Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiuuuuuuuuuuuuuunia

Tabletki antykoncepcyjne w 3 dniu okresu..

Polecane posty

Witam, zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne w 3 dniu miesiączki (19.03), czy tabletki już zaczęły działać ? ginekolog mówił mi że po 7 dniach już jestem bezpieczna. Dzięki z góry :)

Gość taka_jedna_sobie......
tabletki się zaczyna brać z pierwszym dniem miesiączki.. nie powiedział Ci ten lekarz o tym?? i o tym, że w pierwszym miesiącu brania należy zastosować dodatkową antykoncepcję?? czy ten lekarz był aż tak głupi czy Ty czegoś nie zrozumiałaś?? boże... jakie wy macie problemy.. ja pierdole..

mówił mi że mogę zacząć kiedy chce, z tym że miesiączka może mi się spóźnić. A kiedy dzwoniłam do niego zapytać się właśnie o ten 3 dzień, powiedział że mogę wziąć, ale przez kolejny tydzień muszę się zabezpieczać. Ale różne rzeczy czytałam na forum. Że trzeba się zabezpieczać przez kolejny miesiąc aż do następnej paczki ... więc wolałam napisać na kafeterii, no i nie jestem taka głupia :)

Gość taka_jedna_sobie......
to po uj piszesz tu?? jak chcesz mieć pewność to się zabezpiecz dodatkowo.. matko.. ktoś stąd ma Ci powiedzieć czy zajdziesz w ciąże?? jedna zajdzie a druga nie.. ja bym zastosowała dodatkową antykoncepcję... w razie wu..