Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milG

Jestem w ciąży-co dalej?

Polecane posty

Gość milG

mam 21 lat, pare dni temu zrobiłam test ciążowy-dwie kreski:) w sumie zrobiłam już pięć testów i każdy był pozytywny. chciałabym zrobić sobie bete ale mam pytanie- czy za nią się płaci i czy trzeba do tego laboratorium mieć książeczkę zdrowia? nie orientuję się jeszcze w tych sprawach więc proszę o radę:) wizyte u ginekologa mam na 8 kwietnia- czy to nie za póżno?

tak płaci się. nie musisz mieć żadnej książeczki. 8 kwietnia to idealnie. nie będziesz się stresować, że jeszcze nie widać serduszka itd. obserwuj tylko swój organizm, czy nic się dziwnego nie dzieje. łykaj kwas foliowy i dbaj o siebie. gratulacje.;)

Gość milG
Dziękuje za pomoc:) w sumie narazie nie mam żadnych objawów oprócz bólu jajników, na początku ból był taki sam jak przed @ a teraz to takie jakby kłucie czy ciągniecie- trudno to dokładnie określić, ale mam nadzieję, że to normalne.

Gość milG
boję się reakcji mojej mamy-nie wiem czy powiedzieć jej teraz czy poczekać jeszcze kilka dni..

Gość milG
a czy trzeba mieć skierowanie na bete od lekarza czy po prostu bez niczego mam tam pójsc?

Żadnego skierowania. Robisz to prywatnie. Idziesz, pobieraja Ci krew, placisz, odbierasz wynik. Wszystko :) I gratuluje :)

Gość Sabina 333
Hej..uśmiechnij się......Twoja Mama też była w ciąży......nie stresuj się...