Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona!24

ochota na seks

Polecane posty

Gość Niezadowolona!24

mam wieksza niz moj facet.. a on czasem nawet potrafi mnie odtracic, koniec koncow kochamy sie raz na tydzien. Dodam ze nie zawsze ja dochodze.. Niewiem, jestesmy razem kilka lat, ale oboje w wieku ok 24-26 lat, czyli powinno byc znacznie czesciej :) jest ktos kto ma podobnie? jak myslicie, czemu tak jest?

Gość kate kate
moze jest bardzo zmeczony po pracy

Gość Niezadowolona!24
to nie jest dla mnie argument. Nie mozna sie tym tlumaczyc raz za razem. wogole brakuje mi czulosci, nieraz lapie sie na tym ze mysle o koledze z pracy, o tym jaki jest w lozku i jak caluje.. Bo po prostu w zwiazku mi tego brakuje.

Gość bedę twym kochankiem
mnie to i dwie by bylo za mało,Skończe bo musze -mojej już sie nie chce,A ja bym jeszcze poprawoiał z 10 razy w ciągu nocy ,ze dwa razy jak jedziemy do rodzicow 100km na obiad w niedziele,a z powrotem to utrapienie nie chce mnie dopuszczać bo ją już nie swedzi,a mi sto... i co ja mam za nieszczeście,sąsiadki są sare cherchotki.

Gość bedę twym kochankiem
poprawiał

Gość Niezadowolona!24
;) nie chce kochanka:p chyba :P

Gość Zibi 063
skąd jesteś

Gość Zibi 063
ja bym ciebie pukał,byśmy byli zadowoleniiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość Niezadowolona!24
slaskie, ja wiem ze sa faceci ktorzy moga i chca czesto, ale ja trafilam chyba na jakis kawalek lodu. wiem, bylibysmy zadowoleni :P

Gość przypadkowy sex
co sie stało,bedzie dla mnie miejsce,załapał bym sie,chodżby dziś-dojadę

Gość kate kate
nie chce kochanka chyba A ja uwazam ze marzysz o czulym kochanku ktory bedzie sie z toba kochal i bedzie ci czesto mowil ze cie kocha

Gość wyluzowany
spoko, ja tez tak mam i jestem mniej wiecej w tym wieku, ale wiesz praca ciezkie projekty i realizacje, do tego jeszcze studia nie mowiac o tym ze w domu tez cza cos zrobic to sie wieczorem 2 piwa wypije i dętka

Gość analupoo
A ja uwazam ze marzysz o czulym kochanku ktory bedzie sie z toba kochal i bedzie ci czesto mowil ze cie kocha haha kochanek jest od seksu nie od kochania ;)

Gość Niezadowolona!24
tak, marze o kims wlasnie takim, czulym, kochajacym, lubiacym wyrazac swoje uczucie przez seks i codzienne gesty, pocalunki.. Taka juz ze mnie romantyczka. I takiego faceta mi brakuje. Moj to tylko sobie "jest"..

Gość kate kate
moze chec na sex przez gg?

Gość Zibi 063
to nie daleko jestem z łódzkiego,Też tak trafiłem ,jak byliśmy przed ślubem to było jej wszystko jedni ile chciałem tyle miałem ,a po i urodzeniu sie dziecka byłem już niepotrzebny,zbyteczny i sexu zero,raz na miesiąc lub rzadziej,wiec szukałemi są pużniej zdrady

Gość analupoo
to zmień faceta :O

Gość kate kate
analupoo, ty myslisz ze kochanek to facet ktory pieprzy sie w krzakach z jakas mezatka??? nie tylko o sex tu chodzi, jak i w kazdym normalnym zwiazku. zal mi ciebie

Gość analupoo
dlaczego w krzakach ? :D kochanek jest od niezobowiązującego seksu bez żadnego głębszego uczucia ;) a przynajmniej taka jest cała idea tej "zabawy"

Gość Niezadowolona!24
Nie moglabym sypiac z facetem na ktorego w domu czeka zona, i dziecko.. Takze nie dla mnie taki uklad. Zaden seks przez gg :P Zeby pojsc z kims do lozka trzeba go najpierw poznac, przynajmniej ja tego potrzebuje, bo dla mnie seks nie moze byc mechaniczny.. Myslicie ze mozna "naprawic" ozieblego mezczyzne?

Gość kate kate
mozna byc kilkanascie lat po slubie i byc kochankiem dla swojej drugiej polowki

Gość kate kate
naprawic sie da... pokaz mu ze moze stracic to co ma, odrobina zazdrosci nie zaszkodzi

Gość mariola1234
wiesz co on musi sam się pewnie zadowalać skoro jest taki oziębły w stosunku do Ciebie albo Cie zdradza, najgorzej jak początkujący impotent to będzie już tylko gorzej.

Gość p o pr ze jś ci ach
analupoo ,kochanek to jest facet który całym sercem jest ze swoją przyjaciułką-kochanką jak sama nazwa wskazuje,a ty chcesz być tylko strażakiem -sikawka i rachu ciachu,i zapomnieć,a co ja mam z ciebie tylko kupe smrodu.Zapomnij to ma być układ-miłość ,przyjaciel rodziny ,i doprawiacz rogów ,ale człowiek odpowiedzialny za swoje grzechy.

Gość Niezadowolona!24
nie zdradza, akurat tego jestem pewna takze dziekuje za rade. A kazdy facet od czasu do czasu zadowala sie sam, pokaz mi takiego co tego nie robi.. Impotent? w takim wieku mysle ze raczej nie. Wspominam czasem o jakims koledze ktory dowiozl mnie do domu po pracy, ze mily itp. Ze inny do mnie zagadal choc dlugo sie do tego zbieral. Moj facet chyba mysli ze juz mnie ma, tak na zawsze i ze zawsze bede. Dlatego czasem odbebnia swoje i po wszystkim.

Gość analupoo
jestem kobietą to raz, więc sikawki nie posiadam ;) nie mylcie pojęć przyjaciel- kochanek jest od seksu nie od miłości!!

Gość kate kate
analupoo ty gupia doopo