Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupeetuusiek

podanie o prace !!!!

Polecane posty

Gość tupeetuusiek

znalazłam w internecie prace jakaby mnie interesowana, było napisane że czekaja na oferte pracy wraz ze zdjęciem. jak napisać taka ofertę i jakie wysłać zdjęcie?

Gość pomocnik szukaczy pracy
daj linka do tego ogłoszenia albo wkleij tu jego treść... bo nie całkiem rozumiem, o co dokładnie może im chodzić?

zdjęcie koniecznie takie jak do dowodu/paszportu. jeśli wyślesz im jakieś foto zrobione w domu/na imprezie/na wakacjach niemal na bank Cię zdyskwalifikują od razu.

Gość tupeetuusiek
Poszukujemy osób do obsługi klienta w nowo powstających Studiach sieci SunHeaven w woj. łódzkim Oczekujemy miłej aparycji i dyspozycyjności. Oferujemy stawkę godzinową + premię oraz darmowe opalania. oferty ze zdjęciem proszę wysyłać na adres: sun.heaven.rekrutacja@10g.pl z dopiskiem w temacie wiadomości "L/1" Odpowiemy na każde zgłoszenie. taka jest treść ogłoszenia

wyślij im swoje CV oraz zdjęcie do dowodu w formacie jpg. list motywacyjny do takiego stanowiska raczej nie jest wymagany. Tylko treść maila przywoitą skonstruuj! Bo bez tego to od razu mail do kosza, chyba, że CV bogata a Twoja twarz bardzo piękna :)

Gość zastanawiam się mocnoooo
a co wg Ciebie powinno być zawarte w mailu z załacznikiem z CV?

Gość a jest podany telefon?
to waże! choćby porozmawiasz, dopytasz się. ja ogłoszenia bez telefonu traktuje jako niepoważne lub loterię. 1-3 miejsca a a plikacji listelem kilkaset.

Gość tupeetuusiek
hmm .. a mógłbyś mi pomóc napisać? bo to ma być pierwsze moje CV , gdyz mam dopiero 16 lat i nawet nie wiem co musi zawierać .

istnieje wiele stron z poradami jak napisać dobre CV, ale warto porozmawiać o tym z żywą osobą. skoro masz 16 lat, to zapewne jeszcze się uczysz. Ciekawe czy pogodzisz to ze szkołą i czy zechcą oni zatrudnić niepełnoletnią pracownicę. Może w Twojej szkole ktoś mógłby Ci pomóc napisać CV, lub może masz w mieście Ochotniczy Hufiec Pracy, gdzie młodzież może uzyskać poradę nt. zatrudnienia, prawa pracy osób młodocianych itp. ja oczywiście mogę pomóc Ci skostruować Cv, ale musisz napisać jakie masz umiejętności, co potrafisz zrobić, co obsługiwać itp.