Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1816

jak powiedzieć rodzicom że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość ewcia1816

Ostatnio zrobiłam test ciążowy i wyszło że jestem w ciąży. Cieszymy się z moim chłopakiem. Ale bardzo się boję powiedzieć o tym rodzicom. Mam 20 lat i w maju maturę. Ale bardzo boję się ich reakcji. Zwłaszcza że moja mama często mnie wyzywa od kurw. Chcemy z moim chłopakiem wziąść ślub ale mimo to nie wiem jak im to powiedzieć. Poradzcie mi cos.

Gość alexa226
witaj. poprostu porozmawiaj z mama powiedz mamie prawde, im dluzej ukrywasz tym jest gorzej... tez mam 20 lat i jestem w drugim miesiacu ciazy... i tez nie mialam za fajnie z rodzicami poniewaz oblalam ostatnia klase lo rok temu, i zaraz wyprowadzilam sie z chlopakiem z domu. i nie mialam za wesolo, ale czas pozwolil mi sie dogadac z rodzicami pol roku sie do mnie nie odzywali, ale pozniej ich przeprosilam itp i powoli zaczynam sie dogadywac, i jeszcze jak tylko podejrzewalam ze jestem w cizay powiedzialam mamie, i na drugi dzien zrobilam test i wyszlo ze jestem. nie mialm awantury tylko zaczela ze mna rozmawiac itp. jest ok z mama tato jeszcze nie wie. wiem ze bedzie to ciezkie ale musisz powiedziec zapewni ze skonczysz szkole ze to nie bedzie zadnym problemem. Ze chlopak sie powoluje do odpowiedzialnosci itp.

Gość ewcia1816
ja wiem że u mnie będzie awantura tym bardziej że moja mama nie lubi mojego chłopaka. W przyszłym tygodniu idę do ginekologa i może wtedy im powiem. Boję się ich reakcji