Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesesesseseseseses

kupić tester, czy normalny? - perfum

Polecane posty

Gość sesesesseseseseses

chce kupic (dla siebie) perfum z perfumerii internetowej. wybrac tester czy normalny?? kiedys slyszalem ze testery dluzej pachna... ile w tym prawdy?? orientuje sie ktos??

Gość a ja cię zapytam
PerfumY a nie perfum

Gość slownik sobie lepiej kup
analfabetko

Gość ines73
tester sluzy do testowania, wiec pewnie bedzie otwarte opakowanie, perfumy sa silniejsze niz woda toaletowa-moze o to ci chodzilo...

Gość sesesesseseseseses
kup sobie lepiej slownik a Ty naucz sie czytać ;D ponieważ forma "słyszałEM" wskazuje na rodzaj męski ;)

Gość sesesesseseseseses
nie , nie oto ma to byc woda toaletowa tester bedzie nie uzywany ktos mi kiedys mowil ze testery z urzedu robi sie "lepsze" zeby w perfumeriach zachecaly i z reguly nie sluza do sprzedazy czy to prawda??

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miałam wiele testerów i były super

Gość a ja cię zapytam
A skąd tester w perfumerii internetowej? Przez neta zainteresowani go próbują?:-D

Gość wow wow wow..
testery nie sa na sprzedaz-to nielegalne

Gość sesesesseseseseses
bo zakupili testety od producenta do sprzedazy, jak widac niektorzy je wolą ;) chce kupic CK One 200 ml

Gość ines73
bzdura totalna...bierz perfumy ale nie przesadzaj bo zbyt silny zapach nie wszystim sie podoba...czasami mozna sie udusic obo takiej perfumowanej lali...

Gość fafarafatuturutu
testery mają więcej alkoholu, przez co zapach wydaje się intensywniejszy, ale szybciej wietrzeje, jest mniej trwały

też o tym słyszałam i myślę że cos w tym jest. ja już zresztą tak raz kupiłam tester Hugo Bossa, opakowanie takie samo jak oryginalne, jedyne co je wyróżniało to mały srebrny napis na dole TESTER, trwałość i jakość zapachu bez zarzutu :) a testery z reguły są tańsze nawet o kilkadziesiąt zł, także przyoszczędzić można :P noi pamiętaj żeby NIGDY nie kupować na allegro, podobno nie wszyscy sprzedają podróby, ale ja po kilku niewypalach kompletnie straciłam zaufanie za to mogę polecić perfumeria.pl, ja tam kupowałam i jestem zadowolona :)

Gość sesesesseseseseses
hmmm a gdy właśnie zalezy mi glownie na trwalosci zapachu...?? myslalaem ze wlasnie roznia sie "gestoscia" wiec dluzej pachna... wiec mowisz ze pachna intensywniej, lecz krocej??

Gość sesesesseseseseses
ja chce kipic z iperfumy.pl

Gość sesesesseseseseses
up

Gość gość

Dostałam niedawno w prezencie .testerownia24h.pl/pl/p/LANCOME-LA-VIE-EST-BELLE-PINK-EDITION-75ML-EDP/1402 i jestem zafascynowana zapachem. Większość mi się po miesiącu nudziła, a z tym już jestem ponad pół roku 🙂 Kwiatowo – owocowa nutka, dość mocna, takie zapachy lubię. Ten sklep znam też z polecenia koleżanki, która pracuje w drogerii stacjonarnej, więc zostawiam na wszelki wypadek namiary.

Gość gość

Nie warto żałować sobie na dobre, oryginalne perfumy. Tester to ogólnie oszczędność rzędu stu, a nawet więcej złotych, więc opłaca się i to bardzo. Jedyny brak to czasami pudełko, czy korek, ale to mały problem przy samodzielnym użytkowaniu. Fajne, chyba wszystkie najpopularniejsze zapachy, czasami też starsze odsłony ma testerownia24h.pl. Czasami udało mi się u nich znaleźć perfumy, których nie było w innych źródłach lub były niezwykle trudno dostępne. Polecam gorąco.

Gość KAŁBUC

WYBIERZ TAKIE O ZAPACHU STOLCA NAMYSŁOWSKIEGO