Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaa i taataa

czy istnieje taki fotelik samochodowy który można odchylić

Polecane posty

Gość mamaa i taataa

Jakoś maksymalnie do tyłu aby dziecku podczas snu głowa nie leciała do kolan?? Moje dziecko zawsze zasypia w samochodzie a że dużo jeździmy chciałabym zapewnic mu minimum komfortu. Czy jest taki fotelik?

Gość mamaa i taataa
ale to jest taki fotelik dla wiekszego dziecka?

Gość praktyczna mamuśka
polecam maxi cosi, ja mam 9-18 kg, dziecko wygodnie śpi

Polecam fotelik bebe confort !!! bardzo jestem zadowolona z tego fotelika, 8 stopni regulacji, poduszeczki ochronne wokół twarzy dziecka właśnie po to, żeby główka nie latała jak zasnie i siedzisko obrotowe, aby łatwo można było włożyć dziecko do fotelika :)

Gość mamaa i taataa
19 miesięcy ale jest troche wyrośnięty bo ma prawie 90 cm.

Gość mamaa i taataa
Ewo a czy mogłabyś podac linka do tego fotelika? bo ja znalazłam kilka bebe confort.

Gość mamaa i taataa
ha ha Kasiu ale ja właśnie taki fotelik mam i to odchylenie praktycznie w tym foteliku nie istnieje. mały jak zasypia to wygląda jak jakis pijaczyna z głową przy kolanach :)

nie wiem moja usypiała i jak ją położyłam to spała normalnie na pół leżąco i nigdy nie wyglądała jak pijaczyna. więc nie wiem o co chodzi. Przecież nie ma fotelika który rozkłada się na całkowicie leżąco to chyba wiadomo. Można kupić tylko na pół leżąco wszystkie.

moja siostra ma coneco i na niego nienarzeka jak malutka zasnie to tylko naciska na przycisk i pociaga i mala spi na pollezaco. i tez nie kosztowal za duzo bo jakies 150zl

na Twoim miejscu kupilabym ten do 25 kg bo dzieci szybko rosna a bez sensu byloby kupowac pozniej nastepny i wydawac dwa razy kase na to samo

Zależało mi na tym, aby fotelik był po pierwsze wygodny a po drugie bezpieczny!!! Niestety w większości tych tanich fotelików ...podczas zderzenia pasy wyrywają się razem z dzieckiem ;( ... widziałam crash testy :( nie ma co w tej kwestii oszczędzać :(

Gość Tammta
romer king plus tez sie odchyla. Uzywamy i jestesmy bardzo zadowoleni

Gość mama Bartosza
http://www.coneco.pl/index.php?go=zenith to jest link jeżeli chcecie zobaczyc fotelik z jakiego my korzystamy i moge polecic go w 100%. ma 4 pozycje pochylenia, bardzo wygodny zagłuwak zeby główka nie latała na boki w czasie snu-ruwnież regulowana wysokośc. i co bardzo ważne oddychający materiał z którego wykonany jest pokrowiec, który mozna bardzo łatwo zdjąc do prania.

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjj
ja planuje kupić bebe confort taki już 'do końca' tzn chyba 26 czy 36 kg. Poki co slyszalam o nim same dobre opinie, zwlaszcza ludzie chwalili wlasnie to 'odchylanie'. Ma moze ktoras z was taki fotelik? Wiecie może jak sie sprawdza? Nie jest drogi, chyba 600 zł niespelna. Kiedy powinno sie przesadzic malenstwo z fotelika niemowlecego do tego 'siedzacego'? Moja ma juz prawie 7 mies, mylalam zeby przesadzic ja za miesiac ale moze to za wczesnie?

Gość Monika juz mama
a może za słabo pasy naciagasz?

Gość też mam conecoi nie polecam
po maksymalnym rozłożeniu do pozycji półleżącej mam wrażenie, zę dziecko nadal siedzi a nie leży z tymi oddychającymi materiałami to jakaś bujda, latem jak jechaliśmy kilka godzin z dzieckiem to 4 razy musiałam mu zmieniać ubranie tak się w nim pocił,fotelik jest bardzo wąski, jak dziecko podrośnie to nie wiem czy się do niego zmieści ogólnie nie polecam

Gość saficzkaa
Graco Coast taki od 9 kilo ma duże odchylenie do spania czy leżenia, aż w 5 pozycjach można je odchylić , mój Olafek wygodnie sobie w nim śpi :)

Gość pokrrakka
Tak czy siak,polecam te rogale na kark i szyje. Dziecko w tym spi jakby posodku fotela,glowa mu nie stacza sie na boki i nie wypada w przod,a na pewno mniej