Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FlexibleContortionist

Klub fanów "Opowieści z Narnii"

Polecane posty

No dobra. Z kimś trzeba gadać. Wypowiadać się, co o tym myślicie, czy lubicie to czytać itd. Ja myślę, że to zajedwabista książka, ale robienie filmu jest bez sensu! Bo to tylko aktorzy i wszystko jest na niby, wszystko to tylko zabawy przed kamerą, a książka jest taka prawdziwa, taka od serca. Osobiście uwielbiam pierwszą część i jestem po mojej ukochanej stronie;-)

Gość jbknk,m nkjm,
a co ty świczylas:o? kurwa ilu tu debili:D

Gość hihihihihihihihihahaha
Ja oglądałam tylko chyba ze 2 filmy i byłam pod wrażeniem, więc domyślam się że książka była jeszcze lepsza. Napisz kto jest jej autorem!

Gość hihihihihihihihihahaha
Oglądałam zdaje się jakąś historię dzieci które przeszły na drugą stronę szafy.

serial? nie slyszalam o serialu. ale uważam że lepsza jest książka . autorem jest C.S Lewis. ćwiczylam i .ćwiczę akrobatykę. a jak się komuś nie podoba to niech chociażby nie obraża i nie wbija innym.

serial? nie slyszalam o serialu. ale uważam że lepsza jest książka . autorem jest C.S Lewis. ćwiczylam i .ćwiczę akrobatykę. a jak się komuś nie podoba to niech chociażby nie obraża i nie wbija innym.

tak byl serial ale to juz dawno, dawno temu. Pamietam puszczali zima w czasie ferii. Co do filmu widzialam tylko 1 i bylam zachwycona, mam serie ksiazkowa, ale poki co udalo mi sie przeczytac tylko 2