzymałam za długo... miało być 45 minut a ja trzymałam tyle od zakończenia nakładania, ale zaczełam nakładać 40 minut wcześniej więc razem godzine 20...... boje sie ze spaliłam włosy

Gość daadad
Hmmmm.... raz bardzo długo trzymałam Schwarzkopfa i nic się złego nie stało. Ale to była ciemna farba (nie wiem czy to różnica bo nie wiem jak jest z utleniaczem w arbie do jasnych włosów). A już zmyłaś farbę i schną? Napisz jak wyszło.

Gość kotka z płotka
ta farba ma podobno liczi i zieloną herbate, jest łagodna bez amoniaku. Już włosy są wysuszone. Wyszlo mi tak że odrosty które miałam ciemne, są jaśniejsze od reszty włosów która była farbowana na blond...

Gość moglas spalic wlosy
napisz z jakiego koloru na jaki farbowalas?

Gość moglas spalic wlosy
czyli jesli odrosty sa jasniejsze od reszty to spalilas

Gość kotka z płotka
hm, to był jakiś blond innej firmy, wyszedł taki rudawy, złoty. Teraz ten na tamtej farbie wyszedł też złoty ale jaśniejszy. Natomiast odrosty to bardzo ciemny blond był, a teraz jest bardzo jasny blond (takie ciepły żółtawy kolor). Są jaśniejsze, ale miękkie w dotyku.

Gość moglas spalic wlosy
jasniejsze i miekkie o niczym nie swiadcza. Piszesz o odrostach, czyli wlosy przy glowie zawsze sa super zdrowe i beda sie lepiej trzymaly niz te ze srodka czy koncowki. Rozjasnialas je?

Gość moglas spalic wlosy
wazne tez jest to po jakim czasie farbowalas. Popalone wlosy sa z regulu bardzo suche i lamilwe

Gość moglas spalic wlosy
ide juz spac wiec polece oodzywke do wlosow lamilywych i suchych, ale taka ktora trzyma sie ok. minuty po umyciu, a potem jedwab na wilgotne wlosy. A na pewno beda wygladac dobrze i sie zregeneruja. Tylko taki zabieg powtarzaj przez jakis czas w zaleznosci od tego jak czesto myjesz wlosy

Gość kotka z płotka
odrosty przy głowie włąsnie farbowałam.... dzięki, zobacze jak to wygląda i wypróbuje odżywke!

Gość wkurzona złotowłosa
Jak będziesz je mocno nawilżać mocno codziennie (nawet głupią odżywką z ziaji) to nawet jeśli przesadziłaś, nic im się nie stanie. Tylko nie zapomnij :)