Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 454646456464654564564645646464

do osob w zwiazkach

Polecane posty

podajcie 3 zalety i 3 wady swojego partnera. to co w nim najbardziej cenicie i co was najbardziej denerwuje

uuuuuuuup

Gość Paululina
Dojrzałość, opiekuńczość, wyrozumiałość. Wady: pedantyzm. Nie umiem podać 2 więcej.

Lojalny, odpowiedzialny, poukładany Mało zdecydowany, humorzasty, złośliwy Najbardziej wkurza mniej ten jego brak zdecydowania. Gdy go pytam czy idziemy do kina czy pubu to on-jak uwazasz. Ja-to do kina tylko na co... On-no jak chcesz... Mam ochotę go udusić wtedy :)

1-jest z wierzchu twardy/męski a sam na sam pokazuje mi swą drugą uczuciową piękną stronę 2- zrobi cos z niczego wyremontuje wszystko:P 3- potrafi przeprosić i przyznac sedo błędu i tego samego nauczył mnie-bardzo go kocham i gratis-jest meeega przystojny w moich oczkach nie lubie==== 1- jego pasją są filmy dużo czasu przy nich spędza a mnie to nudzi...ale nie robie z tego żadnego ale 2-wszytsko sie zrobi jutro-mimo ze wiele potrafi 3-cągle pyta gdzie ide co robie itd ale ne z zaborczosci tylko po prostu lubi wiedzieć:P

Gość dobra podaje
zalety: 1.szarmancki i ogólnie pełny szacunku dla kobiet i osób starszych 2.doskonale wie czego w życiu chce, realizuje swoje cele 3.potrafi byc bardzo kochany i zawsze służy pomocą 4.tolerancyjny moge wiecej wymienic;] wady: 1.jak sie zdeneruje to juz robi wszystko zeby wyszlo na jego 2.bywa msciwy jak ktos mu wejdzie w droge 3.czasami za bardzo zazdrosny

Gość gumowata;p
Zalety: czułość , opiekuńczość, wyrozumiałość Wady: Brak odpowiedzialności, odkładanie wszystkiego na dzień następny , lekkomyślność

a po ile macie lat i ile jestescie ze soba?

- odpowiedzialność, - zaufanie, - mogę polegać na Nim w 100% - zawsze służy pomocą tzn. wspiera w każdej sytuacji - upartość, - homorzastość

1kochajacy do granic mozliwosci ale miloscia zdrowa i rozsadna 2 cudowny idealny rozmowca i sluchacz , najlepszy przyjaciel 3 obrzydliwie przystojny czarujacy charyzmatyczny. WADY: 1 zapominalski....2....yyy3. yyyy

Gość extra virgin 1000
-zaradny - inteligentny - nie wiem - ślepe przekonanie o własnej racji - nie wzbudza we mnie żadnych ciepłych uczuć - wiecznie się spóźnia