Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM DOSYĆ!!!!!!!!!!!

APEL SŁUŻBA ZDROWIA

Polecane posty

Gość ines73
ja pisalam o Lublinie ..tam szpital rejonowy ma pogotowie...ale juz nic nie powiem bo to bylo 3 lata temu-moze sie zmienilo...powodzenia i cierpliwosci bo chyba teraz pacjenci tylo to musza miec...a i jeszcze chca wam sprywatyzowac szpitale- w szwecji mowia ze to poroniony pomysl...

Gość jesteś idotką czy tak tylko wy
tylko wyszło? MAM DOSYĆ!!!!!!!!!!! Folku nie obchodzi mnie kto to wymyślił, obecnie u władzy jest PO i mięli szansę na to żeby coś z tym zrobić jeśli nie oni to PiS który rządził przed nimi. Żyjemy w państwie socjalnym i to jest złe. Więc to Tusk jest winny, a gina będę szukała.

Gość asdfghtyjukli
musisz mieszkac chyba na niezlej wsi bo ja chodze do przychodni ktora ma podpisana umowe z NFZ i nie czekam miesiacami.Przychodnia jest prywatna z podpisana umowa

Gość ines73
Ratownicza.. pracuje sie doskonale, ja koncze specjalizacje w neurochirurgi...warunki sa bardzo dobre i standardy pracy inne niz nawet w Italii-bo tam studiowalam -nie mowie o Polsce bo szoda gadac...

Gość ljh;kg;;
vvhhhhhhhhhhhh wiesz najprosciej wpoiedziec winny TRusk a cyz to sie od neidanwa zmienilo Tusk tych refotmrm nie wprowadizl dopoki bedzie tkaie myslenei to lmy nigdy lepiej zyc nie bedziemy a kto, dowiedz sie o historii czegoś, połowa tu tępaków co nie wiedzą kto co narobił od 90roku, współczuje głupoty

Gość vfggggggggggggggggggg
wiec jesli to nagla potrzeba to trzeba jechac do szpitala na dyzur i juz!!! watpie by cos z pogotowiem wypalilo. a jelsi to niepalacy temat to trza czekac

Gość MAM DOSYĆ!!!!!!!!!!!
Dzięki wszystkim za pomoc, mieszkam w Krakowie z tego co wiem państwowo mam małe szanse na wizytę w ciągu najbliższego tygodnia. Ja domyślam się co mi dolega, prawdopodobnie grzybica(brzmi okropnie ale to się robi np. od antybiotyków). Założyłam ten wątek głównie po to by powściekać się na władzę, która jest winna zaistniałej sytuacji. Nie wiem czy na izbie przyjęć będą chcieli mnie zbadać jak opiszę objawy. U nas w przychodni jest tak że trzeba przyjść w czasie pracy lekarza i prosić jeśli ma czas bo np. ktoś zrezygnował to przyjmie jeśli nie, trudno. Jutro jeszcze raz pójdę akurat mam okienko. Jak nie. to pożyczę od kogoś pieniądze na wizytę prywatną i leki.