Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypalona :(:(.

PRZYKRO MI BARDZO :(

Polecane posty

co do wyprowadzki, mam 21 lat i juz mieszkam sama, bo moja mama święta nie jest niestety i nawet jakby to wrócić bym tam bardzo nie chciała, aczkolwiek pewnie bym mogła. :/

Gość EchoNiesie
nie ludz sie ze ktos ci tutaj madrze podpowie, sama musisz wybrac co zrobic a co do tutejszych odpowiedzi to prawdopodobnie nikt tego calego nie przeczytal

Gość posłuchaj : jak najszybciej
ty nie odejdziesz bo go kochasz i jestes z tych co to beda buty facetowi czyścić byleby z nią był :O SZKODA ŻYCIA ! Jest tyle fajnych facetów normalnych ,na świecie .Wystarczy wyjść gdzieś z przyjaciółmi -chyba ,że ich tez cie juz pozbawił !

Gość posłuchaj : jak najszybciej
przeczytałam baardzo dokładnie ! Nie łudż sie ...:P

Gość eeeeeeeee.....................
skarbie.....poradzisz sobie....... ile masz lat? Z jego rodziną nie masz nic wspólnego, więc sie nie martw! Z czasem będziesz mogła powiedzieć co i jak jak ich spotkasz okazjonalnie. Ale i tak to nie zmienia Twojej sytuacji. Faset to fagas który nie dba o Ciebie- Wasz związek!!! Wszyscy uświadamiają Ci, że marnujesz sobie życie, nie będziesz mogła nigdy zaufać, nie będziesz miała oparcia w partnerze- po co Ci zbędny balast, płacz, kłopoty a może w końcu będziesz go musiała utrzymywać bo koledzy ważniejsi niż rodzina. UCIEKAJ........ Jaki my mamy interes życzyć Ci źle?! Wybierz się do koleżanki, odbuduj stare znajomości zajrzyj na portale randkowe, pogadaj na gg wyjdz do dyskoteki. Pokaż sobie, że jesteś mądrą i zaradną dziewczyną. A czasem łzy wylej do poduszki. Wierz mi lepiej dzisiaj byś płakała, a niżeli z gromadką dzieci bez pracy bo będziesz musiała nimi sie zająć. Dzisiaj masz jeszcze wybór, "jutro" możesz już go nie mieć.

nie jestem taka, że za wszelką cene chce by facet przy mnie został, dla niego zostawiłam faceta, z którym byłam 3 lata i z którym byłam zaręczona... Mam 21 lat. Ale po prostu go kocham :( od wczoraj chodzę jak struta. Nie jest tak, że nie potrafiłabym znaleść kogoś, raczej jestem otwarta, przyjaciół mam dużo. Ale tyle znim przezyłam, nie tylko te złe chwile, ale też dobre... i wiem ze on to wykorzystuje, przypominał mi o nich kiedy chciałam odejśc... i zawsze wymiekłam :( Zaczełam mysleć, że poprostu to olać tzn te jego zaczepki itp, ale do tego doszły te oszustwa, brak zaufania... jestem w kropce, nie wiem co robc, jestem niezdecydowana :( mysle ciągle o rozstaniu ale wciąż brak mi odwagi :(

nawet nie wiem czy jest sens, wogóle z nim rozmawiać teraz... przeszło mi przez mysl, zeby pokazać mu to forum i te wszystkie wpisy, może zrozumie w końcu że mnie krzywdzi :( Tylko znów pytanie, czy chce jego zmiany? czy chce odejśc? Rany jakie to trudne :(;(;(

widzę że już nikt nie ma nic do powiedzenia :( cóż, czeka mnie trudna decyzja, i wiem ze żadne forum tak na prawde na nia nie wpłynie :( wiem ze sama musze wiedziec czego chce :( Nie mniej jest to dla mnie cholernie trudne :(

Gość dajciemispokojzhsłem
nie sadze, aby to, ze pokazesz mu wpisy na forum, zrobiło na nim wrazenie. Widocznie musisz dojrzec do zerwania, co sie odwlecze, to nie uciecze. Najwyzej pozniej bedzie trudniej (labo i łatwiej, bo bedziesz miała tak dosyc, ze nie bedziesz miała dylematów). Tylko w dzieci sie nie pakuj, to bardzo komplikuje sytuacje, a młoda jestes, wieć "zegar biologiczny NIE tyka"

Gość zostaw go
Ten chlopak sie nie zmieni, taki charakter. On ciebie krzywdzi psychicznie i fizycznie nie przez przypadek, niechcacy, ale SPECJALNIE i CIAGLE. Nie ma dla ciebie szacunku i nigdy nie bedzie mial. Ty zreszta rowniez nie szanujesz samej siebie. Zmarnujesz przy nim kilka lat, staniesz sie klebkiem nerwow, zestarzejesz sie przed czasem, pewnie zatrujecie tez zycie dzieciom, ktore sie pojawia, i tym samym powielisz scenariusz zycia tysiaca Polek. I oczywiscie bedziesz sie pytac: dlaczego mnie to spotkalo? A to wszystko bo kochasz misia, bo macie jakies mile wspomnienia itd. a ty sie boisz, nie masz odwagi wziac odpowiedzialnosci za swoje zycie. Tkwisz w gownie na wlasne zyczenie. Mimo wszystko, powodzenia.

Gość rozumiem cię doskonale
słuchaj raz szansę możesz dać ale nie myśl ze po tylu próbach się zmieni więc radzę ci choc wiem ze to nie takie proste jak najszybciej dac sobie z nim spokoj bo to jakis sorki ale idiota ktory nie ma do ciebie szacunku a skoro nie umie pić to niech nie pije , wiem ze to trudne tak po prostu sie rozstac ale dla twojego dobra poki nic was wiekszego nie laczy(dzieci) powodzenia kochana:*:* pamiętaj ze jestes wartoscoiwym człowiekiem :*

Gość a widziszzz
zostawilas chlopaka z ktorym bylas 3 lata dla innego tak? facet pewnie cierpial przez ciebie nie jeden raz to teraz masz za swoje , to kara za twoje przedmiotowe postepowanie :)

Gość posłuchaj otwiera sie przed
tobą szansa na to abyś rozpoczeła nowy lepszy etap życia. Drugiej takiej być może nie bedzie . To ty zdecydujesz czy wchodzisz w to czy nie .I żebyś mi za pare lat nie zakładała tematu pt ZDRADZA MNIE -CO ROBIĆ POMÓŻCIE !:O :O ..."życie to nie je bajka ,życie to je bitwa!"

Gość no i jaka decyzja
złotko?

dziekuje wszystkim za wpisy, nie tylko wy, ale i również moi znajomi są co do tego zgodni. Muszę odejść. Nie wiem jak, nie wiem kiedy. Zrobie to. Dzisiaj z nim porozmawiam. Nie, dzisiaj mu oświadcze co i jak. To będzie trudne wiem. narazie łudzę się że nie wymiekne. Przynajmniej mam taki zamiar :(

Gość zlota rybka XXX
Wyobraz sobie siebie po 10 latach zycia z tym 'facetem': styrana, zahukana, pomarszczona i znerwicowana- bo tak bedzie!!!!!! Takiego zycia chcesz dla siebie i swoich przyszlych dzieci??? Masz przyszlosc przed soba, mase mozliwosci, nie zmarnuj tego dla jakiegos kretyna!!!!! WEZ SIE W GARSC I PRZSETAN SIE MAZAC!!!!!!!!!!!

Gość hrtyhtrhuyrt
ja miałam tak samo... nie ma co tego dłużej ciągnąć bo tylko marnujesz czas... :/

a ja radze tak... masz 21 lat wiec pewnie studiujesz (?) i z renty ci nie wystarcza wiec skoncz studia, poki co ciagnij od niego kase jak sie da, jak skonczyc znajdziesz prace uniezaleznisz sie i go rzucisz:)

zrobiłam to :( dzisiaj powiedziałam mu że to koniec :( dzisiaj ma spac u mamy, a w najbliższych dniach ma zabrać swoje rzeczy :(

Gość sdfhisdfosdanioasafnp
Trzymaj się. Nie ma co tego ciągnąć. A on jak zareagował?

Gość rozumiem cie doskonale
wcale sie nie przejmuj zobaczysz ze jeszcze wszystko obróci się przeciw niemu i jego będą tak inne traktować a ty wtedy będziesz szczęsliwa ze tak postapiłaś z tym ''trepem''. Wszystko z czasem ci się ułoży trzymam kciuki i popieram...

Gość Smutnezycieeee
mnie tez zdrsdzil mamy male dziecko dalam szanse a jak bd sie okaze

Gość eeeeeeeee.....................
Brawo Nie masz czego żałować...... Napisz co u Ciebie pa