Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

sukienka do sprzedania 40-42

Polecane posty

Sprzedam suknię ślubną w rozmiarze (38) 40/42 szyta na zamówienie w salonie Karina. Suknia jest prześliczna, na żywo wygląda dużo ładniej niż na zdjęciach, ma podpinany tren. Sprzedam ją z dodatkami : suknia+bolerko+halka+rękawiczki+ welon. Sukienka jest w kolorze ecru z wstawkami z koronki. Z tej samej koronki uszyte jest tez bolerko. Suknia szyta na wzrost 167 cm + 4-5 cm obcas. Cała suknia z dodatkami kosztowała 3600zł. Sukienka jest w stanie idealnym po czyszczeniu i nieuszkodzona. Jeśli ktoś jest z Warszawy można przyjechać i zamierzyć. Jeśli jest ktoś zainteresowany mogę więcej wymiarów wysłać na maila. Mozliwe jest także skrócenie sukienki. Sprzedam za 800 zł ( możliwośc negocjacji ) Poniżej zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/823f28cc09a03c7b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8f1b5dd49e55248.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/990b26de6647560a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40ab8e705381d110.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef6e5f5fe858b2e6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae49a0af0152fc58.html

Gość to jest chyba rozmiar 48
strasznie gruba jestes

Gość hhhhhhhhhhhuuuuuuj
beznadziejna

Gość ytalija
bardzo ładna... szkoda, że nie 36

ładna sukienka, ale lepiej wystaw ja na allegro, lub podobnej stronie , tu spotkasz sie tylko z wyzwiskami, niestety, :O, wcale nie jesteś gruba

Sukienka bardzo ładna chociaż nie w moim stylu,nie jesteś gruba :)

dziewczyny wiem, że nie jestem gruba, ale niech sobie tak piszą może się lepiej poczują!!!!

jestes tlusta

mam 173 cm wzrostu waze 60 kg moje wymiary to biust 96 talia 67 biodra 95

Gość faktycznie gruba babka z ciebi
xxxl ale moze sie kts trafi i kupi

może jednak ktoś jest zainteresowany kupnem, a nie wystawianiem beznadziejnych komentarzy!!!!

Gość wieloryby juz odplynely
haha

nie sądzę byś tu znalazła kupca na sukienkę, lepiej wstawic ja na jakas regionalną stronę jak gumtree, albo forum slubne, kafe to kafe tu każdy kazdego gnoi, widziałaś co się działo na topiku o sukni w stylu wiktoriańskim

Gość falsificate
Ja suknię już zamówiłam, Twoja jest bardzo ładna, ale najbardziej wpadło mi w oko bolerko - gdzie i za ile je kupiłaś? Ja poszukuję właśnie bolerka do swojej sukni.

bolerko było kupowane razem z suknią. Uszyte zostało na miarę z tej samej koronki z której jest gorset. Salon Karina

Gość musze cie zasmucic
ale naprawde jetes otyla kobieta ja jadlam 1200 kal i schudlam polecam;)

otyła to ty jesteś, noszę 40 i to po ciąży!!!! A dla was jak ktoś nie nosi 36 to już jest otyły!!! Czemu jak pokazujecie sukienki to na manekinach!!!! pokażcie na sobie!!! Musze co niektóre panny zasmucić: niestety na was nie będą wyglądały tak jak na manekinie!!! A od mojej sylwetki się odp..... bo ciekawa jestem jak wy będziecie wyglądać na swoim ślubie. Nie po to dałam ogłoszenie żeby słuchać obraźliwych komentarzy sfrustrowanych panien młodych. Jakim poziom reprezentujecie, prawie żadna sukienka Wam się nie podoba, a to ta jest za gruba , a to ta ma wystający brzuch, ta ma diadem!!!! Dziewczyny trudno Wam dogodzić!!

Gość musze cie zasmucic
oj 46 tto nie jest tak duzy rozmiar glowa do gory;) zrzucisz ok 15 kg i bedzie dobrze;) trzymam kciuki

rozmiar 44 to ja miałam jak byłam pod koniec ciązy!!! o jakim 46 mówisz> chyba o sobie :-)

Gość Sukienka swietna
wyglądałas w niej uroczo:) i miej gdzies głupie komentarze!! ja mam bardzo podobna figure do Twojej i podobną sukienke, slicznie wygląda w takiej biust a te chuderlaki moga pomarzyc o takich ;) szczescia zycze

Gość masz racje chuderlaki
moga o takiej pomazyc my wieksze kobiety trzymajmy sie razem xxl rzadzi! xs niech spadaja

tu nie chodzi o to żeby ktoś mi słodził jak pięknie wyglądam, tylko o trochę kultury. Czasem mam wrażenie, że tu same puste, młode dziewuchy siedzą i piszą tylko głupie, obraźliwe posty. Zakładają watki w stylu: ile on wydał na pierścionek zaręczynowy, jakby w tym ślubie tylko o kasę chodziło!!! Co do sukienki to mi i mężowi się podobała i to dla mnie jest najważniejsze!!!

Gość masz racje chuderlaki
chuderlakom mowimy nie!! xxl rzadzi

Gość spoko oko
Spoko, pogadaj z nimi jak urodzą dziecko :P te które wcześniej miały 34-36 z reguły najwięcej tyją w ciąży i najtrudniej im wrócić do wagi po, najczęściej mają największe deprechy później z tego tytułu. Także, wszystkie miłe inaczej panienki, wiecie jak to jest - zła karma wraca :P

Gość a jjaaaa
spoko oko Zgadzam się szczupłe wiecej tyją w ciąży i mają problem z pozbyciem się tego sprawdzone na znajomych Ps .. ładna suknia